Skip to content

SZÖSSZENET…


🧡💛🧡
Gyönyörű szép ez a pakli,  szerintem kifejezetten kellemes, hangulatos. 💖 Nem utolsó sorban, jól „olvasható” szimbólumai vannak. 
Remélem maga az üzenet is valamilyen módon kapcsolódni fog a tegnapi nagy kirakáshoz.
🧡💛🧡


🧡💛🧡
Biztonságra törekszünk, mikor minden olyan rendben van, nincsenek nagy kilengések és stabilan állhatunk a lábunkon. Szeretjük azt érezni, hogy van egy bázis ahonnan elindulhatunk és ahova haza is térhetünk. Egy menedék ami biztos pontként szolgál minden körülmények között vagy épp azok ellenére is. Néha azonban a dolgok nem pont így vannak 😊 és ez feszültté, frusztrálttá tehet. Mindenképpen rendet kell tenni és megtalálni a helyes irányt, vagy a különböző lehetőségeket. Az ember sokszor hezitál és bizonytalan, ha nem találja a helyét és nincs meg a biztonsága.
Ez viszont nem csak kívül értendő, pont annyira lehet bennünk, a gondolatainkban is. Amíg úgy érezzük valami nem tiszta, nem látjuk, esetleg érezhetően valami titok övezi az aktuális helyzetünket, addig ez a biztonság nem lesz teljesen valódi. Mindegy, hogy egy helyzet vagy egy személy körül vannak ismeretlen pontok, homályos részletek, mindegy hogy valamiről vagy valakiről tudunk e keveset, de egy biztos, törekszünk ennek a megismerésére, hiszen csak így tudunk jól tervezni előre. Érdemes rákérdezni… megnézni… felfedni… megvilágítani… megismerni… azt amit még nem tudunk, hiszen ez ad erőt a továbblépéshez. Számtalan lehetőség rejtőzik benne mely értelmet nyújthat a következő napjainknak, heteinknek. Ez alakítja, formálja a holnapunkat és megváltozhatja a jövőnket. 💖
🧡💛🧡
Legyen szép napotok!
Szeretettel,
Évi
💖