Skip to content

Válassz egy csomagocskát….

 

Régen volt már ilyen kirakás, amikor ti választhattok a saját érzéseitek alapján. Üzenetet hoztak a kártyák. Old Style Lenormand

Többféle képpen is nézheted…

A verzió:

Kiválasztod azt a csomagocskát ami megszólít és mikor elolvasod meglátod mivel kapcsolatban kaptad az üzenetet.

B verzió:

Gondolsz egy történésre vagy egy élethelyzetre és ez után választasz csomagocskát és így olvasod el az üzenetet.

Mindkettő jó, ahogy érzed.

Hangolódj rá… és válaszd ki amelyik megszólít.

 

.

.

.

.

.

 

 

Ha az 1 csomagot választottad…

Azt üzenik a lapok, hogy valami végérvényesen megváltozik az életedben és bármennyire is baljósnak tűnik ez a mondat, mégis ez hozza meg az újat, az áttörést, vagy épp a biztonságot az adott helyzetben. Amennyiben Te magad teszel pontot valamire  – hiszen így látod jónak és most tisztázódtak le benned a gondolatok és az érzések –  természetes ha fáj egy kicsit. Egészen biztosan önmagadért tetted, közvetve a családodért, esetleg a vállalkozásodért, vagy akár a stabilitásodat hozhatja el egy kérdéses témában vagy területen. Ha ez egy kényszerű vagy szükségszerű történés, lásd meg benne a jót egy másik nézőpont alapján. Hidd el bölcsen döntöttél, vagy fogadd el azt, hogy ez most a legjobb a számodra és összességében a nyugalmadat, a lelki békédet találhatod meg az adott helyzettel kapcsolatban.

 

 

Ha a 2 csomagot választottad

Azt üzenik a lapok, hogy egy számodra fontos kapcsolatban, kapcsolódásban ( ez nem csak párkapcsolatot jelent ) valami nem úgy alakul ahogy várod. Esetleg nem halad előre, vagy nem megfelelően halad, nem úgy ahogy azt szeretnéd. Lehetnek benne akadályok vagy épp csak megrekedt, stagnál a dolog. Lehet ez egy szerződés akár, ami számodra fontos, amiben haladnod kéne, amibe sok energiát fektettél de valami most nem ennek megfelelően alakul. Talán magát a jelenlegi életedet érzed kicsit megrekedve, amolyan stagnáló helyzetben, vagy mintha minden olyan teherként nyomná a válladat.

Érdekes a lapok – hiszen éppúgy mindezek ellenkezőjét is mutathatják, hogy ez a kapcsolat/szerződés most kőkemény és stabil és ez bizony nem mozdul semerre sem. Persze érzelmet sem sokat mutat, de néha pont a biztonságban levés ami a kapaszkodót jelenti, a gyökerek és a támasz ami a fontos.

 

 

Ha a 3 csomagot választottad

Azt üzenik a lapok, hogy a nehézségekből már kifelé mész. Végre látszik a fény annak a bizonyos alagútnak a végén és kezdhetsz tervezni, vagy inkább bízni egy kellemes jövőképben. Bár eddig a problémák voltak uralmon, sőt akár jól le is tudtak húzni a mélybe, de most felhúzhatod a horgonyt ebből a megrekedt állapotból és új biztonságos kikötő felé indulhatsz. Még nem vagy ott, még sok a tennivalód, de a csillagok is támogatnak és megvilágítják az utadat. Bízz abban, hogy amit elterveztél, amire vágysz az elérhető és megvalósítható az életedben.

 

Kellemes elmélkedést kívánok!

Legyen szép napotok!

Nézd meg az újdonságainkat!