Skip to content

A kártya beavatása

Amikor új paklit vásárolunk, mindig le kell tisztítani és be kell avatni a kártyát mielőtt használni akarjuk. El kell róla távolítani a rátapadt régi, számunkra nem kívánatos energiákat. Mire hozzánk kerül, rengeteg ember kezén mehet át, a gyártás közben, a csomagolási fázisban, a szállítás alatt és a boltban a vásárlás során is. A Te energiáidat kell beletenni, hiszen Te fogsz vele dolgozni.

Erre több módszer is létezik. Amit itt megosztok veletek egy a sok közül, de a későbbiekben és tanfolyamon kitérünk más lehetőségekre is. Nincs jobb vagy rosszabb, mindegyik más, kihez melyik áll közelebb. Mind jó és bármelyik is jó lehet. Szívből csináld, ez a legfontosabb. 

Gyújts meg egy fehér gyertyát. Ha szereted az illatát, gyújthatsz egy füstölőt is és kiteheted a kedvenc ásványaidat. Bontsd ki az új paklit és fogd a kezedbe.

Ezután óvatosan húzd át az egész csomagot – akár legyezőszerűen kinyitva, de épp úgy jó összefogva is – a gyertya lángja felett és kérd a tűz erejét, hogy égessen le róla minden rátapadt energiát. Lelki szemeid előtt lásd, ahogy megtisztul a kártya és elég minden, ami nem hozzád kapcsolódik. Ugyan ezt megteheted a füstölő felett is, érezd ahogy a levegő szelleme eltávolít róla minden gondolati energiát is, hogy ez által még jobban megtisztuljon a kártyád.

Kezd el kevergetni és mondj bármit ami jól esik. Mond el mennyire örülsz hogy itt van, köszönd meg neki, hogy eljutott hozzád.

Egyesével nézz meg minden kártyalapot, érj hozzá, nézd meg mi van rajta , próbáld befogadni a képi világát, így már most beleteszed a saját energiádat. Mikor ezzel végeztél, tedd a paklit a bal kezedbe és szorítsd a szívedhez, a jobb kezedet pedig tedd rá a balra. Csukd be a szemedet. Most a szíved dobogása fogja átjárni a kártyát. Addig tartsd ott amíg jól esik, amíg ezen keresztül is megérzed a szíved lüktetését és így már a saját energiáddal tudod feltölteni. Lélegezhetsz mélyen és minden levegővételnél képzeld el, ahogy csodálatos arany fény áramlik beléd, majd minden kifújásnál a szíveden keresztül ezt fújod a kártyába és ezzel töltöd fel azt.

Lélegezhetsz könnyedén és lazán is, ha így érzed jobban, hogy a szíved energiája és a benned lévő tiszta szeretet összefonódik és eggyé válik a kártya energiájával.

Közben mondhatsz egy imát. Minden jó amit a saját szavaiddal el tudsz mondani. Ami akkor és ott éppen megfogalmazódik benned. Kérheted a segítő angyalaidat, szellemi vezetőidet, az univerzum erejét, a kártya angyalait, Istent

 

Kérlek benneteket …….. áldjátok meg ezt a kártyát, töltsétek fel fénnyel és szeretettel. Kérlek segítsetek, hogy az üzenetek a legmagasabb jót közvetítsék számomra és rajtam keresztül másoknak is. A kártya útmutatásait a legmagasabb tiszta szándék vezérelje és az univerzum üzenetét közvetítsék. Kérem, hogy támogassátok ezen keresztül spirituális fejlődésem, tisztánlátásom. Kijelentem, hogy a kártyával való kapcsolatomat a szellemi vezetők, mesterek …. vigyázzák és védelmezik. Kérlek benneteket segítsetek és támogassatok, hogy átjárjon az univerzumból áradó legmagasabb jóság és szeretet. Minden üzenet ami átjön a kártyán keresztül, gyógyító fényt és szeretet sugározzon. Adja a kártya a legmagasabb jót nekem és mindenkinek. Adjon tisztánlátást, tudást, bölcsessége vezessen.

Köszönöm

 

Érdemes a kártyát egy külön dobozkában tartani. Berakhatod egy csak erre használt kis kendőbe, valami szép kis anyagból készült zsákocskába. Tehetsz mellé egy kristályt, ami lehet rózsakvarc, hegyikristály, de bármi ami a személyes kedvenced. Tartsd tisztán a kártyád. Ha nem használod tedd el. Teliholdkor kiteheted, hogy a hold intenzív energiái átjárják.

Nézd meg az újdonságainkat!