Kirakási módok

Beszélni nem tud a kártya, de mégis nagyon jól kifejezi önmagát. 🙂

Egy nagyon izgalmas részhez érkeztünk. Talán ez az, amit mindenki izgatottan vár, hiszen pont a kirakások fedik fel előttünk azt a bölcsességet, útmutatást, amiért a kártyát egyáltalán a kezünkbe vettük. Ezért nagy segítség számunkra egy-egy kirakási rendszer, mert pontosítja a témát, segít az értelmezésben és konkrétumokat is meg tud mutatni.

A legfontosabb, hogy tiszteljük a kártyát. Ez nem egy játékszer. Nem elég a képeket nézegetni és kedvünk szerint mondani ami eszünkbe jut. Meg kell ismernünk a lényegét, a tartalmát, a szimbólumrendszerét. Ha kellő alázattal viszonyulunk hozzá, hagyunk magunknak időt, meg fogja mutatni magát és mi örömünket leljük benne, ahogy én is érzem ezt már évek óta.

Megtanulni a lapok jelentését az első lépés csupán. Megtanulni összeolvasni őket már egy következő. Legyünk türelmesek, mert a lapok összeolvasásához időre, gyakorlatra van szükségünk.

Az egyes kirakások hatékonyan tudnak segíteni bennünket abban, hogy részletesen és mélyebben is megértsünk egy helyzetet. Meg tudja mutatni mi áll egy probléma vagy nehézség hátterében. Feltárulhatnak az okok és megoldásokat, segítségeket is nyújthatnak a helyes út megtalálásához. Ezzel szinte bepillantást nyerhetünk a jövőnk lehetséges alakulásába.

Más kirakások abban nyújtanak segítséget, hogy jobban megértsük önmagunkat, partnereinket, barátainkat vagy a munkatársainkat. 

Rengeteg féle kirakási mód van. Ezeken az oldalakon lehetetlen lenne mind bemutatni. Megmutatok azonban többféle módszert is, amiből mindenki válogathat kedve szerint. Lehet velük gyakorolni, próbálgatni az összeolvasásokat. Segítek, hogyan lehet különböző területeken is jól használni őket. Néhány példával megmutatom, hogyan módosulhat a lapok jelentése témák szerint és hogyan egyes kirakásokban.

A tanfolyamokon, klubokon természetesen más, különleges kirakási módokat is megtanítok, amelyekkel rendkívül részletesen lehet elemezni szituációkat és emberi kapcsolatokat. Ezek már sok esetben nagy számú kártyalap összeolvasását jelentik / 10, 11, 20 vagy akár mind a 36 lap felhasználásával / Vannak egyedi kirakások is, amelyeket máshol nem használnak.

Felmerülhet a kérdés, mikor melyik kirakást válasszuk. Természetesen adok hozzá segítséget, de nyugodtan kísérletezz vele. Tapasztald ki melyik az ami közel áll hozzád, melyik az amely a leginkább logikus és érthető a számodra.

Lesznek részletes elemzések konkrét kérdések esetén.

Bemutatok már megtörtént konkrét kirakásokat és azok elemzését, majd a klienstől való visszajelzést is, természetesen név nélkül.

Ha felkészültél…. kezdjünk bele! 🙂