A jóskártya

Az emberek mindig kíváncsiak voltak a jövőjükre és ez most sincs másképp. A kártya segítségével térben és időben egyaránt utazhatunk. A bennünket körülvevő információs mezőből éppúgy hozzájuthatunk ismeretekhez, mint a saját tudatalattinkból. A kártya abban van a segítségünkre, hogy ezeket az információkat át tudjuk hozni erre a fizikai síkra, hogy általa megértsünk dolgokat, helyzeteket, történéseket és összefüggéseket.

Mindenki el tudja sajátítani a kártya használatát, de az igazán értékes és pontos üzenetét csak az fogja tudni megérteni és átadni, aki kellő alázattal, kitartással és türelemmel viszonyul hozzá. Érdemes feljegyezni a tanácsokat, üzeneteket amiket kiolvastunk a lapokból, esetleg másoknak mondtunk és közvetítettünk, hogy majd a későbbiekben a visszajelzésekkel össze tudjuk vetni azokat. Ezzel támogatni tudjuk hitünket és természetesen önbizalmunkat is, hogy jó úton járunk.

Hogyan működik a kártya?

Sokan kérdezik, hogyan is működik ez? A látszólag találomra kihúzott kártyalapok miként tudják megmutatni a választ a kérdéseinkre? Lehetséges lenne, hogy valóban a bekövetkező eseményekről árulkodnak? Egyszerű a válasz: ugyanis nincsenek véletlenek.

A kártyalapok képi világán keresztül, a tudatalattinkból kapunk információt egy adott helyzethez kapcsolódóan. Ezt jeleníti meg a kártya. Egyfajta rálátást adnak a jelenlegi életünkre, mi zajlik most bennünk, milyen érzéseink, gondolataink vannak az adott helyzettel kapcsolatban, megmutathatják honnan jutottunk el ide és azt is milyen irányba tartunk. Mivel jövőnket a jelen gondolatai, érzései és tettei alakítják, ezért most van lehetőségünk a jövőnk átformálására, alakítására, ha szükségesnek látjuk. Ha jó az irány, akkor tudhatjuk, hogy a vágyott vagy elképzelt jövő felé tartunk. Engedjünk az iránymutatásnak és tárjuk ki az ajtót a lehetőségek előtt.

 

A kártya azonban nem veszi le a felelősséget a kérdező válláról, de segít felismerni a helyzetét, a vágyait, az elakadásait. Segít megérteni milyen tényezők, események vezettek idáig és képes tanácsot, útmutatást adni. Segít megtalálni magában és maga körül is azokat a dolgokat, lehetőségeket, amelyekkel képes lesz továbblépni a saját útján. Rávilágít és megmutatja azt a belső erőt, forrást amely mindig ott volt és ott is lesz mindenkiben és amellyel kezébe tudja venni a saját életét, hogy felelősséget tudjon vállalni a cselekedeteiért, gondolataiért és tetteiért.

Nem avatkozhatunk be más ember életébe, döntéseibe. Meg kell hagyni mindenki szabad akaratát. A kártya csak iránymutatást tud adni, a kérdező dolga, hogy bölcsen használja fel ezeket az életében.

Mire is használhatjuk a kártyát?

A teljesség igénye nélkül, nézzük a következő felsorolást, hiszen lehetetlen lenne mindent leírni. Ahogy szokták mondani, határ csak a fejünkben létezik…

 

Jósolhatunk vele, de ahogy azt már említettem, mindig a mostani jelenből kiinduló vagy várható jövőt fogja megmutatni.

Elemezhetünk vele eseményeket akár a múltra, a jelenre vagy a jövőre vonatkozóan.

Rákérdezhetünk konkrét helyzetekre, dolgokra.

Fényt deríthetünk problémákra, akadályokra.

Megismerhetjük általa a kapcsolatainkat egy részletes elemzéssel.

Kiolvashatjuk belőle konkrét személy jellemzését.

Összefüggéseket is meg tud mutatni, illetve a jelen események mozgatórugóit.

Előrejelzést készíthetünk egy hétre, egy hónapra vagy akár csak egy adott napra is.

Igen – Nem kérdésekre is kaphatunk megnyugtató választ.