Skip to content

November utolsó hete…

 

November utolsó hetébe léptünk, így idejében vagyunk kicsit belekukucskálni mit is tartogat a számunkra. Nagyon szép képi világú paklit választottam, bár külön nevet nem kapott, a Lo Scarabeo társaság kiadásában jelent meg.

Egy nagyobb kirakással készültem, mely konkrét kérdésekre adja meg a választ. E mentén haladunk szépen sorban…

 

 

Miben szeretnék változást elérni a héten, vagy a közeli napokban?

Egy bizonyos területen jó lenne már sikereket elérni, mikor végre láthatóvá válik mindaz, amiért eddig dolgoztunk. Mikor végre összeáll a kép és egységbe kerül az egész elképzelés. Talán csak mi magunk szeretnénk már harmóniába kerülni önmagunkkal, vagy abban a dologban megtapasztalni ezt, amiért annyit fáradtunk, tettük a dolgunkat. Jó lenne ha végre minden a helyére kerülne és megnyugodva, kívülről tekinthetnék a kész egészre.

Ajándékra vágyunk, de ez most nem feltétlenül egy kívülről jövő dolog, hanem az eredménye  a munkánknak. Persze… miért is ne hullhatna csak úgy az ölünkbe… 🙂

 

Mit is kell hozzá átgondolnom, esetleg másképp hozzáállnom?

Talán egy kicsit bezárkóztál az elmúlt időben? Akkor itt az ideje nyitni kifelé. Lépj kapcsolatba több emberrel is, nyugodtan kérj tanácsot vagy segítséget. Természetesen sok függ attól, mi is az a konkrét dolog amire épp gondolsz, így lehet hogy végre ki kell lépned a nyilvánosság elé az adott dologgal vagy területen. Esetleg használhatod az internet nyújtotta lehetőségeket, hiszen itt vehetsz, eladhatsz, kereshetsz, tanulhatsz, kapcsolódhatsz, olvashatsz, tájékozódhatsz, nézegethetsz, ötletelhetsz, gyűjtögethetsz… bármi a rendelkezésedre áll, amit esetleg a mostani „zárt” világban nehezebben tudsz megtenni. Legyél befogadó most ezekre a lehetőségekre is.

 

Mi az ami hátráltat benne?

Félelmeid vannak? Csalódás ért vagy csak alapból mindenkivel bizalmatlan vagy? Gondolod hogy örökké ez lesz? Természetesen van, mikor szinte a bőrünkön érezzük a külvilág ingereit. Igen, létezik Van aki félre akar vezetni. Lehetnek vélt vagy valós ellenségek. De egy a fontos. Te tudd, mi az amit akarsz és mi az amit mindenképpen el szeretnél érni. Hallgass a szívedre minden „rossz” ellenére. Maradj mindig a középpontodban.

 

Hogyan is hat rám ez a folyamat?

Tennivaló akad bőven. Az jól látszik. Néha csak kapkodod a fejedet annyi az intéznivaló. Beszélsz… megvitatsz… telefonálsz…emailezel… Néha tanácsot kérsz, máskor épp Te adod. Agyalsz… tervezel… gondolkodsz… Néha kicsit csapongsz, máskor csak repülsz könnyedén. Nem baj. Ez is a folyamat része, melyben tudod mi a dolgod és kitartóan csinálod is.

 

Mi az amit elérhetsz ezek után, hogyan is alakul ez a héten?

Úgy tűnik a munkádnak meglesz az eredménye. Nem állítom, hogy teljesen a végére is érsz, bár lehet, attól függően mit is akartál elérni. Kapsz valami információt… hírt… üzenetet… ami mindenképpen a külvilág visszajelzése lesz. Ami eddig talán még ismeretlen volt számodra, az most megmutatkozik. Talán eloszlatja a kétségeid és megoldást nyújt a bizonytalanságra. Talán épp további titkokat hoz magával. Ha levelet vártál, akkor jönni fog. Ha egy fontos emailt, akkor nézd a postaládádat. Ha egy értesítést, vagy szerződést esetleg, akkor most megérkezhet az is.

Ha megfogadod a kártya tanácsát, igen csak mozgalmas lesz a heted, de a vágyott irányba haladsz és ez is a cél.

 

Legyen szép napotok!