Skip to content

A HÉT TÉMÁI…

 

🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
A mai kirakás több területet is érint ami a mostani időszakra vonatkozik. Bár elég fajsúlyos témákat kaptunk, de talán a TÜNDÉR LENORMAND meseszerű lapjai kicsit oldanak ezen. 🧚‍♀️Ahogy így ránézek az egész kirakásra, tényleg az az érzésem mintha egy mesekönyv lapjait nézegetném. 🧚🧚‍♂️
Ma csak egy rövid üzenetet akartam írni… nem sikerült. Még így is visszafogtam magam, mert oldalakat tudnék mesélni róla 😊 😊
Nézzük is mit üzennek a Tündérek 😊
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️🧚‍♀️

 

 

🧚🧚‍♂️
Első területet a FA lap szimbolizálja, mely sok különböző dolgot jelenthet.
🧚‍♂️TERVEK, MEGÚJULÁS: Most a hosszútávú tervezgetés van a középpontban mikor érlelgetjük magunkban mit is szeretnénk pontosan és ezeket hogyan tudnánk a legkönnyebben elérni. De mintha még bizonyos dolgok számunkra sem lennének teljesen tiszták vagy sok benne az ismeretlen tényező.
Mint ahogy már tegnap is kijött, esetleg van aki tovább lépne és egy magasabb szintre emelné a tudását. Tanulást tervezget, esetleg tanítást vagy beleásná magát a könyvekből megszerezhető tudásba.
🧚‍♂️LELKI FEJLŐDÉS: Van akinek ez most került vagy kerülhet előtérbe. Tudja, hogy valamerre tovább szeretne lépni, itt az ideje egy magasabb szintre kerülni önmagán belül. Megújulni, fejleszteni az érzékelését, jobban odafigyelni a jelekere és megtanulni hallgatni a megérzéseire.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️🧚‍♀️
🧚🧚‍♂️
Második területet a KOPORSÓ lap szimbolizálja…
🧚‍♀️ ELENGEDÉS, LEZÁRÁS: Ha úgy érzed sok az akadály, a kihívás körülötted és nem látod az utat magad előtt, talán pont azért vagy ebben a helyzetben, hogy felismerd, valami véget ért és ideje lenne végleg lezárni. De persze az is lehet, pont Te látod túlzóan a dolgokat és nagyobb problémát csinálsz belőle mint amekkora valójában. Ilyenkor egyszerűen csak magadban kell lezárni, majd a helyére tenni és átértékelni az adott témát.
🧚‍♀️ FÁJDALOM, ELKESEREDETTSÉG: Néha tényleg olyan helyzetekbe kerülünk mikor sok a nehézség és ez kezd elhatalmasodni rajtunk. Ne engedjétek át magatokat a szomorúságnak, nézzetek rá más oldalról és keressétek meg a problémából kivezető fénysugarat. Mindig van kiút.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️🧚‍♀️
🧚🧚‍♂️
A harmadik területet a HÁZ lapja szimbolizálja…
🧚 CSALÁD: A legfontosabb mindig a család. Legyen az szűkebb vagy tágabb, de ők adják az alapját az életünknek, ők adják a biztonságot és a gyökereinket. Erősítsük meg ezt a kapcsolódást és tegyünk bele új energiákat, újuljunk meg, rázzuk fel kicsit. Ha kell, keress fel olyan családtagokat akikkel egy ideje nem voltál közeli kapcsolatban, vagy látogasd meg azokat akik a legfontosabbak a számodra. Esetleg pont egy rokonod fog felhívni, vagy egy távolabbi családtag érkezik a napokban.
🧚 BIZTONSÁG, STABIL ALAPOK: Mindegy melyik terület jut elsőre eszedbe, barátság, család, szerződés, munka, ingatlannal kapcsolatos dolgok, a lényeg itt is az, figyelj oda rá, tartsd szem előtt és akár Te újulsz meg benne, akár valami új dolog is történhet a héten.
🧚‍♀️🧚🧚‍♂️🧚‍♀️🧚🧚‍♂️
Érdemes többször is visszatérni ehhez a kirakáshoz, ahogy telnek a napok új és új gondolatokat, érzéseket generálhat.
Legyen nagyon kellemes a napotok és a hetetek!
Szeretettel,
Évi
💝

Nézd meg az újdonságainkat!