Skip to content

Szösszenet mára…

Horgony

 
🧚‍♂️🧚🧚‍♀️
Mai szösszenet a tündérek üzenetével. / Fairy Lenormand oracle cards / 🧚‍‍🧚‍
‍⚓️
Ez egy üzenet arról, hogy valami a vége felé közeledik, vagy talán ténylegesen pont is kerül rá. Megérkezünk a célba, esetleg csak megállhatunk egy időre és megnyugvást találunk. Ez a lap mindenképpen egy olyan kapcsolódásra utal, amiben biztonságra lelünk és egy időre fellélegezhetünk.
‍⚓️
Most megnyugodhatunk abban a dologban, témában amire épp gondolunk. Dolgoztunk és sokat tettünk érte? Lelki szemeink előtt láttuk a célt? Kitartottunk minden akadály ellenére? Dobjuk le a horgonyt és álljunk meg.
‍⚓️
Ha itt körülnézünk azt látjuk amit szerettünk volna? Pont ide akartunk eljutni?
Igen? – Akkor jó helyen vagyunk, a kötél stabilan tart.
Nem egészen? – Akkor pihenjünk meg egy kicsit, gondoljuk át a további tennivalókat, van némi szabad mozgásterünk még így is. Maradjunk addig amíg kell, amíg biztonsággal tovább tudunk haladni.
‍⚓️
Jó nap ez arra is, hogy valami mellett letegyük a voksunkat. Elköteleződjünk valami vagy valaki mellett. Bizonyára jó dolgot hoz az életünkbe. Új ismeretségek, új kapcsolatok jöhetnek.
‍⚓️
Utalhat arra is a lap, hogy mi legyünk szilárdan a középpontunkban és tartsuk szemmel, vagy tartsuk kézben a jelen történéseit.
🧚‍♂️🧚🧚‍♀️
 
Tegyétek széppé a napotokat!
💝