Skip to content

SZÖSSZENET…

 
SZÖSSZENET MÁRA…
👈👉
Bár ha jól belegondolok, ez az üzenet bármikor aktuális lehet. Ettől a kártyától nem is vártam mást. 😀 Valahogy mindig mély üzeneteket közvetítenek. Ő a Pagan Lenormand.
👈👉
Életünk során sokszor kerülünk döntéshelyzetbe. Igazából az egész döntések sorozata. Ettől persze még okozhat fejtörést és többnyire okoz is, hiszen majdnem mindig megelőzi egyfajta tanakodás, bizonytalanság. 😟 Ezt válasszam vagy azt? 🤔 Vajon mi történik ha erre vagy pont a másik irányba megyek? 😟 Ez jó lesz a számomra? 🤔 Mégis inkább az… 😀 De ha meg se próbálok változtatni??? Na de járt utat járatlanért… Ugye ismerős??? 😀
👈👉
A kártyák most egy olyan helyzetet mutatnak, mikor már igencsak meg kell lépni a döntést. Mikor már ténylegesen nagy a probléma, mikor feszültséggel és akadályokkal párosul. Mikor szinte már saját magunkat akadályozzuk a nem cselekvéssel és csak várunk és toljuk, halogatjuk a döntést, pedig a súlya egyre növekszik ezzel.
Van amikor lelkiismereti okokból nem tudunk vagy nem merünk dönteni. Úgy érezzük nem tehetjük meg. Sajnáljuk a másik embert, a helyzetet, a környezetünket. Esetleg félünk mit szólnak mások. Ilyenkor érdemes megnézni ez hogyan hat ránk. Miért nem mi vagyunk az első helyen és a magunk haladását szolgáljuk. Azt tegyük ami nekünk jó, hiszen ha mi jól vagyunk, azt a környezetünk is megérzi és ez hatással van rá.
👈👉
Van mikor nem először kerülünk egy helyzetbe. Valamit újra és újra ugyanúgy csinálunk, egyszerűen nem tudunk kilépni belőle. Felesleges energiát teszünk bele és ezzel lassan falakat húzunk magunk köré. Ilyen esetben még sokkal nehezebb vagy legalább is annak tűnik a kiszállás.
👈👉
Csak állunk az úton és az nem egyenesen előre vezet hanem két különböző irányba. De mégis merre induljak? 🤔 Egy biztos. Mikor megjelenik ez a helyzet, mikor feljön a változtatás gondolata, akkor már megvan a megoldás is. Mint egy távolból érkező üzenet csak még nem tudjuk pontosan kivenni a szavait. Indulni kell. Hinni kell. Bízni kell. Magunkban. A vezetésben. A gondolatokban. A megérzéseinkben… 💝
Mindig van tovább. Mindig van új lehetőség. Mindig van merre menni. 👉💝