Skip to content

Válassz egy kártyát

Ma egy olyan elemzést hoztam, ami kifejezetten a hétvégére szól. Mindenki máshogy tölti ezt a két napot, van aki pihenéssel, de van aki ilyenkor is dolgozik, van aki tervezgeti a következő hetet vagy épp átgondolja az elmúlt napokat és leszűri a tanulságokat.

Néha elveszünk a feladatokban, de mélyen bennünk ott rejlenek a válaszok a kérdéseinkre. Ott vannak a feltáratlan gondolatok, amik ugyan foglalkoztatnak bennünket, de mégsem mindig kerül felszínre. Most ehhez szeretnék egy kis segítséget adni.

 

Milyen gondolatok, érzések kavarognak benned? Hogyan tervezed a hétvégét?

 

 

 Miközben ezek a kérdések járnak át, hagyd magad vezetni és válassz ki egyet a lefordított lapokból.

 

 

1.  Út

Ha ezt a lapot választottad, valamiben döntést kell hoznod. Ez lehet éppúgy egy laza kis könnyed dolog, elmenjél e egy találkozóra, egy baráti összejövetelre, egy moziba valakivel vagy elfogadj e egy meghívást. Bármilyen társasági esemény lehet ez. Talán most szívesebben maradnál otthon és pihennél a fárasztó hét után, de ha már hétvége, kimozdulni is jó lenne. Bizony, nagy dilemma 🙂 Elképzelhető, hogy olyan dolgot kellene elintézned ami kicsit távolabb van és nem tudod elindulj e. Természetesen ez olyan dolgot jelenthet, amit már halogatsz egy ideje és most már tényleg meg kellene tenned. Akárhogy is van, egy kis zavart okoz ez benned. Rengeteg életterület van ahol döntenünk kell. Lehetetlenség lenne felsorolni mindent. Ami viszont biztos, ha ezt a lapot választottad, akkor a napokban valamin töröd a fejed, vagy érzés szintjén jön fel valami, amit már nem lehet halogatni. Jobb ha túl leszel rajta. Tedd meg most 🙂

 

 

2.  Kereszt

Ha ezt a lapot választottad, valószínűleg nem egy könnyed hétvégének nézel elébe. Valami akadály van jelen, vagy gondokba ütköztél, ami cselekvésre sarkall. Esetleg olyan dolgokat tervezel amit már nem lehet halogatni, most van itt az ideje a megvalósításnak. / Lányoknak esetleg ablakpucolás, vagy a tavaszi nagytakarítás 🙂 / Nem tudsz rajta változtatni, ezt már végig kell csinálni. Higgy magadban, bármi is az meg tudod csinálni, állj bele ebbe a helyzetbe. Lehet szembesülnöd kell valamivel, amit eddig el akartál kerülni, de nem húzhatod tovább. Megtörténhet, hogy egy kis szomorúság lesz rajtad úrrá, talán bánatos vagy valamiért és ez rányomja a bélyegét a hétvégédre. Talán olyan helyzettel találod szemben magad ami egy kicsit próbára tesz, de legyél nyugodt, ezt is megoldod és ki tudsz jönni belőle. Vállald fel a dolgokat, ami éppúgy lehet egy elhatározás gondolati szinten, mint a benned megbújó érzésekből kiinduló cselekvés.

 


3. Kígyó

Ha ezt a lapot választottad, legyél körültekintő és óvatos bármit is csinálsz. Okosan hozz döntést, figyelj hogy jól alakítsd a helyzeteket amiben találod magad. Hozz bölcs döntéseket, éld meg a kedved szerint ezeket a napokat, alakíts mindent úgy ahogy Te szeretnéd. Persze azt is jelentheti a lap, hogy rafináltan kell kezelned egy helyzetet, ahhoz hogy jól alakuljon. Megtörténhet azonban az is, hogy valaki nem túl pozitívan áll hozzád, ezt Te érzed és hatással van Rád, érzékenyen érint. Esetleg valami féltékenység üti fel a fejét a környezetedben és ezt kell letisztázni. Ez a lap azonban a gyógyítás üzenetét is hordozza, lehet gyógyulásé, alternatív gyógymódoké lesz a főszerep ezekben a napokban, vagy orvosi beavatkozásra lehet szükség. A kártya utalhat mágiára, mágikus dolgokra, amiben akár ez a kártyahasználat is beletartozik. Forgasd a kártyát, tanulj, ismerd meg a benne rejlő lehetőségek. / Ezekhez a honlapon sok segítséget kapsz. /


 

4.  Csokor

Ha ezt a lapot választottad, igazán kellemes hétvégének nézel elébe. Kellemes programok, baráti meghívások, örömteli események várnak Rád. Csupa olyan dolog amikben jól tudod magad érezni. Végre a megérdemelt pihenésé, vagy aktív kikapcsolódásé lesz a főszerep. Nyugalom vesz körül és ezt ajándéknak éled meg, vagy akár kézzel fogható ajándékot is kaphatsz. Lehet egy baráti összejövetel, vagy egy csajos program, férfiaknál egy haverokkal eltöltött kellemes este. Persze itt nem zárnám ki a férfiaknál is a csajos programot :), vagy lányoknál egy kellemes, udvarlóval eltöltött estét, ahova a fiú egy csokor virággal vagy más apró ajándékkal érkezik. Utalhat a kártya egyfajta alkotásra, amiben mi hozunk létre valami szépet, kreatív munkával, valamit rendezgetünk magunk körül, vagy lehet rajzolás, festés, bármilyen művészeti időtöltés. Bármi is vesz körül a hétvégén, abban biztosan örömödet leled, harmonikusan töltöd és a hétfőt feltöltődve kezdheted.

 

 

Kellemes hétvégét kívánok Mindenkinek !

Megköszönöm ha visszajelzel és megírod hogyan alakult a hétvégéd a választott lappal párhuzamban. Megírhatod kommentben, privát üzenetben vagy a honlapon a hozzászólásokban is.

2 thoughts on “Válassz egy kártyát”

Comments are closed.