Skip to content

Mi van körülöttünk mostanság…

 
🥰❤️
Vannak olyan dolgok, melyeknek a megvalósulását nem látjuk még tisztán… vagy egyáltalán nem látjuk. Ez már egy ideje foglalkoztat bennünket és ezért egyre nagyobb a káosz is a fejünkben. Olyan jó lenne ha már kitisztulna ez az egész, mert valahogy nyom felülről és belülről is. Van aki ideges ettől, van akit feszültté tesz ez a helyzet, míg mások csak olyan „zizinek” élik meg… „na most akkor mit is csináljak???” Azt várjuk, hogy kisüssön a nap / mondjuk ezt tényleg várjuk 😁/ és megtaláljuk a megoldást. Vagy jöjjön magától akár, néha jobb ha hátralépünk egyet és nem akarunk mindent irányítani. A lapok most tényleg ez utóbbira tesznek utalást, vagyis mintha a megfelelő időben / remélhetőleg a héten / megmutatkozna az amire várunk, legalább is elindul valami és picit megvilágítja a történéseket és eseményeket. Mondhatjátok persze, nincs semmi rajtunk kívül, minden belőlünk indul ki és teljesen igazatok is van. Ilyenkor az eddig elvégzett munkánk, a gondolkodásunk és az érzelmi hozzáállásunk generálja, vagy indítja be a folyamatot. Pont annyit belőle, amire készen állunk, ami jelenleg elérhető a számunkra.
🥰
A kibontott lapok is ezt igazolják vissza. Az életünkben van valami, ami megoldásra találhat a mostani napokban. Egészen biztosan már hosszabb ideje tervezzük, várjuk és készülünk rá és most a megoldás kulcsát a kezünkbe adják. Itt azért elmondom újra és újra… ez még önmagában nem elég, nekünk kell észrevenni a helyzetet és belépni a folyamatba. A lapok is ezt támasztják alá, hiszen a „férfi” lapja itt pont magára a teremtésre utal. A határozottságra, tervezésre, logikus gondolkodásra és a konkrét megvalósításra. Ehhez persze jön a segítség is a „lovas” kártya energiájával. Felbukkan valami, aktivitást mutatnak a dolgok és feltárulhatnak a megoldáshoz vezető információk is. Olyan hír érkezhet, ami hozzásegít a várt eredményhez, de legalább is megmutatja a hozzá vezető utat. Kicsit olyan „aha” élmény.
Tanács lapként pedig a kitartást és az elköteleződést ajánlják.
Remélem mindenkinek eredményes lesz a hete valamilyen formában, de legalább is egy lépéssel közelebb kerül az elképzeléséhez.
🥰
Engedjetek meg egy személyes megjegyzést. Hónapok óta készülök valamire, tervezgetem hogyan is kéne megcsinálni, de valójában ennél többet nem tettem érte, minthogy nap mint nap a fejemben volt a dolog. Kicsit toltam magam előtt, hogy na majd valamikor felhívom azt, aki ebben tudna segíteni… Új év… na most már tényleg kellene… Erre ahogy kiraktam ezt a kirakást tegnap és épp csak átgondoltam mit is akar üzenni…. megcsörrent a telefonom és pont az az ember hívott fel, akit nekem kellett volna. Mondjuk nem e miatt, de csak hogy még érdekesebb legyen… több mint egy éve nem beszéltem vele… Hát így működik az univerzum.
🥰😁❤️