Skip to content

SZÖSSZENET…

 

SZÖSSZENET…
🟢🔵🟢
Ma elővettem azt a bizonyos paklit, ami tegnap valahogy nem akart beszélni hozzám… és láss csodát…😆😆 ma megszólalt… él… vibrál… kommunikál…😆😆
Néha tényleg csak ennyi kell. Félretenni. Elengedni. Hagyni. 💝
🟢🔵🟢
Mystisches Lenormand üzenete…


🏇🏇🏇
🔵 Valami történik. Úton van és közeledik. Elindult. Beindult. Esetleg már meg is érkezett és épp kopogtat az ajtónkon.
🟢 Információk jönnek, történések kezdenek megmutatkozni. Dolgok, események lendületet kapnak és valahogy minden mozgásban van.
🏇
Ez nem jó és nem rossz. Nincsenek címkék csak maga az újdonság van, az elmozdulás energiája ami átjárhat bizonyos életterületeket.
🏇
🔵 Kapcsolódhat ez most a biztonságunkhoz, a családi kapcsolatainkhoz, otthoni dolgainkhoz, hosszútávó terveinkhez. Esetleg kisebb vállalkozásainkhoz vagy ingatlanügyeinkhez is.
🟢 Elmozdulás történhet biztosnak hitt dolgainkban akár úgy, hogy valami felpezsdül és megváltozik benne, akár úgy, hogy közelebb kerülhetünk ilyen irányú céljainkhoz és törekvéseinkhez. Természetesen kinek kinek egyéni helyzeteinek megfelelően.
🔵 Visszatérhet VALAKI az életünkbe, aki valamilyen módon már hozzánk tartozott, akár családi kötelékben, akár munkában, akár ötletekben hoz valami újat.
🟢 Visszatérhet VALAMI az életünkbe, ami új impulzusokat hoz és valahogy részese lesz a további életünknek, ezzel pedig egy stabil kapcsolatot és biztos pontot jelent.
🏇
🔵🟢 Végül, de kicsit sem utolsó sorban részünk lehet olyan felismerésekben mely egy csodálatos alapot ad a hossztávú elképzeléseinknek, terveinknek. Ami biztos kapcsolatot jelent melyre építeni lehet, támaszkodni lehet, mely kitartó és erős és úgy érezzük, végre megérkeztünk valahova. ( ahonnan persze majd tovább is tudunk menni hihi…😆😆 )
🟢🔵🟢
Szeretettel,
Évi
💝