Skip to content

Válassz egy csomagocskát…

 

A jövő héten mire figyeljek fokozottan? – kérdeztem a kártyát.

Nincs is más dolgod, mint ráhangolódni a fedett kártyákra és kiválasztani azt amelyik megszólít.

 

🤍💙🤍

 

Ha az 1. választottad….

 

Nagyon figyelj befelé, a szíved hangjára, mert előfordulhat, hogy valami vagy valaki kellemetlen érzéseket kelt benned. Ha úgy érzed ez kibillent a belső békédből, talán nincs is vele dolgod, vagy kissé távolabb kell helyezkedned tőle.

Megjelenhet a csalódás, vagy csalódottság érzése is, de talán csak Te vártál többet vagy mást mint amit kapsz egy személytől, vagy amit egy adott helyzetbe beleláttál.

Figyelj arra, nehogy valaki kihasználjon, vagy becsapjon, olyan dolgokkal áltasson amit nem tud megadni, valószínűleg csak a figyelmedre áhítozik.

Talán valaki nagyon nagy hatással van Rád és ez igazán mély érzéseket hoz a felszínre benned. Mindenesetre légy körültekintő mindennel ami erőteljesen megérint érzelmileg.

🤍💙🤍

 

 

Ha a 2. választottad…

 

Az elmúlt időszakban valami mintha elszívta volna az energiádat. Érezhetted magad fáradtnak, kedvetlennek, sőt akár kimerültnek is. Talán tetted a dolgod, de mégsem teljesen úgy alakult minden mint ahogy szeretted volna. A jó hír az, most lehetőséged lesz megoldani ezt a helyzetet. Ami eddig akadályozva volt, vagy elakadást mutatott abban most megtalálhatod a kiutat. Valamire végre pont kerülhet és egy gyümölcsöző továbblépés van kilátásban.

Ha olyan személy van körülötted aki mintha Rád lenne kapaszkodva és a Te energiádból „táplálkozik”, aki áhítozik a figyelmedre miközben ő maga nem vagy alig tesz valamit a kapcsolatotokba, most fellégezhetsz, mert megtalálod a megoldást a tőle való elszakadásra, vagy a helyzet rendezésére.

🤍💙🤍

 

Ha a 3. választottad…

 

Ha most tervezel valamibe belekezdeni, tedd nyugodtan, hiszen ez a dolog igencsak nagy támogatottságot élvez és nagy távlatokba repíthet.

Ha van egy elképzelésed és bízol a sikerében, mindenképp tartsd a fókuszod a pozitív végkifejleten és a megvalósulás lehetőségén, hiszen amit el tudsz képzelni azt meg is tudod valósítani. Semmiképp se engedd, hogy a kezdeti lépések bizonytalansága esetleg megakadályozzon a terveidben. Nagy változás várható a jövő héten ha hagyod, hogy minden a megfelelő időben történjen. Nem kell siettetni semmit, csak a hiteddel tápláld azt, aminek a megjelenésére számítasz.

🤍💙🤍

Kívánok érzésekben és eredményekben gazdag csodás hetet Mindenkinek!

🤍💙🤍

Szeretettel, Évi

🤍💙🤍