Skip to content

Választós kirakás…

Mire figyeljek a jövő héten?

Mindig izgalmas ez a fajta kirakási mód, hiszen ilyenkor Ti magatok is részt vesztek benne. Most még csak nem is kell gondolnod semmire. Ürítsd ki kicsit a fejed… csukd be a szemed… vegyél pár mély lélegzetet… majd mikor kinyitod, nézd meg melyik 2 lap vonz. 

✨

 

Melyiket érzed hívogatónak? Melyik tűnik fényesebbnek, nagyobbnak mint a többi? Őt válaszd.

✨

✨

✨

Ha az ELSŐT választottad:

 

Anyagi dolgokra kell figyelned elsősorban, de most ezt még pontosítani is lehet, vagyis főképp családdal és ingatlannal kapcsolatosan. A Halak lapja a szerencse lapja a kártyában, így sokkal inkább pozitív vonatkozásban érdemes gondolkodni. Jöhetnek extra bevételek várt vagy nem is várt forrásokból. Stabilizálódhat az anyagi helyzeted, esetleg szerencsésen alakulnak lakással/házzal/ingatlannal kapcsolatos elképzeléseid. Sikerül venned vagy eladnod valamit és az is lehet, hogy  éppen a ház körüli munkákra kapsz megfelelő ajánlatot.

Az otthoni dolgaid jól és könnyedén alakulhatnak, valahogy minden megoldódik és megy a maga útján. Egy ezzel kapcsolatos helyzet szerencsésen alakul, fejlődik, növekedik és jó irányba halad. Rendeződhetnek családi kapcsolatok és a gyerekek körül is minden flottul alakul.

Ha kisvállalkozásod van az is gyarapodásnak indulhat, a befektetett idő és energia elkezd megtérülni. Ha most tervezel belevágni valamibe, tedd meg bátran.

✨

✨

 

Ha a MÁSODIKAT választottad:

 

Egy barát vagy hozzád közel álló emberrel elmélyülhet a kapcsolatod. Valószínűleg eddig is jó viszonyban voltatok, de most mégis mintha ez a kötelék megerősödni látszana. Kiáll érted és ezzel még inkább kivívja a bizalmadat, vagy pont Te vagy az akinek most a támogatására van szükség.

Ha egy nehezebb helyzetben vagy és nem tudod kitől kérhetnél segítséget, ne menj túl messzire, mert valaki a közvetlen közeledből önzetlenül ott áll melletted és támogatni fog. Persze mindennek a fordítottja is igaz, talán pont Te leszel az, akire felnéznek, akiben megbíznak és akinek a védelmére számítanak.

Egyfajta támogató barátság ami a héten fokozottan előkerülhet, mikor is két ember rátalál a köztük lévő harmóniára. Az egyik szelídsége, kedvessége, rugalmassága, a másik kitartása és ereje hozza meg kettejük szoros kötelékét és egymás iránti elköteleződésüket.

✨

✨

 

 

Ha a HARMADIKAT választottad:

 

Érdekes hétnek ígérkezik, sok új impulzussal. Mintha nyílna számodra a világ, persze mindenkinek olyan szinten ahogy engedi. Ezek lehetnek találkozások új emberekkel, vagy rég nem látott ismerősök is felbukkanhatnak egy beszélgetés erejéig, aztán lehet tovább is állnak, de éppúgy maradhatnak is az életedben hosszabb távra. Új kapcsolatok is jöhetnek az életedbe, ami valamilyen módon összefüggésben lehet nyilvánosabb dolgokkal. Ilyen pl a tanulás, egy új tanfolyam, kirándulás vagy utazás, társasági összejövetel valamilyen formája, vagy esetleg pihenés, kikapcsolódás alkalmával. Az is elképzelhető, hogy épp egy ilyen alkalommal kapsz olyan információt vagy hallasz valamit, ami az életed egy területén nagyon fontos neked.

Aktivitást ígérnek a lapok, lehet sok lesz a tennivalód a héten akár azokkal  kapcsolatosan amiket már az előbb felsoroltam.

Tökéletes időzítés most elkezdeni valamit, ami számodra kedves és kellemes időtöltést ígér. Szükség lehet hozzá a kreativitásodra, a szépérzékedre. Építhetsz kapcsolatokat vagy beléphetsz hasonló gondolkodású emberek társaságába.

✨

✨

 

Legyen nagyon szép és kellemes a hetetek!

Szeretettel,

Évi 

💖