Skip to content

Tündér Lenormand üzenete…

 
🧚‍♀️🧚‍♂️🧚
Tündér Lenormand üzenete…
🧚‍♀️🧚‍♂️🧚
Olyan rég vettem kezembe ezt a paklit is, remélem ezúttal egy kis hűsítő könnyedséget hoz a forróságba. 😊 Ahogy nézegetem a lapokat az az érzésem, ez szorosan összefügg a heti üzenettel. Mintha valahogy a folytatása lenne, de legalább is nagyon beleillik a témakörbe. Most azonban nem fogom annyira részletesen kifejteni 😊 szeretném ha Ti is átengednétek magatokon és az intuíciótokon keresztül megéreznétek, Nektek személy szerint mit is üzenhet.
🧚‍♀️🧚‍♂️🧚
 

 

🧚‍♀️🧚‍♂️🧚
🧚‍♀️  
Elhallgatott vagy egyszerűen csak titokban tartott információk kerülhetnek napvilágra egy kapcsolatban, szerződésben, vállalkozásban és itt ne gondoljatok semmi rosszra ( bár ahogy írtam is, azt gondoltok amit csak akartok )
🧚‍♂️ 
Valaki talán éppen most fedi fel egy ígéret titkos részleteit amiről eddig nem tudtál vagy még nem álltál rá készen, de persze lehet épp most jött el az ideje ennek a megismerésére.
Valami eddig rejtve volt előled, de eljött a pillanat mikor feltárul vagy Te magad tárod fel, hogy ez által valami értékes dologhoz juthass.
🧚
Megismerés és információk által új világ nyílik meg előtted egy baráti vagy párkapcsolatban, esetleg egy szerződés körül és ezzel egy hosszútávú jó kapcsolat kialakítása előtt állsz.
Egy olyan dolog, helyzet, személy ami/aki eddig ismeretlen volt a számodra egy fontos és értékes kapcsolódást hoz az életedbe.
🧚‍♀️ 
Egy közeli ismerős, egy barát egy partner végre megnyílik Neked, véget vet a hallgatásnak, bezártságnak és egy gyümölcsöző kapcsolat indul el köztetek.
🧚‍♂️
Valaki talán megkér, hogy a dolgait és a tőle származó információt kifejezetten diszkréten kezeld.
🧚 
Misztikus és rejtélyes tudás válik elérhetővé és nyílik meg a számodra, akár spontán módon, akár tanulás, olvasás, tanfolyamok által és ez meghatározó lesz az életed további részében. ( Gyere kártyatanfolyamra és ismerd meg ezt a világot )
🧚‍♀️ 
Kezdj bele annak a tanulásába amit régóta szeretnél, de eddig valahogy nem volt rá időd, energiád, lehetőséged, mert hosszútávú értéket tud adni az életedben.
🧚‍♂️ 
Nyílj meg, változz, tanulj, ne dugd homokba a fejed mert értékes információk várnak Rád.
 
🧚‍♀️🧚‍♂️🧚
Azzal kezdtem rövid leszek, pedig még csak most lendültem bele 😊 😊 😊
🧚‍♀️🧚‍♂️

 

Most akkor innen folytassa ki-ki magának 😊 és kívánom FEDJÉTEK FEL A TITKOKAT, TANULJATOK, OLVASSATOK, NYISSATOK KIFELÉ. A VILÁG TELIS TELE VAN SZÁMTALAN LEHETŐSÉGGEL AMI ÉRTÉKET KÉPVISEL, AMI ÉRTÉKES ÉS FONTOS LEHET. MINDEN KAPCSOLÓDIK VALAMIHEZ ÉS VALAKIHEZ, HÁT JÁRJ NYITOTT SZEMMEL ÉS HA KELL, VEDD KEZEDBE AZ IRÁNYÍTÁST BÁTRAN!
🧚‍♀️🧚‍♂️🧚
Szeretettel,
Évi
💝