SZÖSSZENET…

 
 
🧡💛💚💙
Ma egy üde és színes kártyát választottam, az Art Nouveau Lenormand pakli került a kezembe.
🧡💛💚💙
Mit is jelent a harmónia megteremtése? Mindazt ahogyan a dolgainkat egyensúlyba tudjuk hozni. Ez nem egy mozdulatlan állapot, hiszen minden folyamatos változásban van körülöttünk és egyúttal bennünk is. Egyszerre vagyunk érzelmesek és erősek, néha befelé kell figyelni, máskor épp kifelé kell helyt állni. Néha a megérzéseinkre figyelünk aztán hirtelen a külvilág ingereire reagálunk. Van mikor a kétség uralkodik rajtunk, de persze mi is uralkodhatunk a kétségeinken. Néha épp egy jelre várunk, máskor mi adjuk a jelet. 🙂
Hosszú lenne felsorolni mi minden jellemzi a finom, női minőségű oldalunkat és mi az erős és tettrekész felünket. Nem is ez a lényeg, de biztosan látjátok belőle mennyire nehéz és amúgy értelmetlen is lenne elkülöníteni a különböző minőségű részeinket egymástól. Így vagyunk jók, így vagyunk egészek.
Na ez az amiben jól kell lavírozni, hogy megtaláljuk a békénket és megteremthessük a mindennapok harmóniáját. Azt is üzeni a lap, mennyire fontos mindenzt kifelé is a megfelelő formában kommunikálni. Nem mindegy mi az amit megosztok magamból és természetesen hogyan teszem azt. Tudni mikor mondjam és mikor nem. Kimondhatom e egyáltalán vagy jobb ha megtartom magamnak.
🧡💛💚💙
Egyáltalán nem egyszerű, szóval legyetek magatokra végtelenül büszkék, hogy legalább is megpróbáljátok az egyensúly megteremtését. Mindig mindenből tanulunk, ezzel fejlődik a tisztánlátásunk és leszünk egyre bölcsebbek.
🧡💛💚💙
Legyen béke bennetek! ( legalábbis törekedjetek rá 🙂 )
 
Szeretettel, Évi
🧡💛💚💙