Skip to content

Tavasz…

 
🌞🌝
A tavaszi napéjegyenlőséggel beköszöntött a csillagászati tavasz is. Természetesen ismét a kártyához fordultam, hogy egy kicsit mélyebben is belelássunk milyen energiákkal érkezett a napforduló. Ez nem konkrét előrejelzés, sokkal inkább egyfajta latolgatása és feltérképezése annak ami mostanság körülöttünk van és ennek okán várhatóan következik.
💝
A csodás Tehelema Lenormand kártya lapjaiból olvashatjuk a választ.
 
 
 
🌞
Tudom mostanában mi a központi téma mindenhol, de kérlek Benneteket ne csak erre gondoljatok. Sok sok terület van az életünkben amire hatással vannak az energiák, nézzétek kicsit más oldalról is.
🌳
Központi helyen az élet lapja. A harmóniáé, a családé, testi-lelki egészségé, a hosszú távú tervezésé és folytathatnám tovább a sort hosszasan. 🌳 Valóban ilyenkor kezd zöldülni a természet és vele együtt mi is kicsit élettelibbé válunk. 😊 A nehézségek, bármilyen területen is kapcsolódnak hozzánk, természetesen rányomják a bélyegüket a haladásunkra. Talán bizonyos gondok, valóban komolyabb hatást gyakorolnak ránk mint szeretnénk, de a tőlük való szabadulás még nehezen megy. 🙄😦 Még mindig ott a feszültség, a problémák megélése, esetenként önmagunk bántása a történtek miatt. Nehezített kapcsolatok, kapcsolódások, máskor a hosszú távú tervek akadályoztatása, esetleg bizonyos elképzelések nagyfokú megnehezítése melyben részünk volt az elmúlt hónapokban. 🙄 Mindenképpen valami elmozdulás-kimozdulás-fejlődés-haladás aminek most jönnie kell. A kapcsolatokban változás és előremutató mozgás, hiszen a gólya lap ennek az időszerűségét is mutatja. 😊 Az információ sokszor még titok számunkra, vagy nem minden részletét ismerhetjük még, de egyre több dologról fogunk értesülni akár szóban, akár valamilyen írott formában. Ha nem is gyorsan, de lépésről lépésre történik valami változás az életünk bizonyos területén/területein. Egyre több lesz a hír és egyre több az aktivitás. Sok minden mozgásba lendülhet, így bármi amit tervezünk már egy ideje, aminek a megvalósulását látni szeretnénk a valóságban is és amit eddig talán csak a lelki szemeink előtt láttuk. A nehézségeket maga az élet, az élni akarás, a megállíthatatlan haladás söpörheti ki az utunkból, hiszen tavasszal minden új erőre kap. 🌳 Ahogy a természet önmagától újul meg ilyenkor, mi is tegyünk meg mindent, testi, lelki és szellemi egészségünkért. 😊💝
🌳🌞
Élvezzétek a tavaszi nap erőt adó sugarait, beszéljetek a változásról, lássátok hogy minden úgy alakul ahogy csak szeretnétek!
🌳🌞😊💝
Legyen csodás a tavasz Mindannyiunk számára!
💝