Skip to content

Válassz egy lapot…

 

Tudom nagyon szeretitek mikor Ti magatok választhatjátok ki azt a lapot, amiről úgy érzitek együtt rezeg veletek. Valamiért megszólít… pont az… pont most… Nyilván nem ok nélkül történik ez.

  Gondolj egy aktuális témára, egy dologra ami mostanság foglalkoztat és hangolódj rá a lapokra.Válaszd azt, amelyik a leginkább megszólít. 

Az üzeneteket a Mirror Truth pakli hozta el Nektek.

 

 

Hagyj időt magadnak…

Csak nyugodtan 🙂

.

.

.

 

Mit is üzen a CSILLAG lap?

Néha az álmaidban élsz? Nem baj. Álmodozni jó, hiszen innen indulnak el a nagy dolgok. Ha nem vágynánk semmire, honnan is tudhatnánk merre menjünk. Így jönnek a tervek és a célok. Mi más is indítaná be a megvalósulást. A lap azt üzeni, most mindennél jobban higgyél abban amit meg akarsz valósítani, mert jó csillagzat alatt van amit szeretnél. Most egyfajta égi segítség, égi vezetés egyengeti az utadat.

Figyelj oda a jelekre, mert mindenben fellelhető valami útmutatás. Most egészen biztosan jó irányba mész. Sürgetni persze nem lehet a történéseket, de pozitív hozzáállással, előremutató gondolkodással közelebb kerülhetsz a céljaidhoz és vágyaidhoz.

A „spirituális” képességeid felerősödhetnek a napokban, jöhetnek most olyan megérzéseid amelyekről azt gondoltad, ilyen biztosan csak másoknak vannak.  Nem így van, mindenkinek van, csak hajlamosak vagyunk elnyomni és nem figyelni rájuk. A lap most azt üzeni, csendesedj le és figyelj kicsit befelé, sok mindent megérezhetsz.

Belső útkeresésre is utal a kártya. Talán itt az ideje és ez a megfelelő pillanat arra, hogy kicsit átértékeld a dolgokat.  Esetleg tarts egy kis önvizsgálatot, vajon tényleg jó irányba haladok? Arra megyek amit elképzeltem magamnak? Amit régebben elképzeltem azt sikerült elérnem? Találd meg mi az, amin esetleg változtatnod kell, hiszen ott van körülötted a segítség is.

 

 

Mit is üzen GÓLYA lap Neked?

Változásra, mozgásra, átalakulásra utal a lap. Bármilyen módon és szinteken. Így minden formában megtörténhet az életedben.

Engedd meg magadnak a változást.

Változhatsz belül. A gondolkodásodban, ha arra van szükség. Néha szükség van egy éles váltásra, hogy beinduljanak a dolgok. Ezek képesek kimozdítani egy talán leragadt helyzetből és így eléd hozhatnak egy másikat.

Változtass helyet, munkát, célokat. Legyél mozgásban, hogy Rád találjon az amire vágysz, vagy talán ami eszedbe sem jutna.

Mindennek eljön az ideje, de sok múlik rajtunk is, hát segítsünk rá egy kicsit  Ez persze nem jelenti azt, hogy bármit is sürgetni tudnánk, de legalább ne hátráltassuk a mozdulatlansággal. Ahogy mi magunk mozdulunk, úgy indulnak be az energiák körülöttünk. Kevesebb lesz az akadály, ha ezt megértjük és ezzel összhangban is cselekszünk.

A mostani időszak ugyan nem támogatja az utazásokat más országokba, de a tervezgetést nem gátolja semmi.  

 Ha van kedved gondolkodj el azon hova utaznál szívesen, nézz ki magadnak célokat a jövőre nézve.

 

 

A HAJÓ kártyája sokféle üzenetet rejt.

Azt hiszem, a nyaralástól és egyéb távoli utazásoktól most eltekinthetünk.   Persze tervezgetni attól még lehet, így nézzük egy kicsit más síkon mire is utalhat a lap.

Egy bizonyos témában vagy területen sikerült elindulnod és most már úton vagy a céljaid felé. Valamit már magad mögött hagytál, talán épp csak elindultál, de az is lehet, hogy egy ideje már gőzerővel mész előre. Ha látod is a célt, akkor megtetted azokat a lépéseket, ami elengedhetetlenül szükséges volt, esetleg bezártál magad mögött ajtókat, hogy teljesen az új irányába koncentrálhasd az erőidet. Ha még nem tudod pontosan hova tartasz, akkor is kimozdultál és ez jó. Valamilyen új irányba kormányozod a hajód és az életed. Úton vagy és ez a lényeg jelenleg. A vágyaid megvannak és ez egyenesen vezet a cél felé.

Utal a lap belső fejlődésre és átalakulásra is. Mikor tudod, sőt magadon is érzed a változást, de ehhez lépned is kell. Megtetted? Talán csak épp arra buzdít a kártya, hogy ne habozz tovább, lépj is előre. Hosszú út áll még előtted, de az erőd is megvan hozzá.

Ha van olyan ismerősöd aki távol van most tőled, talán épp gondol Rád. Üzen vagy keresd Te.

 

Csodás készülődést Mindenkinek!