Skip to content

Az előttünk álló hét…


⚜️
Most egy olyan kirakást hoztam, amit bár elemezhetősége miatt fantasztikusnak tartok, de nem szoktam egy hétre használni, pláne nem ennyi embernek. 😊 Tudjátok, szeretem a kihívásokat… szóval vágjunk bele. Az EPIC LIGHT LENORMAND gyönyörű lapjai vannak a segítségünkre. 💖
⚜️

 


⚜️
Nagy változások jönnek és van akinek már konkrétan az ajtaján kopogtatnak az új dolgok. Egy lehetőség vagy akár több is mely átalakulást hozhat, esetleg egy utazás kicsit távolabbi helyekre üzeni mindjárt az első lap. Van akinek költözésre utal, de maga az elmozdulás mindenképp ott van. Egy dolog vagy helyzet lezárása, hátrahagyása is része lehet ennek az említett változásnak, de amit Ti nem láttok a kirakásban, 😊 hogy ez a Szerencse házában csücsül, 😊😊 így biztosan könnyedén fog menni és nagy erővel koncentrálhattok mindenre ami előttetek áll.
A változásokat persze nem mindenki fogadja túl lelkesen, de ez most kell, időszerű és jól látni, az életünkkel harmóniában áll. Mondhatnám úgy is, egy új életciklus van elindulóban.
⚜️
Vannak sarkalatos pontok, amik néha gátolnak, máskor segítenek, de nagyban függ attól, mi mit akarunk és hogyan állunk hozzá. Lehetnek akadályok, de jobban szeretem a kihívás szót, így mindjárt gyengül az ereje. Természetesen minden változás hozhat egy kis bonyodalmat, ezért nézzünk inkább előre, gondoljuk át mivel állunk szemben és ne adjunk teret a félelmeinknek, ne engedjük, hogy ezek hátráltassanak és kedvünket szegjék. Minden saroklap kicsit utal az aggályainkra. Jól mutatják mindazt amit nem láthatunk vagy nem látunk előre és ez okoz némi fejtörést 😊Talán nem tudjuk mit is hoz a változás, nem tudjuk pontosan mi vár ott ahova utazunk, ahova tartunk és milyen problémákkal kell szembenéznünk. Talán valakivel találkozunk és ez tölt el aggodalommal mert nem ismerjük az illetőt, nem tudjuk mit várhatunk tőle és már jó előre próbálunk fejben felkészülni minden eshetőségre 😊 Némi érzelmi káosz van eluralkodóban 😊 😊 de a jó hír az, hogy ez nagyrészt csak a mi fejünkben létezik.
⚜️
Akár Nőként 👱‍♀️ akár Férfiként 👱‍♂️ olvasod a leírást, közös ahogyan megéljük ezt a helyzetet. Kicsit elveszetten, mikor annyi minden nyomja a vállunkat és rengeteg gondolat van a fejünkben.
👱‍♀️ Nőként főleg az, hogyan is tudom a legjobban megoldani a helyzeteket, megállni a helyem bármilyen területen és megmutatni hogyan akarom én. Hogy kijelöljem a határaimat és egyedül is képes legyek helyt állni.
👱‍♂️ Férfiaknak főleg egy döntés súlya nyomhatja a vállát, megmutatni azt amit akarnak, ami mellett kiállnak és ezzel kijelölni a haladás irányát. Esetleg hátrahagyni és lezárni valamit, hogy végre elindulhassanak előre.
👱‍♀️ Nőként a megoldás kulcsa a kezünkben van, pozitívan látjuk a lehetőségeinket és kezdjük nyitogatni az ajtókat magunk előtt.
👱‍♂️ A Férfiak tele vannak elképzeléssel, tervekkel és pozitívan látják a jövőjüket. Erőteljes energiák támogatják őket, ami a változással nagyon is jó dolgokat hozhat a számukra. Úgy gondolom ( inkább úgy látom 😊 ) rövid időn belül megvalósulhat az amit elterveztek vagy amit szeretnének.
👱‍♀️ A Nőknél valamilyen kapcsolat állhat a középpontban, ez lehet párkapcsolat, lehet egy szerződés vagy bármilyen elköteleződés, ígéret. Most nyitnának egy új fejezetet, vagy épp most zárnák le, ez kinek kinek más és más, de közös a hozzá kapcsolódó félelem, aggodalom, vagy az ezen való rágódás. De jól látszik, ez már elindult egy irányba és nekünk ki kell tartani, ki kell állnunk magunkért, erősnek kell lennünk… de a vége jó. Jól alakul, pozitívan és szerencsésen.
⚜️
Összességében azt mondanám, bármilyen út, bármilyen kapcsolódás áll előttünk, azt tisztán fogjuk látni és nyugodtan kezeljük. Ha hoz is némi nehézséget vele kapcsolatban az élet, beszéljük meg és nézzünk szembe velük. Talán pont ez a fajta felvállalás, bölcsesség, békés harmónia hozza meg az egésznek az értékét, vagyis ez teszi értékessé a köteléket.
⚜️
Rengeteg mindent lehetne még írni a lapokról, ( oldalakat 😊 ) de a fő vonulatot szerettem volna Veletek megosztani.
⚜️
Csodás hetet kívánok!
Szeretettel,
Évi
💖

Nézd meg az újdonságainkat!