Skip to content

HETI ENERGIÁK…

 
HETI ENERGIÁK…
🍀☘️🍀
 
 
Most egy átfogó kirakást hoztam a KÉK BAGOLY pakli lapjaival. Miután nincs ilyenkor konkrét kérdés, igyekszem több területre is kitérni, így ki tudjátok belőle hallani ami Nektek szól.
Hirtelen ránézésre a dolgokat valamiféle váratlan és/vagy pozitív energia veszi körül, de „ne ítélj elsőre” tartja a mondás, 😊 meglátjuk mit hoz, ha mélyebbre is ásunk.
🍀☘️🍀
 
Bármikor is sodor ide az élet, bármikor is olvasod ezt a kirakást, mindig lesz benne ami Rád vonatkozik, hiszen nem véletlenül került éppen most eléd. 
💖
 
 
 
 
☘️ Egy számodra fontos személlyel ( férfi, apa, fiúgyermek ) kapcsolatos probléma, nehézség vagy egy ideje fennálló kellemetlen helyzet váratlan fordulatot vehet és kimozdulhat a helyéről vagyis egy lehetőséget tartogat a hét a megoldásra. Nem azt mondom, hogy egy csapásra minden megoldódik, de valami kicsit könnyedebbé teheti azt. Ha Férfiként olvasod szólhat rólad is, ez esetben egy téged érintő nehéz helyzet kap külső támogatást.
🍀 Hivatalos dolgok szintén szerencsés fordulatot vehetnek, ha még nem is vártad, vagy nem számítottál rá, de persze ha számítottál rá akkor is 😊, most jó híreket kaphatsz, sőt akár jobbat is annál mint amit gondoltál.
🍀 Ha kicsit visszahúzódnál és saját magaddal is szeretnél foglalkozni, lesz rá időd és ezt ajándékként éled meg. Kreatívkodhatsz, rendezgetheted a dolgaidat, szépítgetheted az otthonodat, vagyis csinálj bármit amiben örömödet leled.
☘️ A terveid is váratlan fordulatot vehetnek és kicsit tisztábban fogod látni az utadat. Nyugodtan képzeld el amit szeretnél, tervezd meg részletesen, pontosan milyen irányba mennél, mit szeretnél elérni. Lesznek megérzéseid és lehetnek nagyon jó ötleteid is. A megvalósítás kicsit még elhúzódhat, nem biztos, hogy a héten erre is lesz idő, de a kezdeti lépések mindenképpen meglesznek. Mintha egy láthatatlan kéz vagy erő is besegítene és ez nyugtatóan hat, sokkal békésebb érzést kelt benned.
🍀 Mindezek miatt vagy ezektől teljesen függetlenül is egyfajta belső erő hatalmasodik el rajtad és ez mindenképpen egy nagy változás előszele lehet. Talán azért, mert ahogy egyre jobban alakulnak a dolgaid, úgy érzed egyre erősebbnek is magad és ez már önmagában elég a változáshoz. Esetleg épp most érzed meg, hogy ideje egy nagyot lépni. De persze ez nem csak a külvilágban történhet meg, mélyen belül is hozhat fordulatot.
🍀☘️🍀
.
Kívánom alakuljon minden a legjobban! 
Szeretettel
Évi
💖

Nézd meg az újdonságainkat!