Skip to content

SZELLEMI ÉS ÉRZELMI DINAMIKÁK A MAI NAPRA ( bármikor is nézed )…

 
Úgy látszik ez az új év csupa újat hoz a kártya terén. Rengeteg kirakás ötletem van és mindegyiket át is tudom alakítani aszerint, mi az amire nagyobb rálátást szeretnék kapni.
Kicsit turbózzuk fel az elemzéseket és térjünk el a megszokottól!
Benne vagytok????? 😊 😊
➡️↘️↖️↪️⤴️🔀🔁⤵️
 
 
➡️ A tegnapi „szerencse” szimbólum és energia ma már erősen hat ránk. A gondolataink szárnyalnak és áramolnak. Sok dolog eszünkbe juthat, vagy épp különböző ötletek cikáznak a fejünkben. Bármire is gondolsz, abból mint egy bőséges áldásból sok jó dolog származhat. Akár learathatod a termést, vagyis a legjobb ötleteket és a gondolatok mentén határozott döntéseket tervezel. Mindezeket pedig a külvilágban szeretnéd kamatoztatni, akár emberi kapcsolatokban, akár valamilyen kreatív dolgot létrehozva és megmutatva. ( Ne feledd, ez még nem a cselekvés ideje, csak az elme szintjén lévő történések. Persze ebből lesznek majd a tettek. 😊 )
🔁 Érzelmi szinten mi más is kapcsolódhatna hozzá, mint a harmónia, az egészséges létezés és az önkifejezés egységének érzése, ami egy belső késztetést idéz elő a változásra. Szinte szétvet az átalakulás és a teremtés energiája.
 
↘️ Eddig egyszerű is volt, de dinamikát ígértem, hát nézzünk bele mélyebben is. 😊 Az áramlás és a pozitív löket kimozdít az egyhelyben topogásból. Bár eddig az is jó volt mert kell a biztonság, de most már növekedni és terjeszkedni is kell. A döntések nyomán jön az átalakulás, az aratás pedig a szükségszerű változást hoz. Mindezeket még kamatoztatni is kell és megmutatni egyfajta határozott fellépéssel.
⤵️ Menj le a dolgok mélyére és itt észreveszed miben kell változtatni. Majd az átalakulást mutasd meg magadon kívül is. Bárhogy. Építs másfajta kapcsolatokat mint eddig. Alkoss. Tégy rendet magad körül. Rendezd át a környezetedet.
🔀 Az életeddel kapcsolatosan hozz meg döntéseket. A döntések határozottá, magabiztossá tesznek és ebben újra magadra találhatsz.
➡️↘️↖️↪️⤴️🔀🔁⤵️
 
Legyen szép napotok!
Évi
💖