Skip to content

Szeptemberi ” Lenormandszkóp” …

 

A következő kirakásban arra kértem útmutatást, vajon mi vár ránk az előttünk álló hónapban. Ezek a napok nem a lazsálásról fognak szólni 🙂 🙂  de jól is van ez így. Remélem mindenki kipihente magát a nyáron és feltöltődve vág neki az őszi hónapoknak. Én ilyenkor azt szoktam érezni, hogy tele vagyok erővel és vitalitással és alig várom, hogy valami újba kezdjek, de legalább is újult erővel fogjak bele az előttem álló dolgokba.

 

Nézzük, mit is üzen a kártya szeptemberre

 

A felső lap a hónap esszenciáját mutatja, azt amiről maga ez az időszak szólni fog, ami meghatározó lesz benne számunkra.

A következő 3 lap leírja és kicsit kibontja a történéseket, illetve azokat a dolgokat amikre érdemes lesz odafigyelni mert fontosak lesznek a számunkra.

Az alsó lap pedig egy kis tanácsot nyújt erre az időszakra, segít megérteni és végigvinni a dolgainkat. Támogatást nyújthat, vagy általa megkönnyíthetjük a feladatokhoz való hozzáállásunkat.

 

 

Ez a hónap igencsak aktív lesz a számunkra. Nem ülhetünk ölbe tett kézzel és várjuk, hogy a dolgok majd maguktól megoldódnak, mert nem fognak.  Sok feladat kerülhet elénk és ez által mindig lesz tennivalónk is. Ahogy sokan ilyenkor nekiállnak egy őszi nagytakarításnak, úgy itt az ideje ezt nem csak fizikai szinten tenni, hanem az érzelmeinkben és a gondolatainkban is. Ez a rendrakás ideje. Söpörjük ki mindazt ami már nem kell, ami idejét múlt, ami már nem szolgál minket és nincs is rá szükségünk. Gondoljuk át milyen dolgokkal kell így tennünk. Ha úgy érezzük, vannak olyan emberek körülöttünk akik inkább hátráltatnak mint sem előre visznek és támogatnak bennünket, ha úgy érezzük megváltozott a viszonyunk, akkor merjük elengedni őket. A saját életünket mi irányítjuk és ez a hónap alkalmas is lesz ehhez megadni a támogatást. A lap rámutat arra, hogy ezen időszak alatt lehetőségünk lesz összeszedni magunkat és felszínre hozni azt az erőt, ami ott rejlik bennünk. Segít közelebb kerülni a céljainkhoz és terveink megvalósulásához.  / vessző /

Minden dologgal legyünk óvatosak és körültekintőek. Érdemes figyelni és résen lenni, hiszen bármi jöhet hirtelenül és váratlanul az életünkbe, de éppúgy tehetünk mi is valami váratlant. Lépjük meg azt amit meg kell és ne húzzuk tovább az időt. Ez elhozhatja a megoldást és véget vethet annak a réginek, ami már lejárt és nincs szükségünk rá. Vágjuk le a nehézségeket, engedjük szabadon azokat a kapcsolódásokat, amik már nem szolgálnak tovább és tartsuk meg belőle azt ami szép volt, amit adott, amit kaptunk tőle vagy általa. Ez egyfajta betakarítás is. Úgy már nem maradhat, de nem is szűnik meg létezni, talán csak egy másik formában él velünk tovább. Lehet hogy valamit már régóta húzunk-halasztunk, de most itt az idő belevágni és továbblépni. / kasza /

 Ezt a gondolatot csodálatosan mutatja és folytatja a következő lap / hajó / ahol egyfajta eltávolodást és továbbhaladást szimbolizál. Magunk mögött hagyhatjuk a régit és indulhatunk az új felé. Végre kimozdultunk abból a helyzetből ahol eddig voltunk, hiszen megtettük azokat a lépéseket amiket már nem halogathattunk tovább. Bár még nem látjuk pontosan mi van előttünk, de úton vagyunk és ez a lényeg. A céljaink és vágyaink felé vesszük az irányt és ezt elég határozottan tesszük, erővel mely látszik kívül is, de a lelkünk erejét is összeszedve talán mi magunk is egy belső átalakuláson megyünk keresztül.  

A harmadik lap / lovas / már az újdonságokat hozza elénk. Hiszen megtettük amit kellett és ezzel megmozgatva az energiákat, a dolgok is elindulnak felénk. Ez a lap is aktivitásra utal, mint ahogy az egész hónapra ez lesz a jellemző. Tehát továbbra is résen kell lennünk, észre kell venni a szembe jövő dolgokat, gyorsan kell cselekedni és megragadni a lehetőségeket. Új hírekhez juthatunk így, vagy új emberek is kerülhetnek az utunkba, amik mind segítségünkre lehetnek a továbbiakban.

 

Végül, de rendkívül fontos tartalommal bír a tanács lap. / liliom / Ez azt üzeni nekünk, hogy mindezt tegyük nagy belső nyugalommal, hiszen már tudjuk mi vár ránk és hogyan kell cselekednünk. Semmi okunk kapkodni, vagy idegeskedni, csak haladjunk szépen előre. Törekedjünk mindenben megtalálni a belső békénket és legyünk harmóniában magunkkal. Ebből a nyugodtságból kiindulva sokkal tisztábban fogjuk látni a dolgainkat, ami tovább segíti a legjobb út megtalálását. Gondoljunk át mindent higgadtan és tisztítsuk meg a gondolatainkat és a környezetünket a nem odavalóktól. Megvan a tudásunk és képességünk ahhoz, hogy a legjobbat hozzuk ki ebből a hónapból, megvan az az élettapasztalatunk ami segíteni tud a megoldásokban. Azonban legyünk türelmesek, hiszen az aktivitás nem egyenlő a kapkodással. Legyünk tisztában az értékeinkkel.

 

 

Legyen csodás a szeptemberetek! Merítsetek erőt magatokból, legyetek kitartóak és elkötelezettek és vigyetek magatokkal egy nagy zsák türelmet is az útra!

 

Szeretettel, Évi 🙂 

 

Ha úgy érzed másokat is érdekelhet ez az üzenet, vagy maga az oldal, kérlek oszd meg, vagy ajánld ismerőseidnek.  

 

Nézd meg az újdonságainkat!