Skip to content

SZEPTEMBERI LENORMANDSZKÓP…

 

✨💫✨
A mai nappal nemcsak egy új hónapba léptünk, hanem mindjárt egy új évszak is elkezdődött, ezt a mai időjárás is jól tükrözi. Ismét hoztam egy előrejelzést, ami természetesen „csak” az átfogó energiákról adhat képet, semmiképpen nem lesz egyedi és személyre szabott. Ettől függetlenül igyekeztem olyan kérdésekre keresni a választ, ami nyilván sokatokat érdekelhet. Megnézzük milyen tervek, elképzelések lesznek támogatva, vagy épp mire kell figyelni ezzel kapcsolatban. Hogyan állunk az útkereséssel és a céljaink felé vezető úton és mi az amire már nincs szükségünk. Azt is kiolvashatjuk a lapokból, milyen eddig még ismeretlen dologra számíthatunk és persze sok mást is. Ez a fajta kirakás rengeteg információt rejt a különböző életterületekről és ezek kapcsolatáról, de itt és most erre mind nem lesz lehetőség. Igyekeztem a fontos dolgokat csokorba gyűjteni.
Kezdjünk is bele…

✨💫✨

 

✨💫✨
Az újdonság energiáját hozza el a hónap. Aktivitásban nem lesz hiány. Jönnek új információk, hírek, történések, találkozások, akár új ismeretségek és persze utazás is lehet, melyet a hozzánk közeli barátok, ismerősök körében vagy velük együtt élhetünk meg. Kaphatunk egy kedves ismerőstől jó ötleteket, vagy egy épp valamilyen fontos üzenetet juttathatnak el hozzánk. Új emberekkel való találkozásokból köthetünk hosszantartó, tartalmas barátságokat is. Ha valakivel az utóbbi időben nem voltunk jóban, vagy olyan dolgok amivel nehézségbe ütköztünk, az most viszonylag könnyedén feloldható lesz, megtaláljuk a problémára a megoldást és egy új és teljesen más irányba indulhatunk el.
✨💫✨
Biztosan sokunknak vannak olyan területek az életében amelyeket már lezárt vagy itt lenne az ideje lezárni. Bármi is az, most érdemes pontot tenni a végére, mert megkapjuk az újrakezdés lehetőségét. Elindulhatunk… belekezdhetünk… újratervezhetünk… és ezzel szinte egy új szakaszba léphet az életünk. Nem minden esetben, de ez összefüggésben állhat azokkal az új energiákkal, történésekkel, amiről már az elején írtam. A lapok elhelyezkedése arra utal, hogy ez a céljainkkal, terveinkkel, álmainkkal és elképzeléseinkkel áll kapcsolatban. Ide tartozik például, mikor valamiben előre akarunk lépni és tovább fejleszteni azt, amibe már eddig is sok energiát fektettünk. Fontos, hogy egyre tisztábban lássuk a dolgainkat és ezáltal nyugalomra, békére leljünk.
✨💫✨
Mindenképpen fokozottan figyeljünk az érzéseinkre, gondolatainkra, a kétségeinkre, bármi is jön fel bennünk, az mind a kezdeti lépések velejárója csupán. Mélyről jövő üzenetek sokaságával találkozhatunk a hónapban. Némelyek közülük okozhatnak nehézségeket, lehetnek fájdalmasak, társulhatnak ideig óráig szomorúsággal, de ezt is csak azért kapjuk mert megértünk rá, mert képesek vagyunk szembe nézni velük, átélni őket, feldolgozni, megoldani, majd tovább is lépni belőle.
✨💫✨
A Szív lapja a Gyűrű házában csodálatos lehetőséget ígér a most még egyedül állóknak, vagy akik épp egy kezdődő kapcsolatban vannak. Kiteljesedést, boldogságot, örömöt és egy kapcsolat elmélyülését is jelentheti bármilyen viszonylatban is nézzük. Itt is megemlíthetném mindazt amit már az elején is írtam a barátságokról, újdonságokról, hiszen ezekkel is kapcsolatba lehet hozni, de összefüggésben lehet azzal az új dologgal is, aminek beindulásáról szintén olvashattatok. Bármilyen típusú érzelmi elköteleződésre utalhatnak a lapok, valami ami fontos a számunkra, amiért teszünk, amire vágyunk.
✨💫✨
A céljaink elérését esetleg lesz aki akadályozza, lesz aki hátráltatni szeretné, talán valaki áskálódik ellene, de valami különös erő folytán, ezt most képesek vagyunk legyőzni. Ha kell elhallgattatjuk, visszaszorítjuk, háttérbe állítjuk és az „ellenséget” megállásra kényszeríthetjük, vagyis jó úton haladunk az egészen biztos. Érdemes picit befelé fordulni és megnézni, nem pont mi vagyunk e azok, akik saját magunkat hátráltatjuk, gondolatokkal, érzésekkel, kishitűséggel, vagy bármilyen félelemmel. Azt gondolom sok esetben ez lehet a háttérben, hiszen a lapok helyzete egyértelműen erre utal.
✨💫✨
Lehetnek olyan területek amiket nem látunk tisztán, vagy amire jelen helyzetünkből nem látunk rá teljesen. Fogadjuk el ha ezek némi feszültségek okoznak, de ne hagyjuk, hogy át is vegyék az irányítást. Ha magunkat sikerül lenyugtatnunk, ha tudjuk hova is tartunk, megérkezik a változás is. Hamarabb megoldódhatnak a dolgok, mint ahogy azt elképzelnénk és sokkal többet segítünk azzal, ha erősek és határozottak maradunk. Mindennek eljön az ideje és a problémák megoldódnak.
Tökéletes áramlásban vagyunk jelzi a Halak lapja mely épp a saját házába került. Minden jól van úgy ahogy van, akár látjuk azt a felszínen, a fizikai síkon, akár nem. Jó irányba megyünk. Ki közelebb van a céljaihoz, ki kicsit távolabb még.
✨💫✨
Ami most még láthatatlan, esetleg titok a számunkra, az is hamarosan láthatóvá válik. Nyilvánosságra kerül, megmutatkozik és egy új impulzussal akár új irányba is terelhet minket.
✨💫✨
✨💫✨
Hiszem és látom, hogy ez a hónap rengeteg újdonságot tartogat, érdemes pozitívan tekinteni előre, lépést tartani a változással.
✨💫✨
Csodás Szeptembert kívánok Mindenkinek! Felismeréseket, tisztánlátást, újrakezdést… ❤️
Szeretettel, ❤️
Évi
❤️

Ha pedig személyes elemzést szeretnél, jelentkezz bátran, örömmel segítek a hozzám fordulóknak.
El tudsz érni itt üzenetben, vagy a kartya.lenormand@gmail.com email címen is.