Skip to content

AKCIÓK… KEDVEZMÉNYES TANFOLYAMOK…

MEGHOSSZABBÍTVA : 2024. JANUÁR 31. 

PÉNTEK, PÉNTEK, PÉNTEK…
🖤💖🖤💖🖤
Valóban fekete lenne??? Ez is csak egy nap és szegény péntek 😊 mit sem tud erről az akcióáradatról ami körbevesz minket a napokban.
🖤💖🖤
Gondoltam egy nagyot és picit besegítenék neki én is… 😄😃😄
💖
A következő ötletem támadt így ma reggelre 😊
💖
.
‼️ 15 % KEDVEZMÉNYT ADOK – minden Online Tanfolyam árából ‼️
🖤
💖 ALAPTANFOLYAM – 59.500.- ft. – Tartalma 15 db videó, több mint 12 óra anyag és egy kinyomtatható jegyzet. ( Ha kinyomtatott, lefűzött jegyzetet és egy pakli kártyát is szeretnél, csak a postaköltséget fizeted. )
.
💖 NAGY TÁBLA TANFOLYAM – 35.700.- ft. – Tartalma 7 db videó, ~ 6 órányi anyag és egy nyomtatható jegyzet. ( Ha nyomtatott, lefűzött jegyzetet is szeretnél, csak a postaköltséget fizeted. )
🖤💖🖤
MIT KELL TENNED EHHEZ?
✅ Jelentkezel üzenetben vagy kommentben.
✅ Befizeted a tanfolyam árának 25 %-át november 30. ig, amivel megerősíted a szándékodat – én pedig tartom Neked ezt az árat 2023.12.31. ig. Vagyis ha nem tudod most egyben kifizetni akkor sem csúszol le semmiről. Tanulhatsz az ünnepek alatt is mikor több időd jut erre.
✅ További részletek üzenetben. Kérdezz bátran! 🙂
.
🖤💖🖤
💖 KÁRTYAVETÉS, ELEMZÉS
.
Ha csak 1 vagy 2 kérdésed van és nem szeretnél egy másfél órás komplett elemzésre jönni, most elérhető ‼️ 30 perces videós ‼️ változat is.
Messengeren beszélünk, így láthatod a lapokat és a kirakásokat, sőt még azt is kiválaszthatod melyik paklitól szeretnéd megkapni a válaszokat. 😊
ÉRTÉKE – 6.000.- ft.
🖤💖🖤
Bízom benne örülsz ennek a különleges ajánlatnak és ha eddig csak gondolkoztál rajta, most bele is vágsz.
💖💖💖
Várlak nagy szeretettel
Évi
💖