Skip to content

Válassz egy kártyalapot… Miben lehetek sikeres….

Mikor elkezdtem az oldalt írni, sokszor gondolkoztam azon, milyen témákban lesznek majd lapválasztós kirakások. Ilyenkor többnyire elkeseredtem, mert semmi sem jutott az eszembe. Valahogy úgy vagyunk sokan, mikor nagyon akarunk valamit, mikor erőltetjük az eredményt, akkor haladunk a legnehezebben. Én legalább is ezt szoktam érezni.

Egyszer csak rám tört egy gondolat a semmiből. Siker. Miben lehetek sikeres vagy miben lehetek a legsikeresebb,  a következő időszakban?  Nem fontos a napok száma, a következő 1-2 hét éppúgy belefér. Akik pedig később találnak rá erre a kirakásra, vagy akinek kedve támad máskor is elővenni ezt az előrejelzést, tegye meg nyugodtan. Higgyétek el, mindig a megfelelő kártyalapot fogjátok választani. 🙂

 

Most még csak a fedett kártyákat látjátok, hagyjatok időt magatoknak a ráhangolódásra. 🙂 Ízlelgessétek a kérdést magatokban, utána pedig olvassátok el a választott kártyalap üzenetét.

 

Aki az első lapot választotta,  a következő üzenetet kapta. 

Most magasabb szempontok alapján is rá tudsz tekinteni bizonyos dolgaidra és jobban átláthatod azokat. Így találhatod meg a megoldásokat. Észreveszel olyan dolgokat, amiket eddig nem. Ha kívül helyezkedsz egy problémán, egy szituáción, rögtön más oldalait is megláthatod, talán pont onnan jössz rá a megoldásra. Stabilan állsz a lábadon, biztosan és megfontoltan haladsz előre az előtted álló helyzetekben, a dolgaidban. Építed magad, építed az életedet. Biztonságot teremtesz. Bármilyen feladat is van előtted, azt tisztességesen csinálod végig. Szilárd erkölccsel és tiszta hittel felvértezve viszed sikerre amit elterveztél.

Ha hivatalos ügyed van valamivel kapcsolatban, vagy valamilyen hivatalban kell intézned valamit, az most szintén jól sikerülhet. A bürokrácia útvesztőiben most jól tudsz haladni, nem lesz előtted akadály. Sikeresen intézheted az ügyeidet.

Akik valamilyen tanulmányokat folytatnak, magasra törő terveik vannak, ők abban érhetnek el sikereket.

Ha új terveid vannak, akkor most jól haladhatsz benne előre. Nyugodtan merj nagyot álmodni. Ha új vállalkozásban, vagy új munkahelyben gondolkozol, akkor most sikerülhet.

Ha egy kis magányra vágysz, ha szeretnél egy kicsit elvonulni, feltöltődni, erre is lesz lehetőséged. Ha régóta terveztél egy-két pihenőnapot, vagy bármiféle kikapcsolódást, most megteheted. Mindenkinek szüksége van néha egy kis „énidőre”, ami róla szól, hogy utána újult erővel tudjon haladni.

Maga a lap pozitív jelentéstartalmú, így bármire is készülsz, most nagy eséllyel fordíthatod a magad javára.

 

Aki a második lapot választotta,  a következő üzenetet kapta. 

Hatalmas erő van benned. Most képes vagy elérni amit elterveztél. Nyúlj mélyen magadba, keresd meg azt az őserőt, ami mindig is ott volt. Amivel képes vagy legyőzni az akadályokat is ha kell.

 Meg tudod védeni magad, ha valami kihívással kerültél szembe. Ha szükséged van valaki támogatására, akkor nézz körül, ott van a közeledben. Kérj bátran segítséget. Lehet épp Te vagy az a személy aki másokat tud támogatni. Ha eddig azt gondoltad volna, nem vagy elég jó, nem vagy elég ügyes, nem tudod megoldani a dolgaidat, akkor most engedd el ezt a hitet, hiszen hatalmas lelkierőd van, képes vagy kiállni magadért és másokért is kell.

Ha épp egy nehezebb szituációban vagy, a kitartásoddal könnyebben legyőzheted azt. Felelősséggel és méltóságteljesen tudod irányítani a helyzetet. Nagy a teherbíró képességed, így az akadályok szinte eltörpülnek előtted.

Most bármilyen helyzetben képes vagy kiállni magadért vagy másokért. Lehet valaki pont érted fog kiállni valamiben. Te kapod meg más támogatását.

Biztonságban leszel, védelmet élvezel.

 

 

Aki a harmadik lapot választotta,  a következő üzenetet kapta. 

Ez a lap azt jelzi, hogy amibe kezdesz azt siker koronázza. Ez a jó szerencse lapja. 🙂 Jól alakulnak a dolgaid. Ahogy a lap is mutatja „ Úszkálsz mint hal a vízben”

Anyagi dolgokat is jelképez a kártya. Ha pénzt vársz valahonnan, akkor nagy valószínűséggel megérkezik. Ha nem vársz, akkor is lehet váratlan szerencséd. Talán érdemes lenne lottózni, de legalább egy sorsjegyet vegyél 🙂 Természetesen másféle értékekre is utalhat a kártyalap, érdemes nyitott szemmel járni, hátha belefutsz valami jó ajánlatba, jó üzletbe.

Ez most az áramlásról szól. Csak úgy mennek a dolgok, működik minden. Szinte nincsenek akadályok, lehet könnyedén haladni előre. Lehetőség van rendezni anyagi problémákat, megakadásokat. Most megszüntethetőek akadályok.

Üzleti vonatkozásban is sikert mutat a kártya. Használd ki a lehetőségeidet, nagy valószínűséggel alakulnak jól a körülötted lévő helyzetek.

Bőséget és termékeny időszakot is jelöl a lap. Ez pedig vonatkozik lelki gazdagságra is, érzelmek megélésére és kimutatására egyaránt. A lelkeddel való mély kapcsolat megtalálására. Engedd meg magadnak, hogy megérezd azt a csodát ami benned van.

 

Aki a negyedik lapot választotta,  a következő üzenetet kapta. 

Most lehetőséged van elérni amit szeretnél. Hatással vagy a körülötted lévő emberekre, de még a helyzetekre is. Nagy befolyással bírsz, bármi is legyen a szituáció. Megfontoltan és óvatosan haladsz előre, de azzal a biztos tudással, hogy amit a fejedbe vettél azt el tudod érni.

Szinte bárkit el tudsz csábítani. Látszik rajtad a magabiztosság, vagy szinte mágikus erőd van? Nem tudom. Van benned egyfajta bölcsességen nyugvó rafinéria, amit magabiztosan tudsz használni. Nem kihasználásról beszélek, hanem arról a veled született tudásról vagy megszerzett élettapasztalatról, ami hozzásegít, hogy bármit elérj, de tisztán és egyenesen. Okosan tudsz cselekedni, jól irányítod a dolgokat. Jól tudsz bánni az emberekkel.

Jelent a lap rugalmasságot, könnyedséget. Amikor lazán és ellenállás nélkül lehet haladni és becserkészni azt amit szeretnél.

Gyógyítás területén is mutathat sikert a lap. Ha egy betegségből kell felépülni, megtalálod a megoldásokat. Ha orvost keresel egy bizonyos problémára, vagy ha éppen alternatív gyógymódokban gondolkozol, most nagy valószínűséggel az utadba kerül.

Ha esetleg valami gyógyító tevékenységbe kezdenél, vagy ilyenfajta új dolgot tanulnál, arra is kiváló lehetőséged nyílik és nagy eséllyel sikeres leszel benne.