Skip to content

Válassz egy lapot a kérdésedre…

 

Gondolj egy olyan témára ami most foglalkoztat. Lehet egy terv, egy helyzet, egy régóta dédelgetett álom, egy megoldandó feladat… Ehhez kaphatsz most egy kis támogatást a lapok által. 

Ha úgy érzed több terület is lenne, nyugodtan válassz ahhoz is lapot. 

Tedd fel magadban a kérdést…. vegyél egy-két nagy levegőt, lassan fújd ki… így kicsit el tudsz távolodni a zavaró gondolatoktól és közelebb kerülsz a középpontodhoz.

Mehet ???

 

Ne siess…

ne kapkodj…

Merülj el a Pagan Lenormand csodálatos kelta szimbólumában, hagyd hogy megérintsen belülről…

Ha az első lapot választottad…

 

 

Rendíthetetlenül és stabilan áll a Torony lapja a kártyán. Itt csak egy irányba lehet haladni, mintha önmagában is irányt mutatna. Hogy merre? Előre és felfelé. Egyre magasabbra és magasabbra. Magadon belül… Magasabb szintekre… Nagyobb rálátásra… Ehhez persze erős alapok is kellenek, így bármit is szeretnél elérni, ahhoz sok befektetett munka kell, sok tanulás. Néha egy kis elszántság, máskor kitartás és mindenképpen előre vivő célok. Légy nyitott és ha már ilyen magasan vagy, jobban meg tudod hallani az égi világokból jövő információt. Mennyire különleges is, mikor kicsit kívül helyezkedve a problémán, felülről rá tudsz nézni a dolgokra, az életedre és meglátod az igazi összefüggéseket.

Talán hivatalos dolgokkal foglalatoskodsz. Egy ügyben lépned kell, vagy épp kezedbe kell venni az intézkedést. Néha a bürokrácia útvesztői kisebb „csatába” tudja kényszeríteni az embert, de akkor is el kell intézni. Ha van valami ilyen dolgod, ne húzd tovább, intézd el!   Biztosan kapsz hozzá támogatást és így könnyebben is fog menni.

Néha jól jön egy kis visszahúzódás, mikor egyedül tudsz lenni és töltekezhetsz. Ha gondolod, csak pihenj és ne csinálj semmit. Esetleg átgondolhatod hol is tartasz most és mi az, amin változtatnál.

Ha nagyra törő terveid vannak, továbbtanulnál, elvégeznél egy tanfolyamot, akkor most jó ötleteket kaphatsz hozzá. Hagyj időt magadnak az átgondoláshoz, a tervezéshez, így biztosan jó döntést fogsz hozni. Erős alapokra építs!

 

Ha a második lapot választottad…

 

 

 

Kicsit bizonytalannak érzed magad? Ott állsz egy helyzetben és nem tudod merre is menjél? Hogyan tovább? Merre tovább? Ettől kicsit olyan zavarodott minden. Tudod, hogy döntened kell és ezt sokáig már nem húzhatod.

Néha külső nyomásra kell dönteni, máskor belső késztetésből, de nem is ez a lényeg, hanem a sürgető érzés. Megtalálni és rátenni a pontot arra a bizonyos „i”-re. Ha szerencséd van nem sürget senki, csak Te saját magadat. Hiszem, hogy a szíved mélyén pontosan tudod a válaszokat és így a választásodat is.

Hogy is van ez? Minden döntés nehéz, de mindegyik egy magasabb szintre lépést is rejt.  Nem számít „jól” vagy „rosszul” döntesz e, csak az, hogy felmered e vállalni. A tanulás a lényeg. Az út a lényeg. Ez egy kihívás, de ki mást is kell legyőznünk, mint saját magunkat. Az utolsó szó, maga a döntés pedig mindig a Tied.

Nyugodtan hagyd magad mögött ami már nem kell. Ami elavult. Ami visszahúz. Amivel már nincs dolgod. Úgyis csak az mehet el, amire már nincs szükséged. Ne félj a változástól. Engedd el a félelmeidet. Engedd meg a változást. Mindig van lehetőséged és mindig van választásod. Bízz magadban. Bízz a szíved üzenetében, a lelked hangjában.

Minden problémára megtalálod a választ és a megoldást, csak engedd magad szárnyalni!

 

Ha a harmadik lapot választottad…

 

 

Megmozdulnak az energiák körülötted. Talán tettél valamit, vagy már itt volt az ideje és ezzel a dolgok is elindulnak feléd.

Új hírek jönnek, melyek segítségül szolgálnak az adott helyzethez, vagy akár egy hosszabb folyamat indul be így a számodra.

Valaki esetleg épp most bukkan fel az életedben, vagy visszatér hozzád egy olyan személy, akinek a felbukkanására nem is számítottál. Persze lehet, hogy már nagyon is vártad.   Lehet ez egy konkrét személy, vagy valaki által hozott információ. Ha egy hivatalos ügyben vársz mozdulást, előrelépést, az a közeli napokban meg is történhet.

Ez a lap aktivitásra utal, így észre is kell venni a kínálkozó lehetőségeket és gyorsan cselekedni.

Természetesen nem csak kívülről jöhet valami, talán épp Te magad vagy a dolgok beindítója. Gondolataiddal, cselekedeteiddel életre kelthetsz bármilyen ötletet, melyet jó eséllyel előre tudsz mozdítani.

 

Legyen csodaszép napotok!