Skip to content

Napi kirakások

Talán ez tűnik a legegyszerűbbnek, de kiderülhet, hogy nem is olyan könnyű. Nézzük csak meg, mik lehetnek az előnyei és mik a hátrányai.

Hány lapot rakjak? Ha kirakok egy lapot, mire is fog vonatkozni? A reggeli történésekre? A munkahelyi dolgaimat fogja megmutatni? Esetleg az estémet a családommal, a kedvesemmel? Lehet, hogy a mindennapi rutinra utal? A hangulatomat mutatja, vagy éppen felhívja a figyelmemet valamire? Hogy fogom tudni értelmezni a rengeteg jelentés közül, ha már az ezekre a kérdésekre sem tudom a választ?

Sorolhatnám a kérdéseket.  Ugye, nem is olyan egyszerű. 🙂

 

Ahogy azt már a KIRAKÁSOK menü bevezetőjében leírtam, döntsük el mire vagyunk kíváncsiak. Ha mi magunk sem vagyunk tisztában a kérdéssel, hogy is gondolhatnánk, hogy a kártya kitalálja helyettünk. Határozzuk meg azt is, hány lapot akarunk húzni.

Kérhetünk egy lapot mely az aznapi hangulatunkat, lelkiállapotunkat tükrözi. A kérdés azonban itt is felmerül. Mi van akkor, ha egy nem túl pozitív lapot húzunk? Akarom e előre tudni, hogy ma épp szomorú leszek valamiért? Esetleg becsaphat valaki? Összeveszhetek valakivel? Nem valószínű. Az ember hajlamos ilyenkor az egész napjában ezt az érzést, vagy történést keresni, ami nem lesz vidám. Másrészt viszont, ha pozitív lap jön ki, úgy az egész napunkat meghatározhatja ilyen irányban. Mindenki döntse el maga, mennyire tudja elfogadni a kártya üzenetét. Ha viszont nem…. ne is vessen magának.

Sokkal inkább ajánlom, ha olyan kérdést teszünk fel a napunkkal kapcsolatban, ami tényleg előre visz és segíteni tud. Ilyenek lehetnek:

Mire akarja felhívni a figyelmemet? Mire figyeljek nagyon oda?

Itt már sokkal több hasznos információt kaphatunk, ami jól jöhet a nap folyamán. Azonban érdemes figyelni az értelmezésre, e kérdés mentén nézzük a kártya jelentését.

Mi a nap legfontosabb üzenete a számomra? Mi lesz ma meghatározó momentum?

Ez már igazán értékes lehet. Ilyenkor legjobb ha ezt este gondoljuk át, mi hogyan láttuk az adott napot és mit üzentek nekünk a lapok által a segítőink. Lehet, hogy nem fog egyezni a kettő, ezért érdemes újra végig gondolni. Tényleg annyira fontos volt az amin esetleg egész nap kattogtunk, vagy ennél sokkal finomabb és értékesebb volt a nap lényegi üzenete???

Nyugodtan találj ki kérdéseket. Legyél kreatív. Használd rendszeresen a kártyát, hogy még jobban megismerd. Össze kell szoknotok, hogy tudd hogyan is kommunikál Veled.

Néhány ötlet:

Mi az amit nem veszek észre? Mire figyeljek ma jobban? Mi az ami segítene nekem a mai dolgaimban? Mi jellemzi ma a kapcsolatomat a munkatársaimmal? Hogyan fog hozzám viszonyulni a főnököm?

Titkos tanács 🙂

Megosztok Veled egy ötletet. Nem kell betartanod, de hasznos lehet eleinte. Húzz lapot reggel, egyet vagy hármat, ahogy érzed.

DE!

Ne fordítsd fel, ne nézd meg. Bírd ki 🙂 Majd este nyugodtan ülj le és gondold át mit és hogyan mutat meg Neked a kártya. Tanulásnak nagyon jó. Figyeld a Blog bejegyzéseket, ott részletesen is foglalkozni fogok ezzel a témával, sok hasznos ötletet kaphatsz.

Nézd meg az újdonságainkat!