Skip to content

Milyen energiákkal indul a hét?

 

MILYEN ENERGIÁKKAL INDUL A HÉT?
kérdeztem a gyönyörű EPIC LIGHT Lenormand kártyától.
🌗🌙🌖

 
🌗🌙🌖
Nagyon izgalmas utazásban lesz részünk, hiszen most a lelki dolgok kerülnek előtérbe. Érzékenyebbek leszünk és lehetünk. Ez éppúgy vonatkozik azokra a dolgokra ami körülöttünk van, amikkel szembe találjuk magunkat, mint a belőlünk fakadó felbukkanó érzésekre.
A Hold lapja 🌙 rámutat arra, hogy tükörként reagálunk mindenre, de éppúgy tükör számunkra mindaz, ami a külső világunkban megjelenik. Hat az érzelmeinkre, sőt mély érzéseket tud előhozni belőlünk. Mikor egészen lemegyünk a lelkünk mélyéig és valamelyik kis bugyrából felhozzunk az ott elrejtett dolgainkat. Ez persze könnyedén okozhat diszharmóniát és feszültséget, hiszen pont azért zártuk el, hogy ne kelljen vele foglalkoznunk. Most viszont épp az a feladatunk, hogy elővegyük és kitisztítsuk. Rendbe rakjuk és letisztázzuk. Megbeszéljük magunkkal vagy másokkal és végre harmóniát teremtsünk és békére leljünk belül. Ha sikerül feldolgozni egy „problémát” vagy bármilyen felbukkanó kósza érzést a helyére tenni és megértjük miért is került elő, ez már megadja azt a nyugalmat és derűs elégedettséget, hogy ma is tettünk valami értékeset önmagunkért.
🌗🌙🌖
A hétvégi telihold felé közeledve, egyre több lesz a megérzésünk, erősödhet az érzékelésünk és remélhetőleg oda is figyelünk rájuk 😊 mert ez az ami segíti a megértést, a feldolgozást és erősíti a tisztánlátást is.
🌗🌙🌖
Csodás hetet kívánok Mindenkinek!
Szeretettel,
Évi
💝