Kapcsolati kirakás

Az egyik legfontosabb kérdés és ami a legtöbb embert érdekel, az a kapcsolataink és azok mozgatórugói. Szinte mindenki kíváncsi arra, mit gondolhat róla a párja, a barátja vagy akár a munkatársa. Kíváncsiak vagyunk hogyan éreznek irányunkba mások, vagy mik mozgatják a köztünk lévő dolgokat, történéseket.

 

Nézzünk egy EGYSZERŰ VÁLTOZATOT.

Először is ki kell tennünk a két jelölő lapot, hiszen két ember közötti kapcsolatot kívánunk megérteni és elemezni. Ebben az esetben a Férfit és a Nőt. Bal oldalra teszem azt akire kíváncsi vagyok, a jobb oldalra pedig magamat.

Ezután megkeverjük a kártyát és közben végig a kérdésre koncentrálunk. Hogy viszonyul hozzám X.Y. ? Mi várható ebben a kapcsolatban?  Majd húzunk 3 lapot a két kártya közé.

A férfi szeretne nyitni a nő felé, találkozni, randizgatni, társaságba járni vele / park / de ezt most nem látja megvalósíthatónak./ felhő / Kételkedik és bizonytalan. Lehet ő maga ideges egy kicsit, mert nem mer lépni, fél a visszautasítástól vagy jelen pillanatban nem tudja, hogy hívja el a nőt. Valahogy mégis kimozdul ebből a helyzetből és megtalálja a megoldást hogy a közelébe férkőzzön. Nagyon pozitívan áll a helyzethez, bízik magában és abban, hogy megtalálja az utat a nőhöz. Valószínűleg mindent el fog követni ennek érdekében. / kulcs /

Akinek ez még kevés információ és pontosabbat szeretne, rakhat 5 lapot is a Férfi – Nő közé és elemezheti így a kapcsolatot.

Kapcsolati kirakások - több síkon

Nehéz összehasonlítani a kirakásokat, megmondani melyik könnyű vagy nehéz. Talán nincs is értelme, hiszen mindenkinek más az ami jól értelmezhető.

Nézzünk a kapcsolatokra egy TÖBB SÍKON is értelmezhető kirakást.

Ez, a jelölő lapokon kívül, 9 lapot tartalmaz. Tegyük ki azokat a személyeket akire kíváncsiak vagyunk. Ezután a szokásos módon keverünk, közben koncentrálunk a kérdésre, majd a következő módon rakunk le 3 sorban 3-3 lapot. A felső sor ad választ arra, mi van a gondolataiban a kérdezett személynek, hogy viszonyul a másik emberhez. Mit gondol róla, a kapcsolatukról, esetleg mit tervez vele. / 1-2-3 /  A középső sor mutatja meg az érzelmeit felé. Figyeljünk az elemzésnél, itt érzésekre kell koncentrálnunk. / 4-5-6-/ Az alsó sor a fizikai síkon ad választ, mi az amit valóban tesz is a kérdezett személy, vagy szándékában van tenni. / 7-8-9 /

 

A fentieken kívül is rengeteg féle kapcsolati kirakási mód van. Ez csak egy kis ízelítő abból amit meg tud mutatni a kártya. 

A Tanfolyamon többféle modul is van ezekről, amelyek igény szerint külön is megvásárolhatók és a jövőben lesznek újabb formák videós változatokban. Ezek hamarosan elérhetőek lesznek.