Skip to content

Milyen energiák vannak körülöttünk…

 
☀️❄️☀️
Milyen energiák vannak körülöttünk a napokban, kérdeztem a szép és színes Art Nouveau pakli lapjaitól.
☀️❄️☀️
Több szempontból is esett erre a kártyára a választásom. Egyrészt vidám színei jól passzolnak a mai csodás napsütéshez és a kék ég is visszaköszön a lapokon. Másrészt a „fagyott” világot szinte felmelegíti a színek kavalkádja, ezzel üde hangulatot hoz a világunkba.
☀️❄️☀️
 
 
 
 
☀️❄️☀️
A mozgás és mozdulatlanság kettősségét mutatják. Bár a felszínen az elzártság, a mozgás akadályozása a hangsúlyos, a mélyben mégis történik valami elmozdulás.
A változások mintha stagnálnának, megállásra kényszerülünk sok területen és jó néhány dolognak nincs most itt az ideje. De ez csak a látható világ. 😄 A mélyben a visszahúzódás és elvonulás mellett valami áramlás indul, mozgásba jön és halad előre. Mindig belül kezdődik a változás és csakis akkor, ha itt van az ideje, ha megértünk rá és készen állunk. 💖 Látszólag ugyan bezárkóztunk, de az égi világgal a kapcsolatunk folyamatos és ez lelki vonatkozásban hatalmas lehetőségeket mutat. Amikor pedig eljön a megfelelő pillanat, hirtelen felszakadnak a gátak, az akadályok és beindul a változás.
Mozdulhatunk előre, de persze még nagyon óvatosan és körültekintően. Sokat tettünk azért amire vágyunk, ami felé haladunk és tudjuk, hogy el is érhetjük. 💖 Így megyünk az álmaink irányába és továbbra is töretlenül hiszünk és bízunk a felsőbb erők támogatásában. Ez most sokkal inkább a belső munka ideje. Engedjétek el az aggodalmakat, fókuszáljatok arra ami jó érzést kelt bennetek és semmiképp sem szabad leragadni negatív, lehúzó, bántó, visszafogó energiákban és helyzetekben. Sokan nem érzitek milyen csodálatos átalakulás zajlik mélyen bennetek, de ahogy túlsúlyba kerül az öröm, a vidámság gondolataitok és érzéseitek szintjén, higgyétek el, megérzitek a változás szelét. 🥰😄💖
Sokszor magatoknak sem meritek bevallani mit éreztek belül, mert nem hisztek a megérzéseitnek. Pedig most fokozottan ennek van itt az ideje.
☀️❄️☀️
Csodás, vidám, napsütéses napot kívánok!
Ne feledjétek! Ezen legyen a fókusz… kit érdekel a hideg? 😄❄️😄❄️
🥰😄💖