Skip to content

ÁTFOGÓ ELEMZÉS…

 
Egy nagyobb perspektívájú vetést hoztam mára, több területtel ás átfogó képpel. Ahogy mondani szoktam, ez nem kizárólag egy konkrét naptári napra vonatkozik, hanem mindig akkorra amikor nézed, nem véletlen került eléd éppen most.
💙🤍💙
A Nagy Tábla kirakás segítségével és a MONDNACHT LENORMAND paklival.
💙🤍💙
 
 
Egy nagyobb perspektívájú vetést hoztam mára, több területtel ás átfogó képpel. Ahogy mondani szoktam, ez nem kizárólag egy konkrét naptári napra vonatkozik, hanem mindig akkorra amikor nézed, nem véletlen került eléd éppen most.
💙🤍💙
Mintha valami nagy energiával robbanna be az életedbe, valahogy az újdonság megállíthatatlanul érkezik. A terület persze mindenkinek más, hiszen ez egy általános ismertetése a lapoknak. Nézd meg, a Te életedben hol és miben történik ez mostanában. Érdekes kettősség a bizalom kérdése, mert hiszel az újban és abban, hogy ez alakítja a jövődet, de mégis felmerül a félelem bizonyos mértékben. Ha így van ez sem probléma, maradj meg az óvatosságnál és figyelj mindenre magad körül. Talán valaki tényleg mást mutat mint amit gondol és ez az amit érezhetsz. Ugyanakkor az újdonság ereje és a belső hited biztosan átsegít a nehézségeken, mellette még az égiek támogatását is megkaphatod. Az elképzeléseid ha néha lassan is, de jó úton haladnak a megvalósulás felé.
💙
Fontos mire vetíted a fókuszt és mibe teszed az energiád nagy részét, mert itt néha lehetnek bizonytalanságok és kicsit kuszább vagy annak tűnő helyzetek. Mintha az optimizmus néha alábbhagyna és felütheti fejét a kétség, de ne engedd át magad ennek az energiának csak próbálkozik mennyire vagy erős és elszánt.
🤍
Az utadon döntéseket kell hoznod és itt nem lesz idő a tétovázásra. Ha nem tudsz lépni idejében, akkor el is akadhatsz vagy bizonyos dolgok visszavetnek a haladásban.
Talán néha egyedül érzed magad, de ez is a folyamat része. Neked kell kitalálni mit akarsz és hogyan és mindezt milyen formában tudod megvalósítani. Néha érdemes átgondolni a terveket és több oldalról is megvizsgálni.
💙
A Férfiak most inkább a gondolkodós vagy az agyalós formát választják, míg a Nők inkább belülre és a megérzéseikre hagyatkoznak. A Férfiak megbeszélik, a Nők érzik. A Férfiak kimondják, a Nők magukban tartják. Ha Férfival van a dolgod vagy a feladatod akkor kommunikálj, kérd ki a tanácsát és a véleményét, kérdezz, hívd fel, hallgasd meg az ötleteit, de figyelj arra is mit érzel vele kapcsolatban. Ha Nővel, akkor közeledj finoman, az érzéseire figyelj és ezen keresztül kapcsolódj hozzá, legyél érzékeny és mutasd ki bátran a saját érzéseidet is.
🤍
A továbblépéshez egyértelműen határozott döntések szükségesek és ez már megjelent ebben a kirakásban egyszer. Lesz amit le kell zárni magad mögött, de ez egy új ajtót is jelent egyben. Ne tétovázz csak előre nézz, még ha ez néha fájdalmakkal is társul. Talán épp most jött el az ideje valaminek és ebben segítenek az új energiák.
💙🤍💙
Futtassátok át magatokon a leírt gondolatokat. Sok terület és még több élethelyzetben nyújthatnak segítséget a lapok. Az üzenet mindig aktuális csak jó helyre kell illeszteni.
💙🤍💙
Nagy ölelést küldök Mindenkinek!
Szeretettel
Évi
💖