Skip to content

Milyen lesz a hetünk és mivé alakíthatjuk…

 
🌞❤️
Milyen lesz a hetünk vagy mivé alakíthatjuk, kérdeztem a kártyát. 😀
Mostanában elég zűrzavaros időket élünk, így mindig jól jön egy kis támogatás hogy lássuk mire is számíthatunk és hogyan tudunk ezzel összhangban lenni, gondolkozni, cselekedni.
 
 
 
🐍
Az első lap már önmagában utal a zavart helyzetre. Kerülőutakra kényszerültünk, esetleg valaki becsapott, megtévesztett vagy csak mindig más történik mint amit mond. Talán mi magunk érezzük ilyennek a helyzetünket? Mintha sosem vezetne egyenes út a sikerhez és az elképzeléseinkhez, sokszor kisebb – nagyobb kerülőket kell tennünk. Lehet valaki túlzottan óvatos is és talán ezért nem érzi úgy hogy haladnak a dolgai.
⛵️🛳🚢
Sokat segít ebben a helyzetben ha tudjuk konkrétan mit akarunk és merre is kell mennünk. Persze ez még önmagában nem elég, mert ha nem indulunk el, hogyan is várhatnánk, hogy egyszer célba is érjünk. Néha akadályt jelenthet ha túl nagy távlatokban gondolkozunk, érdemes lenne ilyenkor mindig a következő lépésre fókuszálni és így haladni bölcsen előre.
🌞
Hol is tartunk most? Bízunk a megvalósulásban. Mindenki magához mérten, de optimistán áll az előtte lévő dolgokhoz. Most megláthatjuk azt, amit eddig talán nem vettünk észre. Mintha fény derülne a részletekre is, azokra a fontos dolgokra, amik eddig elkerülték a figyelmünket. Persze az is lehet hogy csak nem kellett még tudnunk. Most viszont kell. Megmutatkozik… kiderül… megvilágosodik… láthatóvá válik… A kapcsolatainkban lehetnek problémák, talán itt az idő lezárni valamit, vagy gyökeresen megváltoztatni azokat. Tudom, sokszor nem könnyű, sőt… lehet kifejezetten nehéz és hozhatnak némi veszteséget is, de akkor is jobb tisztán látni és megérteni azt, mert tovább lépni is csak így lehet.
❤️
Mindig hallgassunk a szívünkre, ott megvannak a válaszok mindenre. A belső feszültséget el kell engedni, hiszen azok megmérgezhetik a napjainkat. Az éréseinkre mindig támaszkodhatunk, mert megmutatják is hol van a probléma bennünk, hol vannak azok az apró kis rések, ahol még mindig be tudnak férkőzni és feszültséget tudnak generálni.
🍀
Ha megfogadjuk a tanácsokat, melyek a lapokon keresztül érkeznek és a tudatalattink vagy egy felsőbb erő üzenetét közvetítik, valahogy ki tudunk kecmeregni bármilyen problémából. Örömben és szerencsében lehet részünk. Mintha egy új esélyt kapnánk a boldogságra és a boldogulásra. Jön valami, amire nem is számítottunk. Megváltoznak a dolgok, jó híreket kapunk. Talán épp a már említett külső erők teszik a dolgukat és jó lehetőségeket sodornak az utunkba. Mindig rengeteg a lehetőség, vegyük észre és sose adjuk fel a reményt.
❤️
Legyen csodás hetetek!
🌞❤️