Skip to content

JÚNIUSI ELŐREJELZÉS…

 
Úgy érzem fantasztikus hónap áll előttünk. Megmagyarázni persze nem tudom az érzést, de valami van körülöttünk ami képes átalakítani a dolgainkat. Az utóbbi időben a kirakások is efelé tereltek minket és a személyes elemzésekben is felfedezhető ez a tendencia.
Mindjárt a hét vége egy különleges nappal zárul, egyszerre lesz TELIHOLD és TÍZMILLIÓSZOROS NAP IS, vagyis innen indítjuk a hónapot. Ez pedig elég jelentős egybeesés. 😊
Ha pedig itt a NYÁR, akkor ehhez a NÉGY ÉVSZAK LENORMAND pakli illik 💖
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Készülök egy videóval is, reményeim szerint holnap fel is teszem, de előtte hoztam egy egyszerűbb kirakást, mely átfogó képet ad a következő időszakról.
💖
 
 
💐 Központi energiája az öröm, a boldogság mely természetesen magával hozhatja a kiegyensúlyozottság érzését. Mutat ünnepségeket, kellemes időtöltést – ha már nyár akkor kint a szabadban – meghívást, társasági eseményeket. Tartogat ez a hónap valamiféle érdekes ajándékot melyet kaphatsz valakitől, de igazán különleges lehet az is, mikor Te ajándékozod meg saját magad. Lehet ez valamilyen tárgyi dolog, de sok minden más is, mint például a magadra fordított minőségi idő. Legyen ez bármi amiben örömödet leled, ahol kiélheted a kreativitásod és rátalálhatsz az élet adta szépségekre.
Titokzatos dolgok, esetleg valaminek a kiderülése, tisztázása, megismerése hozhat elégedettséget, de ha tanulásra adod a fejed biztosan örömödet leled benne.
.
💐 Köthetsz barátságokat vagy elmélyülhetnek a régiek. Talán valakiben most fedezed fel azt amit eddig nem vettél észre. Előkerülhet régi ismerős is akivel most kellemes órákat tölthetsz együtt. Ha kitartasz amellett, hogy az élet igenis tartogat számodra csodás dolgokat, biztosan rá is találsz.
.
💐 Sok lehetőséged lesz különböző területeken, legyen az bármi amire számítasz vagy amire nem is 😊 Megnyílnak ajtók előtted és ez magával hozhat kellemes meglepetéseket is. Ha pedig valamit végleg le kell zárnod, nem fog annyira megérinteni, sokkal inkább előre tekintesz.
.
💐 A kapcsolataidban vagy egy konkrét és elkötelezett szoros kapcsolatban szintén az öröm lesz előtérben, valami jól alakul és ez kihat a hangulatodra. Még egy lánykérés is benne van a levegőben 😊 Ha pedig valamilyen szerződésre vágysz, az is megjelenhet a következő hetekben.
.
💐 Az otthonodban és a családi kapcsolatokban is jó hangulat uralkodik, de ha gondokat élsz át, próbáld a legjobbat kihozni belőle vagy ne vedd túl komolyan és a lelked békéjére fókuszálj inkább. Aki ingatlan eladásban vagy vételben érdekelt, az is megtalálhatja a számára legjobb lehetőséget.
.
💐 Váratlan örömöket és meghívásokat is tartogathat a hónap. Végül is az az igazi ajándék amire nem számítunk előre. Kíváncsi vagyok kinek mi lesz ez, örömmel fogadom a hónap során az erre vonatkozó kommenteket. 😊 ( és persze minden másra is 😊 )
.
💐 Ha gyermeked van, talán épp most végez valahol és ballag hamarosan, vagy ha tanulsz valamit lehet épp Te teszel így. Ha nincs akkor sem maradsz ki semmiből, élvezd az élet adta örömöket, éld meg úgy mintha kicsi gyermek lennél és csodálkozz rá a világ szépségeire és sokszínűségére.
.
💐 Ha pedig valaminek végére értél, ha eljött a búcsú ideje, ha az életed egy nagy változás előtt áll, örülj annak amit eddig adott, amit ki tudtál venni belőle, amit megmutatott és amire megtanított. Köszöntsd a változást mert ez csak azt jelenti, túljutottál egy szakaszon és valami teljesen új vár. Ami elment azt zárd le és gondolj rá szeretettel. Aki elment engedd útjára és találd meg a szépet abban amit itt hagyott.
.
💐 Talán épp ezt rejti a titok… a változás mibenlétét.
.
💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐💐
Legyen csodás ez a hónap Mindenki számára!
Nagy szeretettel
Évi
💖

Nézd meg az újdonságainkat!