Rólam

1965-ben születtem. Budapesten élek, három fiú gyermek anyukája vagyok. Diplomámat biológia-földrajz szakos tanárként szereztem.

Mindig is érdekeltek a látható világot mozgató mögöttes dolgok és erők, kerestem a válaszokat, de csak még több kérdésbe futottam. 2008-ban kezdtem el komolyabban is tanulni azokról a dolgokról, amelyek megismerésére annyira vágytam.

Első találkozásom a Tarot kártyával volt, mely meghatározó ismeretet és tudást adott, felnyitotta a szemem. Valamit megváltoztatott bennem és attól kezdve elkezdtem másképp látni. Köszönöm ezt csodás tanítómnak.

Elindultam egy olyan úton, amelynek sosincs vége. Szomjaztam a tudást. Tanultam tanfolyamokon, elvonulásokon, klubokon, magánúton és természetesen autodidakta módon is és tanulok azóta is folyamatosan.

Felsorolni sem tudom azt a rengeteg ismeretet, technikát, elméleti és gyakorlati tudást amiket az elmúlt években elsajátítottam. Hálás vagyok az univerzumnak, hogy ezeket mind az utamba tette és hálás vagyok a családomnak, akik mindenben támogattak és segítettek. Köszönöm a tanítóimnak, akik közül többel a mai napig is tartom a kapcsolatot.

A teljesség igénye nélkül, néhány módszer, amelyek nélkül ma nem lehetnék az aki vagyok…  Az első tanfolyamaim egyike a Reiki volt, melyben a tanári szintig jutottam és használom a mai napig is. Ezután jött a Szellemgyógyászat, a Kapcsolatteremtő gyógyítás és több kurzust végeztem az Orosz információs gyógyászatból is. Tanultam különböző Képességfejlesztő technikákat, ismereteket, mágiákat, Angyalkommunikációt, Számmisztikát, voltam csodálatos elvonulásokon, átmentem tüzes parázson, kapcsolatba léptem az erőállatommal. Elvégeztem a Spirituális választerápia tanfolyamot, majd a Lélekhangot is. Nagyon érdekeltek a masszázsok, így tanultam nyirokmasszázst, lávaköves masszázst és animi testmasszázst is. Majd jött a Transzperszonális képességfejlesztő tanfolyam. Mindeközben rengeteg könyvet olvastam el különböző témakörökben, hogy még többet tudjak és értsek, de persze ahogy ez lenni szokott, a tudás mellett még sokkal több kérdést is felvetettek. 🙂

Mivel a kártya volt az első meghatározó élményem ez továbbra is vonzott. Úgy éreztem meg kell ismernem a Cigány kártyát is, így könyvekkel és tanfolyammal is bővítettem ismereteimet.  Egy „véletlen” folytán kerültem kapcsolatba a Lenormand kártyával, előtte még csak nem is hallottam róla. Kíváncsivá tett és hosszas rábeszélés után egy vidéki jósnő magán tanítványa lettem. Nála indultam el ezen az úton, majd fejlesztettem tovább a tudásomat minden fellelhető módon.  Ma már része az életemnek el sem tudnám képzelni nélküle a napjaimat. Eleinte inkább barátoknak, ismerősöknek vetettem kártyát, de mára kialakult egy vendégköröm, egyre többen fogadnak bizalmukba és keresnek tanácsért az életük elakadt helyzeteire kíváncsian..

Szeretném átadni másoknak is azt a sok ismeretet, gondolatot, tapasztalatot amiket megismertem és megéltem. Ezek által változtam, erősödtem, hogy másoknak is utat mutathassak, ha kell reményt adjak melyekkel elérhetik az álmaikat, vágyaikat és jobban megismerhessék önmagukat.

Csatlakozz hozzánk. Várlak szeretettel. 

Faludi Éva