Mit kapsz a tanfolyamon?

Utat mutatok, hogy előhívhasd magadból a benned szunnyadó erőt, tudást és mindazt a színességet, amitől Te annyira egyedi vagy. Semmit nem akarok és nem is fogok Rád erőltetni, hiszen nincsenek készen kapott sémák és válaszok sem. Mindenki önmagát teszi bele, így az értelmezések belőled fakadnak. Hatalmadban áll eldönteni mi az amit elfogadsz és mi az ami kevésbé harmonizál a lényeddel. Elsősorban a megértésre fordítok nagy hangsúlyt rengeteg gyakorlással kiegészítve, hogy öröm legyen számodra a tanulás és biztos tudás legyen a birtokodban.

Szimbólumokban és összefüggésekben gondolkozunk. Nem ragadunk le a hagyományos értelmezésnél, hiszen a képi világ sem lehet kötött és sablonos. A kirakások széles skálájával ismerkedünk meg, és ezzel megtanuljuk az egyes életterületek pontosabb feltérképezését. Máshol nem megtalálható kirakási módokat is megtanulunk, melyekkel teljesen egyedivé válik a megszerezhető tudás.

A tanfolyammal folyamatosan fejlődik az intuíciós képességed és ezzel nő a tudatossági szinted is.

A cél az, hogy saját és közvetlen környezeted számára képes legyél biztonsággal elemzést készíteni. Tudj hatékonyan értelmezni és mindezt felhasználhasd a mindennapok során.  Egy olyan eszközt kapsz a kezedbe, amivel a magad és mások életét is megkönnyítheted.

Hiszek a fejlődésben, így örömmel segítem a tanulni vágyókat a kezdetektől haladva az egyre mélyebb megértésig. Több éves tapasztalom után, ma már sokkal inkább folyamatokat látok, így ezt a szemléletmódot igyekszem átadni a tanítványaimnak. Tudom, ez egy hosszabb tanulás eredménye lesz, ezért mindenkit türelemre és kitartásra intek.

Mindenki annak megfelelően látja a dolgokat ahol éppen tart és értelmezni is csak jelenlegi helyzeténél fogva tudja. Így lesz egyedi minden leírás, mondanivaló és kirakás. Nem csak a kártya tudja megmutatni ezer arcát, hanem az olvasók és használók is többféle módon értelmezik majd.

A személyes figyelem és a kellemes, bensőséges légkör érdekében, a csoportok kis létszámúak.

Ha mindez felkeltette az érdeklődésed, ha úgy gondolod ez a fajta hozzáállás az amit már régóta keresel, amit olvasol és látsz az szimpatikus a számodra, akkor nagy szeretettel várlak az egyik tanfolyamon.