Skip to content

ÜZENET… ( bármikor mikor épp olvasod )

 

📨 ÜZENET  📨
💙🧡💚💛💜
 
Mára a vidám és színes SZECESSZIÓS LENORMANDKÁRTYÁT vettem elő. Szeretem mert olyan kis könnyed, de érdekes módon mégis ritkán használom kártyavetésre.
💙🧡💚💛💜
 
Nézzük csak mit szeretne nekünk elmondani… 📨
 
 
 
💙🧡 Valami talán az utunkban áll? Akadályoznak vagy saját magunkat korlátozzuk valamiben? Mintha nem nagyon tudnánk mozdulni, vagy csak nem akarunk. A lapok arra utalnak, hogy valamihez ragaszkodunk és emiatt nehéz továbblépni. Lehet ez egyfajta kötődés vagy egy olyan szoros kapcsolat, amitől nem tudunk továbblépni. Persze néha nehezebb elengedni dolgokat, helyzeteket, embereket és ne aggódj, senki sem sürget hiszen hiába is tenné, mindennek megvan a maga ideje. Mégis ha már problémaként jelentkezik – ugyanis a Hegy lap erre utal – akkor megértünk a változásra.
💚💛 Mindenből képes tanulni az ember, így válik egyre bölcsebbé és ezen keresztül gyarapítja a tudását. Talán ideje valamit másképp is nézni és tisztába tenni a hozzá kapcsolódó gondolatokat és érzéseket. A Liliom lapja lelki érettségre utal amivel meghozza az egyensúlyt a dolgok között és önmagunkon belül is. Egyértelmű, hogy teret kell adnunk a változásnak mely hozzásegít egy mély belső harmóniához.
🧡💚 A holnapot kell tervezni és előre tekinteni. Látni mit hozhat a jövő. Elképzelni azt amit még nem látunk. Hagyatkozz bátran az érzéseidre, a megérzéseidre és persze legyél nyitott és befogadó a kívülről érkező impulzusokra is. A változás energiája ott van a Csillag lapban és a kiegészítő kártyák ezt még fel is turbózzák. Sok minden időszerű most már, csak ki kell billenni abból ami eddig megkötött és hagyni kell, hogy vezessen az élet.
💛💜 Minden adott ahhoz, hogy a szárnyaló fantáziánkat tettek is kövessék.
💙🧡💚💛💜💙🧡💚💛💜💙🧡💚💛💜💙🧡💚💛💜
 
Csodás napot kívánok Mindenkinek!
Szeretettel
Évi
💖