Skip to content

SZEPTEMBERI LENORMANDSZKÓP…

 
🍂🍁
A mai nappal nemcsak egy új hónapba léptünk, hanem mindjárt egy új évszak is elkezdődött. Ismét hoztam egy előrejelzést, ami természetesen „csak” az átfogó energiákról adhat képet, semmiképpen nem lesz egyedi és személyre szabott. Ettől függetlenül igyekeztem olyan kérdésekre keresni a választ, ami nyilván sokatokat érdekelhet. Megnézzük milyen tervek, elképzelések lesznek támogatva, vagy épp mire kell figyelni ezzel kapcsolatban. Hogyan állunk a céljaink elérésének útján és mi az amibe felesleges energiát teszünk. Azt is kiolvashatjuk, milyen titkokra vagy ismeretlen dolgokra számíthatunk és természetesen sok egyéb mást is. Ez a fajta kirakás rengeteg információt tud adni a különböző életterületekről és ezek kapcsolatáról, de itt és most erre mind nem lesz lehetőség. Igyekeztem azért a fontos dolgokat csokorba gyűjteni.
🍂🍁
Kezdjünk is bele az Old Style Lenormand kártya gyönyörű lapjaival…
🍂🍁
 
 
🍂🍁
Az újdonság energiáját hozza el ez a hónap, vagyis új információkat, találkozásokat, utazást és aktivitást, melyet a hozzánk közeli barátok, ismerősök körében vagy velük együtt élhetünk meg. Kaphatunk egy kedves ismerőstől jó ötleteket, vagy egy épp egy fontos üzenetet juttathatnak el hozzánk. Utazhatunk valahova egy jó barátunkkal, találkozhatunk új emberekkel és köthetünk hosszantartó barátságokat is. Ha valakivel az utóbbi időben nem voltunk jóban, az most könnyedén feloldható lesz, megtaláljuk a problémára a megoldást és egy új úton vagy egy teljesen más irányba indulhatunk el. 😊 Amivel kapcsolatban eddig esetleg nehézségbe ütköztünk, most jó megoldások és lehetőségek kínálkoznak rá.
Biztosan mindenkinek vannak olyan területek az életében amelyeket már lezárt vagy itt lenne az ideje lezárni. Bármi is az, most érdemes pontot tenni a végére, mert megkapjuk az újrakezdés lehetőségét. Elindulhatunk… belekezdhetünk… újratervezhetünk… és ezzel szinte egy új életszakaszba léphet az életünk. Nem minden esetben és nem kötelező érvényűen, de ez összefüggésben állhat azokkal az új energiákkal, történésekkel, amiről már fent írtam. A lapok elhelyezkedéséből, a lappárokból úgy gondolom, ez a céljainkkal, terveinkkel, álmainkkal, elképzeléseinkkel van kapcsolatban. Ide tartozik az is, mikor valamiben előre akarunk lépni, vagyis tovább fejleszteni azt, amibe már eddig is sok energiát fektettünk.
🍂
Fontos lehet hogy látnak bennünket mások, milyen ebben a megítélésünk, hogyan látjuk egyre tisztábban a dolgainkat és találjuk meg a belső nyugalmunkat, békénket. Mindenképpen fokozottan figyeljünk az érzéseinkre, gondolatainkra, a kétségeinkre, bármi is jön fel bennünk, az mind a kezdeti lépések velejárója csupán.
🍁
Mélyről feljövő érzések, megérzések, kétségek, és fentről jövő üzenetek sokaságával találkozhatunk a hónapban. Ezek közül némelyek okozhatnak nehézséget, lehetnek fájdalmasak, társulhatnak ideig óráig szomorúsággal, de egy biztos, ezt most azért kapjuk mert megértünk rá, mert képesek vagyunk szembe nézni velük, átélni őket, megoldani, feldolgozni, majd tovább is lépni belőle.
🍂
A Szív lapja a Gyűrű házában csodálatos lehetőséget ígér a most még egyedül állóknak, vagy akik épp egy kezdődő kapcsolatban vannak. Kiteljesedést, boldogságot, örömöt egy szoros kapcsolatban. 💖 Egy kapcsolat elmélyülését is jelentheti bármilyen viszonylatban is nézzük. Itt is megemlíthetném mindazt amit már az elején is írtam a barátságokról, újdonságokról, vagyis ezekkel is kapcsolatba lehet hozni, de összefüggésben lehet azzal az új dologgal is, aminek beindulásáról szintén olvashattatok. Bármilyen típusú érzelmi elköteleződésre utalhatnak a lapok.
🍁
A céljaink elérését talán lesz aki akadályozza, lesz aki hátráltatni szeretné, előfordulhat hogy valaki áskálódik ellene, de valami különös erő folytán, ezt most képesek vagyunk legyőzni. 😊 Ha kell elhallgattatjuk, visszaszorítjuk, háttérbe állítjuk és az „ellenséget” megállásra kényszeríthetjük, vagyis jó úton haladunk az egészen biztos. 😊 Érdemes picit befelé fordulni és megnézni, nem pont mi vagyunk e azok, akik saját magunkat hátráltatjuk, gondolatokkal, érzésekkel, kishitűséggel, vagy bármilyen félelemmel. Azt gondolom sok esetben ez lehet a háttérben, hiszen a Nő házában a félelem, vagyis az Egér uralkodik, a Férfi pedig a Kereszt házában csücsül.
🍂
Külön is ki akartam térni rá, de a céljaink elérésével is összefüggésben lehet az, amibe most felesleges energiát teszünk. ( már aki, 😊 biztosan nem vonatkozik mindenkire ) Mi az amibe újra és újra bele tudunk esni, bármennyire is tudjuk az eszünkkel hogy ez nem szerencsés? Ezek azok a helyzetek amiket nem látunk tisztán, vagy amire jelen helyzetünkből nem látunk rá, esetleg nem is mi irányítjuk azokat. Természetes, hogy ezek feszültségeket okoznak bennünk, de ne hagyjuk, hogy át is vegyék az irányítást. Ne engedjük, hogy összezavarjanak, hiszen előbb-utóbb úgyis kiderül minden. Ha magunkat sikerül lenyugtatnunk, ha tisztán látjuk hova is tartunk, megérkezik a változás is. Hamarabb megoldódhatnak a dolgok mint ahogy azt elképzelnénk és sokkal többet segítünk azzal ha erősek maradunk, határozottak és nem engedjük, hogy a pillanatnyi bizonytalanságunk átvegye az irányítást. Mindennek eljön az ideje és a problémák megoldódnak.
🍁
Tökéletes áramlásban vagyunk jelzi a Halak lapja mely épp a saját házába is került. Minden jól van úgy ahogy van, akár látjuk azt a felszínen, a fizikai síkon, akár nem. Jó irányba megyünk. Ki közelebb van a céljaihoz, ki kicsit távolabb még.
🍂
Ami most még láthatatlan, esetleg titok a számunkra, az is hamarosan láthatóvá válik jelzi a Könyv kártyája a Park házában. Nyilvánosságra kerül, megmutatkozik és egy új impulzussal akár új irányba is terelhet minket. 😊
🍂🍁
Hiszem és látom, hogy ez a hónap rengeteg újdonságot tartogat, érdemes pozitívan tekinteni előre, lépést tartani a változással. Elengedni azt ami már felesleges és így csak a múltban vagy akár félelemben akar tartani. A mélyből feljövő érzéseknek engedjünk utat, hiszen ez része annak a folyamatnak aminek már éppen eljött az ideje.
🍂🍁
Csodás Szeptembert kívánok Mindenkinek! Felismeréseket, tisztánlátást, újrakezdést… 💖
Szeretettel, Évi
🍂🍁