Skip to content

10 milliószoros nap… Válassz egy lapot!!!

Ma 10 milliószoros teremtő nap van💕Figyeljetek oda mit gondoltok és mit mondtok! 🤭🤭🤭

Ezeket a napokat csodatévő 🍀 napoknak is hívják, hiszen amit ilyenkor gondolunk és teszünk, az sokszoros energiát kap az életünkben, ezzel pedig befolyásolni tudja a jövőnket. Próbáljatok meg a szívetekre ❤ figyelni jobban és ne engedjétek, hogy az elmétek vegye át az irányítást. Ezen a napon engedjetek meg egy kis kikapcsolódást, lelki feltöltődést magatoknak, hiszen az önmagatokba fektetett energia mindig sokszoros erővel térül meg. Igyekezzetek pozitív dolgokra gondolni, de legalábbis így állni hozzá mindenhez.
Minden gondolat és kimondott szó sokszoros, 10 millió szoros erővel hat ezeken napokon. 💕

Elmélkedjetek el picit ezen a kérdésen és válasszatok egy kártyát🤔🤗

Milyen gondolatokat erősítsek ma magamban, hogy az pozitívan befolyásolja az életemet?


 

 

Ha az első lapot választottad úgy érzed sok a tanulnivalód. Az életről, önmagadról, egy helyzetről szeretnél többet tudni, vagy ténylegesen valami tanfolyamban gondolkodsz? Ez mindegy is. Van valami, ami még rejtve van előtted, most még nem ismered. Esetleg egy olyan dolog vagy helyzet, amit még nem értesz eléggé és erről szeretnél több információt. Nyilvánítsd ki azt a vágyad, hogy kerüljön eléd mindaz, amire szükséged van a tovább haladáshoz. Legyen az egy könyv, egy információ, egy előadás vagy egy tanfolyam, de akár csak egy olyan mondat, ami megértést hoz a számodra az adott helyzetben.

A lap azt is üzenheti, hogy nem kell minden belső gondolatot, érzést kitárnod, kimutatnod a külvilág felé. Van amikor csendesnek kell lenni és diszkrétnek. Lehet, hogy túl kitárulkozó vagy és ez már okozott bonyodalmat 🙂 Talán már sokszor gondoltál erre, most az itt az ideje ezt erősíteni magadban. Tudj titkot tartani!

Talán van benned olyan tudás amit eddig nem mertél kitárni, nem mertél megmutatni és használni. Szeretnéd ha ez végre megmutatkozhatna és lehetőséged lenne használni. Teremtsd meg ezt vágyad, hogy ne csak álom legyen, hanem valóság is.Ha a második lapot választottad a védelem és az erő a fő gondolatod. Egy helyzetben sok erőre és kitartásra van szükséged. Talán elfáradtál kicsit, vagy azt a lelkierőt keresed magadban, ami tovább tud segíteni az utadon. Tudd, hogy ott van benned, bátran nyúlhatsz érte, hiszen megvan benned mind az amit keresel. Kérd, hogy mutatkozzon meg, hogy megtaláld. Legyen lehetőséged előhúzni és használni is a megfelelő időben és helyzetben. Bátran bízz önmagadban! Csak olyan szituációk jönnek eléd, amiket képes vagy megoldani. Ha néha nem is így érzed, valahol mélyen, mégis tudod, hogy így van.

Ha támogatásra van szükséged, akkor erősítsd ezt a gondolatot magadban, hogy igen, megtalálod a megfelelő embert, vagy dolgot. Van aki mögéd áll és segíteni tud. Legyen az akár lelki támogatással, vagy bármi más módon, amire csak szükséged van. Tudd, van aki kiáll érted és vagy ott van már most is melletted, vagy a megfelelő időben biztosan megtalálod.

Ha épp egy nehéz helyzetben vagy, hidd el hogy ki tudsz állni magadért vagy épp neked kell másokért kiállnod. Talán most még bizonytalanságot érzel, de a mai nap képes vagy megteremteni hozzá az erőt és a kitartást.Ha a harmadik lapot választottad az a vágyad, hogy csak jó és örömteli dolgok jöjjenek az életedbe. Pozitívan szeretnéd látni a dolgokat. Itt az ideje, hogy megmutatkozzanak végre azok az ajándékok, amikre rég vágysz. Szeretnéd ha elismernék mindazt ami vagy, amit csinálsz az életben. Talán új barátságokat szeretnél és jó lenne ha a megfelelő emberek kerülnének az utadba. Ma ezt a vágyad megtámogathatod a nap energiájával.

Ha szeretnél kicsit összeszedettebb lenni, ha úgy érzed, jobban kellene figyelned a részletekre, erősítsd magadban ezt a gondolatot. Talán egy helyzetben aprólékosabb munkára van szükséged, rendszerezettebb életre, vagy a munkádban jobban kell figyelned, most ezt az ajándékot is megkaphatod és beépítheted a mindennapokba.

Ha kreatívabb szeretnél lenni, ha valamilyen képességet szeretnél magadban fejleszteni, akkor gondolj sokat erre. Társíts hozzá pozitív gondolatokat és érzéseket.

Ha ezt a lapot választottad, szeretnéd ha béke és harmónia venne körül. Szeretnéd megélni az örömöt, a kiegyensúlyozottság és boldogság érzését. Persze ez mindannyiunk vágya, de Neked ez most kiemelten fontos. Keresd meg magadban a lelked békéjét, a nyugalmat, mert innen teremtheted a legjobb dolgokat. Erre fordítsd ma a figyelmedet!Ha a negyedik lapot választottad hitre van szükséged bármilyen is a helyzet körülötted. Valószínűleg akadnak nehézségid, talán úgy érzed nehéz rajta változtatni és most épp ezért kell ez erős hit, a lelkierő és a támogatás. Kérd a segítséget. Higgy magadban és a felsőbb vezetésben. Tudd, hogy jó úton vagy és bármi legyen is a szituáció, az csak átmeneti és Te rátalálsz könnyedén az útra. Amit elhiszel az meg tud valósulni az életedben. Ma pedig különös támogatottságban van részünk. Itt az ideje segíteni magadon. Megtalálod a megoldást és e mellett állj ki eltántoríthatatlanul. A sors változik. Néha mélyebben van az ember, de onnan mindig van felfelé vezető út. Talán valamivel szembesülöd kellett és ez persze nehéz, de most itt az idő összeszedni magad és felelősséget vállalni az életedért. Rázd meg magad, elég volt az önsajnálatból. Valószínűleg valami elkerülhetetlen volt, de most már ideje kimászni belőle és előre nézni. Minden megoldható.

Mi legyen a mai nap fő gondolata? Legyél 100%-ig biztos magadban. Abban, hogy meg tudod csinálni. Le tudod küzdeni, el tudod érni azt, amit szeretnél. Kérd az égiek támogatását és tudd, hogy meg is kapod. Érezd a szeretetüket amivel támogatnak, hogy könnyedébben tudj haladni előre 🙂 A problémák legtöbbször csak a fejünkben léteznek. Mi fújjuk fel őket jó nagyra és aztán aggódunk miatta. Gondolkozz másképp. Dönts másképp. Legfőképp ÉLJ másképp!Ha az ötödik lapot választottad valószínűleg anyagi segítségre van szükséged. Szeretnéd ha a pénzügyeid gyorsan rendeződnének. Mindenképpen a gyarapodást tartsd szem előtt. Gondolj arra, hogy körülötted minden rendeződik. Szerencsés vagy és szinte minden virágzásnak indul körülötted. Azt gondolod, ez ebben a helyzetben kicsit viccesnek hangzik? 🙂 Dehogy. Legalább merd elképzelni. Tudd használni a teremtő erődet, a kreatív gondolatokat. A lelked gazdagsága határtalan, akkor miért is korlátoznád ezt az elméddel. Ma engedd szabadjára a gondolataidat. Lásd a világot pozitívan és hidd el, ebből csodák tudnak születni. Gondolj egy váratlan szerencsére. Ússz az áramlatokkal mint a halak. Ők ösztönösen tudják merre kell menniük, hát engedd el magad, ne tegyél akadályokat magad elé a gondolkozásoddal. Végül is bármi megtörténhet. Talán épp most kerül eléd az a bizonyos aranyhal. 🙂 Ha anyagi dolgaid rendezése a fő feladat most az életedben, akkor arra gondolj, hogy megoldod vagy megoldódik a helyzet. Nem kell tudnod a hogyant. Ez az univerzum feladata 🙂 Ez egy pozitív lap és a ma energiái ezt sokszorosan támogatják.

Ez a lap mutat mély érzéseket. Lelkiséget. Most lehetőséged van összekapcsolódni a lelked legmélyével. Esetleg valaki másban is meglelheted ezt az érzést ha épp erre vágysz. Ha azt szeretnéd, hogy Te magad jobban ki tudd mutatni ami benned van, vagy épp mástól várod ezt megkapni, akkor erősítsd ezt a gondolatot és érzést. Ma minden támogatva van 🙂

 

 

Ha a hatodik lapot választottad valószínűleg tervezel valami újat az életedben. Talán még csak a gondolata van a fejedben egy hosszabb távú dolognak amibe most készülsz belevágni, de lehet, hogy már elkezdted a megvalósítást. Bármelyik is van, most gondolataiddal és érzéseiddel pozitív támogatásra talál. Bízz benne, hogy jó úton van az elképzelésed és sokszoros energia segíti a növekedését. Amit látsz a valóságban vagy a lelki szemeid előtt, az megvalósulhat. Ha időt és energiát szántál rá eddig, akkor mélyre hatolnak a gyökerei és onnan nyerik az erőt, hogy felfelé törhessenek az ágai és biztonságosan haladhasson előre. Bármi is az, most fejlődésnek indul, növekedhet és kiteljesedhet ahogyan azt szeretnéd és elképzelted, vagy még annál is jobban 🙂

Ha a családodon járnak a gondolataid, most bármit kívánhatsz és azt képes vagy megteremteni benne. Ha valami elakadt és új lendületre van szükség, a mai napon és 10 milliószoros támogatást fog élvezni. Megújulhatnak a kapcsolataid. Ehhez lehet meg kell értened a lelki oldalát is az eddigi életeteknek és ezen keresztül sokkal jobbá is teheted azt. Legyél türelmes, ez nem biztos hogy egyik napról a másikra sikerülni fog, de biztos előrehaladást jelenthet.

Ha az egészséged a fontos a mostani időkben, akkor ebben kérd a támogatást. Lásd és érezd ahogy megoldódnak a dolgok akár fizikai szinten, akár lelki vonatkozásban. A betegségek eltűnhetnek, ha megváltoztatjuk a gondolatinkat és hozzáállásunkat bizonyos dolgokról. A lelkünk egészségének fenntartása pedig a legfontosabb dolog az életünkben.

 


Pozitív hozzáállást és örömteli életet kívánok mindenkinek. Ezt erősítsétek magatokban bármilyen helyzetben is vagytok. Az mind csak átmeneti. Mi pedig örök és csodálatos létezők vagyunk.