Skip to content

Választós kirakás I. …

Hoztam egy választós kirakást, tudom szeretitek. Ilyenkor kicsit személyesebb az egész, hiszen a ráhangolódással a saját energiátok kapcsolódik össze a lapokkal.

A kérdés pedig egy sorozat első állomása lesz. A kiindulás az elmúlt, illetve a mostani nehéz energiákhoz kapcsolódik, e mentén haladunk és keressük a válaszokat a velünk történtekre. Elsőként azt kérdeztem:

💖

A MOSTANI NEHÉZ ENERGIÁK MIRE AKARJÁK FELHÍVNI A FIGYELMEMET….

 

Hangolódj rá a kérdésre, nézd meg a három „csomagocskát” majd válaszd ki azt amelyik „megszólít”, amelyik vonz. Végül nincs más dolgod mint elolvasni az üzenetét.

Kezdhetjük?

.

.

.

 

Ha az 1. csomagot választottad:

ezt ketté kell bontanom úgy érzem…

 

💖

Ha Nőként olvasod, ez az időszak kifejezetten Neked akar üzenni, a benned lévő Nőt akarja megszólítani. Kicsit elvesztetted önmagad és itt az idő visszatalálni a harmóniádhoz. Megkeresni magadban mindazt amivel meg tudod mutatni a belső ragyogó szépségedet, a finomságodat hiszen Nőként nem az erőt kell képviselned hanem a lágyabb energiákat. Meggyógyítani a Nőt, megtalálni a középpontodat aki érzésből cselekszik, akinek a lelkével való kapcsolat a legfontosabb, aki követi a megérzéseit és ebből hoz döntéseket. Akinek bölcsessége és élettapasztalata egyszerre képvisel hihetetlen mély és szinte megmagyarázhatatlan magasabb rendű női minőséget. Amikor pedig ehhez kapcsolódsz, mikor ezt felfedezed legbelül, akkor rájössz, mennyire szerencsés is vagy és elkezdesz áramlani a mindenséggel.

Ha Férfiként olvasod, akkor ebben az időszakban nagyon szorosan kötődsz a Nőhöz. Párodhoz, Anyához, testvérhez, lányhoz mindegy is kihez, de valahogy azt érzed segítened kell, óvnod és védelmezned, mert Ő valami olyan képvisel vagy mutat meg a számodra, amiről tudod, nélküle egyedül lennél. Természetesen, nehéz energiákról lévén szó, lehet ez az időszak kihívásokat tartogat/ott egy Nővel kapcsolatban, ahol szükséged volt türelemre, bölcsességre és a tisztánlátásodra, hogy a kettőtök békéjét vagy akár csak a sajátodat is megőrizd. A nyugalom és a béke fenntartásáért mélyre kellett nyúlnod magadban, de tudod, ez a siker záloga.

💖

 

Ha a 2. csomagot választottad: 

 

💖

Néha már úgy érezted ennek sosem lesz vége. Egyszerűen nem láttad hova vezetnek a dolgok vagy mi is jöhetne még, ami tovább generálja a benned már amúgy is meglévő feszültséget. Szinte csak a gondokat vetted észre és ahogy ez már lenni szokott, ebből csak a bizonytalanság amit érezhettél. Pedig mélyen belül mégis csak tudtad, ez nem maradhat így örökre, valaminek jönnie kell, valami változásnak, valami újnak, valami jónak. Egy hírnek ami meghozza a változást, egy információ ami végre elfújja a felhőket a fejed fölül és mögötte tisztán ragyoghat a nap, vagy jön valaki aki fényt hoz és kimozdít ebből a bonyolultnak tűnő helyzetből. Néha arra vágytál bárcsak megjönne az a bizonyos „aha” pillanat és ha nem is kívülről de benned megtörténik a felismerés, a csoda, ami megnyitja a kapukat és engedi láttatni az addig láthatatlant. Akárhogy is volt vagy van még most is, a változás itt van körülötted, esetleg már meg is történt vagy hidd el, nagyon nagyon közel van.

💖

 

Ha a 3. csomagot választottad:

 

💖

Talán Te vagy az aki minden probléma mellett vagy éppen ellenére, de töretlenül hittél a jó dolgokban, a szerencsédben, a változásban. Igen tudom, a feszültség azért ott volt benned vagy körülötted, esetleg pont magadat okoltad bizonyos dolgokért vagy helyzetekért amibe kerültél, de mindenezek mellett is megtartottad optimizmusodat és igyekeztél a jó dolgokra koncentrálni. Ilyenkor pedig az élet is megjutalmazott valami aprósággal ami megmutatta igen is érdemes kitartani. A pici ajándékok vittek az úton és segítettek kitartani. Néha persze szükség volt minden külső támogatásra, de vagy voltak körülötted segítők, társak, emberek, vagy Te tudtad annyira összeszedni magad, hogy tovább tudd csinálni. Biztosan az az ember vagy, aki minden rosszban megtalálja a jót, de legalábbis törekszik rá. Így pedig sokkal könnyedébben teltek a napok és a hetek.

💖

 

Sokszor írtam már, ez egy általános kirakás, bár próbálom kicsit személyesebbé tenni a választás megadásával. Ettől függetlenül természetes ha nem illik Rád szó szerint, ha nem teljesen rezeg most Veled. Ha pontos és személyre szóló kártyavetést szeretnél, keress meg privát üzenetben, emailen. 

💖

Szeretettel, Évi

💖