Skip to content

Mivel akadályozod vagy hátráltatod saját magad, hogy ténylegesen is belekezdj abba, amibe szeretnél?

 

Félelmeid vannak az elindulással kapcsolatban? Talán épp maga az újdonság ami aggodalmat vált ki belőled? Kicsit szorongsz, hiszen ez mégis csak valami új dolog vagy új helyzet és nem ismered eléggé?

 Valószínűleg itt kell keresni a válaszokat, ezért jön elő és jelenik meg ez a nyugtalan, kellemetlen és frusztráló érzés.

 

 

Sok mindenre kell odafigyelni, hiszen mikor valaki belekezd egy új dologba annyi  ismeretlen tényezővel találhatja szembe magát és erre mind rá kell látnia. Figyelni minden apróságra, hiszen fontosak a részletek. Meg kell nézni az adott dolog gyenge pontjait is, hogy amennyire csak lehet, felkészülten várja mindazt ami az útjába kerül.

Látom benned az álmodozó gyermeket, aki elképzeli amit szeretne, mégis valami még visszahúz. Még nem mered meglépni azt a bizonyos lépést. Pedig igazán csak valami apróság lehet ami visszatart még és nagyon valószínű, hogy mindez csak a Te fejedben létezik.  Vigyázz! Hiszen ez a fajta félelem alapú gondolkodás, folyamatosan lopja az energiádat. Próbáld egy kicsit magasabbról nézni, egy picit szélesebb látókörből is rátekinteni, hidd el, egészen más fényben fogod látni.

A tapasztalanság mindig egy kicsit félelmet kelt az emberben, tudom jól. Sőt nagyon is tudom. Mikor belekezdtem ebbe a „kártyázósdiba” tele voltam aggodalommal, bizonytalansággal, sokáig sorolhatnám a félelmeimet…  De ezen is csak egy módon lehet túljutni, mégpedig ha belevágunk és csináljuk amit szeretnénk.  Ez pedig egy idő múlva meghozza benne azt a fajta rutint, ami segít elhessegetni azokat a bizonyos kezdeti félelmeket.

Ne engedd, hogy a vágyaidat bármi is visszahúzza és elvegye Tőled, sokkal inkább az optimizmusodnak és a hitednek adj teret. Hidd el, ha hátrahagyod a félelmeidet, szép lassan… vagy akár gyorsan is… / miért is ne? / beindul a dolog, fejlődni fog és megy a saját útján.  „Minden kezdet nehéz” – szokták mondani, de azt a bizonyos első lépést nem lehet se kihagyni, sem megúszni.

Mikor ide jutottam az elemzésben, gondoltam dobok még rá 3 lapot… nézzük, mi is jön ezután???

 

 

Annyira imádom, mikor így támogatnak felülről is. Mikor mindent elkövetnek, hogy megértsük az üzenet lényegét. Hiszen sokszor mondtam már, a lapok megmutatják hol is van a probléma, hol az elakadás, de rengetegszer ugyan azokban a lapokban megmutatkozik az út is a továbblépéshez, ahogy írtam is a fenti sorokban.

Szóval… ott a szerencse lapja / Halak /mely támogat bennünket a döntésben, majd jön a nagy változás lapja / Gólya / mely megmutatja, időszerű az elmozdulás a mostani helyzetből és végül a csodás energiaözön / Nap / biztosít a támogatásáról és a siker lehetőségéről.  Azt sugallják a lapok, MERJÜNK LÉPNI ELŐRE!

 

Ma a Gilded Reverie Lenormand csodás lapjai adták meg a választ.

Szívből kívánom, mindenki találja meg az útját és azt a bizonyos első lépést 🙂 

Szeretettel, Évi