Skip to content

MI VÁR RÁD A HÉTEN?…

 
💙💙💙
Egy nagyon szép és finom energiájú kártyát választottam ehhez a kirakáshoz – ROMANTIKUS LENORMAND.
💙💙💙
 
 
 
 
💙💙💙
🔵 Bizonyos dolgok zavaróak lehetnek a hét elején, vagy akár már most is javában benne vagy mert a terveid nem úgy alakultak/alakulnak eddig ahogy szeretetted volna. Ha konkrét céljaid, elképzeléseid vannak, mit és hogyan szeretnél a következő időszakban, mintha ezek a dolgok még nem álltak volna össze teljesen. Lehetnek nézeteltéréseid valakivel vagy akár csak magadban is élhetsz meg konfliktust, mikor nem tudod miként is hidalj át egy problémát. Te már nem itt szeretnél tartani. Lesz akinél újra visszatér egy helyzet, egy feladat, amit muszáj rendbe tenni és idejében megoldani.
🔵 Talán ebben a pillanatban nem is látod merre menjél, de szerencsére minden megmutatkozik a maga idejében és több útra is rálátásod lesz. Lehetőségek és alternatív megoldások bukkannak fel, akár épp Te leszel az aki beindítja a változást.
🔵 A bizonytalanságot azonban felváltja maga a változás, mely már itt van a közelben, tarts ki még egy kicsit. Valaminek mindenképpen történnie kell, mert ez a jutalma annak az erőfeszítésnek, kitartásnak, elkötelezettségnek, amivel kezelted vagy most is kezeled a helyzetet.
💙💙💙
Legyen kellemes hetetek és készüljetek a változásra.
 
 
 
 
🔵 Ne feledjétek! Jöhet kívül és belül is. Gondolkodásban, érzelmek megváltozásában, dolgokhoz való hozzáállásban és persze külső történésekben is.
Szeretettel
Évi
💖