Skip to content

MAI ÜZENET…

📨💌✨
 
Csak úgy kérdés nélkül, hiszen nincs kétségem afelől, hogy a segítőink pontosan tudják mivel is van dolgunk. 😊
Mára ezt a csodás paklit választottam. VIRÁGOKKAL BORÍTVA Lenormand 💖
📨💌✨
 
 
Kitartasz egy elképzelés mellett, tervezed egy ideje és csupa jó érzés társul hozzá. Saját magad szövetségese vagy, így bízol a megvalósulásában és optimista léptekkel indulsz előre. Nyilván ez egyfajta felelősséggel jár, hiszen mint minden új dolog úgy ez is a kissé botladozó kezdeti tapasztalatlanságokon kell keresztülmenjen. Ehhez pedig elkél a támogatás, a figyelem és a törődés egyaránt. Ha szerencséd van, nem is csak egyedül kell menned, számíthatsz barátra, társra vagy valamilyen megbízható támogatóra is.
📨💌✨
Ettől persze még a félelmek ugyan úgy felüthetik a fejüket és ha nem is látod, de egyértelműen érzékeled magadban a feszültséget. Mintha valami ott motoszkálna, felbukkan, eltűnik és ez kellemetlenséget vagy akár nyugtalanságot is okozhat. Rágódsz rajta, viszi az energiádat miközben alapból bízol a sikerben, de a bizonytalanság mégis képes egyre mélyebbre húzni a kétségek birodalmába. Mi lenne ha hagynád szelídülni és csak észben tartanád, hogy érdemes körültekintően haladni és figyelni a felbukkanó jelekre.
📨💌✨
Az út nem egy irányba visz, számtalan lehetőséget tartogat a külvilág. Talán nem csak az az egy van amire eddig gondoltál, alternatív variációk és lehetőségek is felbukkanhatnak. Sőt még akár jobban és könnyebbek is. Találkozhatsz váratlan segítőkkel és akkor már nem csak önmagad szövetségese leszel, hanem az univerzum is melléd áll mint a legerősebb támogatód.
Te csak az irányt lásd jól, a megvalósuláshoz pedig tárd szélesre a kapukat.
💖
 
Szeretettel
Évi
💖

Nézd meg az újdonságainkat!