Skip to content

Választós kirakás II. …

Folytassuk a múlt héten elkezdett sorozatot a következő állomással, mely tovább is viszi a gondolatsort és a mostani idők nehéz energiájához kapcsolódik ismét.

💖

/ Ha lemaradtál volna az előző kirakásról, azt meg tudod nézni az előző blogbejegyzésben. /

AZ ELMÚLT IDŐSZAK MIT AKAR/T/ TANÍTANI NEKEM?

Hangolódj rá a kérdésre, nézd meg a három „csomagocskát” majd válaszd ki azt amelyik „megszólít”, amelyik vonz. Végül nincs más dolgod mint elolvasni az üzenetét.

Kezdhetjük?

.

.

.

 

Ha az 1. csomagot választottad:

 

💖

A nehézségek és a sors elénk táruló feladatai mindig egyfajta óvatosságra intenek. Néha hirtelen és váratlanul, ám egyszer csak megjelennek az életünkben és természetükből adódóan, nem igazán tudjuk elkerülni őket. Valamilyen módon mi hívtuk életre a folyamatot – nyilván nem tudatosan – hiszen ki akarna fájdalmat, szenvedést, problémát hozni az életébe. Ha viszont mégis csak szembesülnünk kellett vele, nem maradhat el a felismerés és legtöbb esetben valamilyen áldozatvállalás is, a helyzettel kapcsolatban. E nélkül nem igazán lehet megoldani. De tudjuk jól, ok nélkül semmi sem történik, így fel kell/ett vállalnunk, döntést kell/ett hoznunk, ami bizony sokszor fájdalmas tapasztalássá nőtte ki magát. Valaminek véget kell/ett vetni, el kell/ett engednünk, ezzel elvettük az erejét, a ránk gyakorolt hatását és beengedhettük a változást az életünkbe. Micsoda változást! Lelki szinten, hiszen minden először itt érik meg bennünk, majd jön a szellemi elengedés, hiszen magát a döntést itt és így tudtuk meghozni, majd végül fizikai szinten is megtörténik mindez, ami már az előzőek következménye és maga az újjászületés. Időszerű változás ez, kellett, itt volt az ideje és ha magunkba nézünk, ezt belül már rég tudtuk.

💖

 

Ha a 2. csomagot választottad: 

 

💖

Az élet folytonosságára akarta felhívni a figyelmedet ez az időszak. Egy csodálatos fejlődésre, mert újra és újra eléd hozza ugyanazokat a történéseket, szituációkat, eseményeket melyekkel valamilyen formában már dolgod volt, most azonban egy másik szinten megmutatva ugyanazt. Az élet folyamatos megújulás, egy hosszú hosszú folyamatnak a részei és részesei vagyunk. Bizonyos dolgoknak letetted már a gyökerét, melyeken keresztül a múlthoz tudsz kapcsolódni és ezen keresztül áramlik hozzád az élet, így tudsz fejlődni, haladni, gyarapodni. Egyfajta körforgás részei vagyunk, de spirálisan haladunk egyre magasabbra. Lelki dolgokra utalnak a lapok, egy csodálatos kapcsolódásra mely kapcsolat lehet felsőbb önmagunkkal, vezetőinkkel… Össze kellett szedni különböző információkat, elemezni azt, gondolkodni, néha agyalni dolgokon, figyelni a jelekre, hiszen folyamatosan fogadjuk be az energiát és sugározzuk azt kifelé is, folyamatosan interakcióban vagyunk a minket körülvevő világgal. Ahogy erősödik az energia, elengedhetetlen a változás, ébred a fizikai test is, melyhez újabb és magasabb rezgésű energiákra van szükség. Ég és föld között mi magunk képezzük a hidat, a magasabb rezgésű energia pedig emelni kezdi az alacsonyabbat. Ennek voltál és vagy a részese most is.

💖

 

Ha a 3. csomagocskát választottad: 

 

💖

Magányosnak érezhetted magad az elmúlt időszakban és persze ez akár még áthúzódhat mostanra is. Mintha mindent Neked kellett volna megoldani, hiába voltak melletted, Te mégis egyedül voltál. Ez az időszak az önmagaddal való kapcsolatra tette a hangsúlyt, meg kell/ett találnod, sőt inkább megerősíteni azt. Megtalálni a középpontodat minden nehézség ellenére. Kemény munka kívül és belül egyaránt, talán ez a legnehezebb, önmagunkon dolgozni. Csak kitartó munkával lehet elérni, következetesen haladni előre. Megtalálni az egyensúlyt a külső és a belső világunk között. A nehézségek ellenére haladni eltökélten a céljaink felé és mindezek ellenére vagy mellett is látni a célt. De valahogy tudtuk, hogy elérjük, hogy odaérünk és hamarosan lélekzetet vehetünk, megpihenhetünk egy időre vagy hosszú távon is biztonságban lehetünk. Mindeközben meg kellett tartanunk a lágy és finom energiákat magunkban, hiszen ezzel tudunk kapcsolódni a megérzéseinkhez és így tudjuk felismerni a fentről jövő útmutatásokat, segítségeket és tanításokat. Az égi üzenetek, energiák, rajtunk átfolyva lehorgonyozódnak és földelésre kerülnek. Ezzel segítik a mi életünket és mi ezzel tudjuk segíteni másokét. Amit pedig megtanultunk, amin keresztül mentünk, azzal erősítjük kitartásunkat és önmagunkat egyaránt. 

💖

Ez egy általános kirakás, melyet igyekszem kicsit személyesebbé tenni a választás megadásával. Ettől függetlenül előfordul hogy nem illik Rád szó szerint, nem teljesen rezeg most Veled. Ha pontos és személyre szóló kártyavetést szeretnél, keress meg privát üzenetben, emailen. 

💖

Szeretettel

Évi