Skip to content

SZÖSSZENET…

 
💐🌞💐
Kezdjétek a napot kellemes gondolatokkal és bármi is a tervetek mára azt tegyétek nagy örömmel. Ahogy ránézek a lapokra, már valami pozitív érzés jön át belőlük. 😄 Remélem ez „ragadós” lesz és mindenki, aki vet egy pillantást a kártyára és olvassa az üzenetet ugyan ezt fogja érezni. 😄😄
❤
A ROMANTIC LENORMAND pakli meseszép szimbólumai hozták el ezt az üzenetet.
💐🌞💐
 
 
 
💐🌞💐🌞
💐 Ma találkozhatsz valakivel aki jó érzéseket hoz fel belőled és kellemes időt tudtok eltölteni együtt. Mindegy, hogy az néhány perc csupán vagy egy hosszabb beszélgetés lesz, de mindenképpen melegség jár át és feltöltődve mész tovább.
Esetleg jó ötleteket kapsz valamihez ami beindítja a fantáziád és kreatívan nézel szembe a megoldandó dolgaiddal.
🌞 Mintha mindenre rávetülne a nap fénye és ez kihat az egész napodra. Bármibe is fogsz, ahhoz lesz elég erőd, kedved, önbizalmad és valami megmagyarázhatatlan vidám lelkesedés lesz úrrá rajtad.
🌞 Talán azt se tudod minek kellene örülnöd, de valahogy megtalálod a harmóniádat abban amit csinálsz. Ez pedig fokozott erővel és derűvel tölt fel és ezzel másoknak is boldogabbá teheted a napját.
💐 Érezd jól magad bárhol is vagy, bármilyen emberek közé is vezet az utad, találd meg magadban a fényt, a ragyogást és segíts másoknak is megtalálni a saját fényüket és örömüket. 🌞
❤
💐🌞💐🌞
Remélem ez a jó érzés ma ragadós lesz és mindenkinek csodás napja lesz.
Szeretettel,
Évi
❤