Skip to content

Online tanfolyam

 

ALAPTANFOLYAM

 

Évek óta terveztem ezt a fajta képzést, de úgy éreztem nem állok még rá készen, valami hiányzott hozzá. Valahogy nem tudtam hogy kezdjek bele, nem láttam át miként is lehetne ezt jól átadni úgy, hogy nem vagyok ott, nem tudunk közvetlenül kommunikálni. Persze az anyaggyűjtés és az ötletelés nem állt meg egy pillanatra sem és akik ismernek, biztosan meg tudják erősíteni.  

Mindenből a legjobbat akarom kihozni és ez nem kis kihívás. A személyes tanfolyamokon törekszem minden fontos információt átadni, hogy a gyakorlatban is jól használható tudást kapjanak a nálam tanulók és ez ebben a formában sincs másképp. Úgy érzem mostanra állt össze, de végül is a „jó munkához idő kell” szokták mondani.

  Szerintem jó lett  😊

📨📝📒📧📖

 

Közel 10 éve foglalkozom ezzel a különlegesen izgalmas kártyával. Nem születtem látónak és egyáltalán semmilyen különleges képességem nem volt. Ezt azért tartom fontosnak megemlíteni, hogy elhidd, Te is képes vagy arra amire én. Hiszem és tudom, egy kis segítséggel, gyakorlással és a kártya iránti tisztelettel, bárki meg tudja tanulni és hiteles tanácsadóvá, sorselemzővé tud válni.

Igyekszem mindent elmondani amit csak ezek a keretek lehetővé tesznek.

 

 

Az emberek mindig kíváncsiak voltak a jövőjükre és ez most sincs másképp. A kártya segítségével térben és időben egyaránt utazhatunk. A bennünket körülvevő információs mezőből éppúgy hozzájuthatunk ismeretekhez, mint a saját tudatalattinkból. A kártya abban van a segítségünkre, hogy ezeket az információkat át tudjuk hozni erre a fizikai síkra, hogy általa megértsünk dolgokat, helyzeteket, történéseket és összefüggéseket.

📨📖📒📝📧

Nincs egységes keretrendszer, nincs kötött iskolája a kártyavetésnek, nagyon is sokféle módon használják az emberek aszerint, kinek mi vált be a gyakorlatban. Valójában pont ez a lényeg, mi az ami Neked működik. A legjobban a visszajelzésekből tudhatod mennyire vagy jó úton, mi az amiben kicsit még változtatni kellene vagy jobban belemélyedni. Menet közben úgyis alakul az egész, ráérzel a saját stílusodra. Amit adni tudok az egy erős alap. Ez működni fog, így építhetsz rá mindig. Innen indulhatsz és ide bármikor visszatérhetsz.

📨📖📒📝📧

Sok sok helyről szedtem össze az információkat és azt a tudást amire most támaszkodhatok és ezt is igyekszem átadni. Sok mindent formáltam rajta az évek alatt, volt amit kivettem belőle és persze volt amit hozzátettem. Több könyvet fordítottam le, „ezer” videót néztem meg, szinte minden pakliban lévő kis könyvecskét elolvastam, hol találok még valami új és használható gondolatot, amit be tudok építeni a saját rendszerembe. Persze nem volt könnyű, hiszen át kellett futtatnom magamon is, érzem e azt, amit valaki más használ a saját látásmódjával. Mindenhonnan szemezgettem az ötleteket. Mindig is nyitott voltam a külvilág jelzéseire, így a legváratlanabb helyekről is képes vagyok megragadni egy-egy érzést, tovább gondolni egy impulzust, melyet beleépítek a szimbólumok értelmezésébe. Ezzel nem csak az anyagot bővítem és tágítom a rendszert, hanem általa fejlődöm én is.

A gyakorlatban ez már bizonyított sok embernek, hisz ahogy említettem már, igazán a visszajelzések lesznek a lámpásaink az úton. Megpróbálok minél több dolgot átadni és ezzel a lehető legjobban kiküszöbölni a problémákat, de azért lesz még feladatod 😊

Ezzel a kártyatípussal az a nagy szerencsénk, hogy a szimbolikája mindenki számára érthető, hiszen csupa olyan ábra van a lapokon amit ismerünk. Ettől persze még meg kell tanulni, érteni is kell, nem azt mondom ami csak úgy eszembe jut.

📨📖📒📝📧

Képes rálátást adni a jelenlegi életünkre, érzéseinkre, gondolatainkra

Feltárul előttünk honnan jutottunk el ide és azt is milyen irányba tartunk..

Megmutatja hogyan formálhatjuk és alakíthatjuk a jövőnket, ha megismerjük a jelent mozgató energiákat…

Elemezhetünk vele eseményeket akár a múltra, a jelenre vagy a jövőre vonatkozóan…

Rákérdezhetünk konkrét helyzetekre, dolgokra…

Fényt deríthetünk problémákra, akadályokra…

Megismerhetjükáltala a kapcsolatainkat …

Előrejelzést készíthetünk egy hétre, egy hónapra vagy akár csak egy adott napra is…

📨📖📒📝📧

 

 

Mindent, vagyis tényleg mindent felvettem videóra. Sok-sok órányi anyag vár arra, hogy a tanulni vágyók hozzáférhessenek végre ebben a formában is, a saját tempójukban, az otthonukban és időben is úgy ahogy nekik kényelmes.

Minden benne van amivel egy jó alapot meg lehet tanulni és ezzel akár magadnak, akár másoknak biztonsággal tudsz majd kártyát vetni.

📨📖📒📝📧

HOGYAN TANULJUK?

Logikusan, összefüggésekben és tematikusan.

A képekhez társítjuk a jelentéseket.

Több pakli képeit válogattam össze, egyrészt így lesz némi betekintésed is más csomagokba, de sokkal inkább azért, hogy a különböző képek segítsenek kapcsolódni a jelentésekkel. Könnyebb lesz így megértéshez jutni.

📨📖📒📝📧

VIDEÓK formájában

– a 15 db lesz elérhető az alaptanfolyamban – melyek több mint 12 órányi anyagot tartalmaznak.

– Bevezető videókban

beszélek a működéséről, a használatáról, elmondom, hogy kezdj bele, mire figyelj, hogyan avasd be a kártyádat, mellyel letisztíthatod róla a nemkívánatos energiákat.

Mesélek hangolódásról, etikáról és persze sok más érdekességet is megosztok.

– Hatos csoportokban

tanuljuk a lapokat, így minden videóban 6 kártyát mutatok be részletesen és persze közben különböző trükköket is bevetek, hogy meg tudd jegyezni és biztos ne legyen unalmas. Szóval beszélek és beszélek… A titkot most nem árulom el egyszerűen csak bízz bennem.

Ehhez tartozik a jegyzet is, melyet párhuzamosan használhatsz mellette. Beleírhatsz, kiegészíthetsz, rajzolhatsz, nyilazhatsz 😊 ahogy neked a legjobb.

– 7 MODUL ez után

melyben különböző kirakási formákat tanulunk, mindegyikben több példával is bemutatva. 3 lap, 5 lap… döntés… kapcsolati kirakások és más izgalmas formák várnak azokra akik belevágnak.

Eközben sok ötletet és tippet is megosztok melyek segítik az összeolvasást, az értelmezést és melyek támogatást jelenthetnek a kezdő kártyavető számára.

📨📖📒📝📧

Rengeteg az információ, de szerencsére többször is visszahallgatható, hiszen ez az online tanfolyam előnye.

ELÉRHETŐ:

Zárt facebook csoportban:

ahol több héten keresztül vagyunk együtt, ide töltöm fel a videókat és a jegyzetet is. Nagy előnye, hogy itt bátran lehet kérdezni, hozzászólni és igyekszem minden kérdésre válaszolni.

📨📖📒📝📧

Csoport havonta egyszer indul 

📨📖📒📝📧

Emailes hozzáférés :

ha nem szeretnéd megvárni a csoport indulását és jobban szeretsz egyedül haladni a saját ütemedben – ez esetben itt kapod meg az anyagot és magadnak oszthatod be a tanulás ütemét.

📨📖📒📝📧

Befektetésed magadba és a tanfolyamba:

 72.000.- ft

Ebben benne van egy csomag kártya és a kinyomtatott lefűzött jegyzet, melyet online esetben elküldök Foxposttal vagy Packetával.

Természetesen számlát kapsz amit magánszemély részére tudok kiállítani a Kata szabályok szerint.

Részletfizetés megoldható, ezzel kapcsolatban kérlek keress emailen és megbeszéljük.

📨📖📒📝📧

Minden további információt emailen küldök és ott válaszolok az egyéb kérdésekre is.

Ha szeretnéd telefonon is beszélhetünk róla. Kérlek az alábbi címen írj, ha érdekel a tanfolyam.

kartya.lenormand@gmail.com

Telefonon is tudunk egyeztetni hétköznap 9 – 19 óráig.

06-209-732411

📨📖📒📝📧

Várlak nagy szeretettel ezen az izgalmas utazáson, ahol bevezetlek a Lenormandkártya csodálatos és titokzatos világába és rejtelmeibe, hogy Te is átélhesd és megtapasztalhasd azt, amit én már régóta tudok.

📨📖📒📝📧

MÁR ELÉRHETŐ!!! 

 A NAGY TÁBLA TANFOLYAM

melynek teljes anyaga a 25 oldalas általam írt jegyzet és a hozzá tartozó 7 videó. 

Részletes leírás és ár Nagy Tábla fül alatt.  

Nagy Tábla tanfolyam

Remélem kedvet kaptál és hamarosan találkozunk 🙂 

Várlak szeretettettel

Évi

❤️

Nézd meg az újdonságainkat!