Skip to content

MÁJUS havi előrejelzés … / bal oldali kirakás /

 

Szinte minden kirakás alkalmával leírom, hogy különböző élethelyzetekben vagyunk valamennyien, így mások a történések is az életünkben. Természetesen nem vonatkozhat mindenkire minden egyes kirakás, de a tartalmában igyekszem mindig többféle értelmezést is adni, ezzel segítve titeket, hogy megtaláljátok benne a nektek szóló üzenetet.

Arra gondoltam, megadom az esélyt, hogy Ti magatok válasszátok ki a két kirakás közül, melyik az amelyiket közelebb érzitek magatokhoz. A fedett lapokból válasszátok egy kis ráhangolódással. 

Tudom mindenkit furdal a kíváncsiság mi lehet a másikban. 🙂 Bízzatok a megérzéseitekben, amelyiket választottátok, az szól Nektek.

 

Ha a bal oldali kirakást választottad…

 

 

Május hónap üzenete

 

Összességében igazán jó lapokat kaptunk és ez bizakodásra ad okot. A hónap esszenciáját, lényegi üzenetét azonban a Felhő lap szimbolizálja. Kicsit olyan lesz mintha végig vakon repülnénk. 🙂 Ez persze így egy kicsit túlzás, de azt érezhetjük mintha csak úgy megtörténnének velünk az események, és nem mi irányítanánk. Bizonyos dolgokat és eseményeket nem kontrollálhatunk, nincs rá lényegi befolyásunk. Ettől persze néha bizonytalanság lehet rajtunk úrra, hiszen nem látjuk mindig magunk előtt az utat. Néha hagyni kell, hogy az eddigi dolgaink eredményei megmutatkozzanak, bízzunk benne hogy jól csináltuk. Mutat változékonyságot a lap, ami megmutatkozhat a hangulatunkban is, de a körülöttünk lévő helyzetekben is. Bármi is történik velünk, a felhők mögött mindig ott a nap, ami sugaraival átragyog és élettel tölt meg mindent.

A munkánkban elkötelezettek vagyunk. Szeretjük amit csinálunk de legalábbis  fontos a számunkra. Ha nincs munkája valakinek, akkor megvan a lehetősége egy új munkahelyhez, ahol szerződést köthet és hosszabb távra elköteleződhet. Akinek a munkája része, maga a szerződéskötés, az legyen optimista, most adottak hozzá a lehetőségek. Van azonban akinek ez a hónap csak a megszokott munkáról szól, amiben nincsenek nagyobb kilengések, biztosan, szinte rutinszerűen mennek a dolgai.

Anyagi vonatkozásban biztonságban leszünk ebben a hónapban. Talán nem lesznek extra bevételek, de mindenképpen stabilan állhatunk a lábunkon. Van aki most fogja elérni a céljait, amiért az elmúlt időszakban megdolgozott. Végre megjön a munkája eredménye és megnyugodhat. Amikbe eddig energiát fektetett, amiért sokat tett, az most megmutatkozik a számára. Aki pénzt vár, az számíthat rá, hogy megérkezik. 🙂

Kapcsolatainkban minden jól alakul. Kitartás és elkötelezettség a meglévőkben. Baráti hangulat, pozitív hozzáállás jellemzi a közelünkben lévő emberekkel való viszonyunkat. Harmóniában vagyunk egymással és ez a legfontosabb dolog azt gondolom. Mellettünk állnak hozzánk lojális emberek, vagy épp mi viszonyulunk így másokhoz. Számíthatunk egymásra és ez oda vissza is működik. Lehet valaki a környezetünkben akire felnézünk, akit szeretünk, akiben feltétel nélkül megbízunk, de miért is ne lehetnénk ilyenek mi magunk valaki más számára. Aki egyedülálló, annak most lehetősége van egy hosszútávú elköteleződő kapcsolatot kialakítania, amiben mindaz megtalálható, amit az előzőekben felsoroltam.

Mit tanácsol a kártya az előttünk álló hónapra? A Csillag lap jó dolgokra, reményeink megvalósulására hívja fel a figyelmünket. Bátran bízzunk benne. Tervezgessünk, képzeljük el mit is szeretnénk, aztán hagyjuk, hogy meg is mutatkozzanak. Figyeljünk az álmainkra, hiszen azon keresztül is kaphatunk üzeneteket. Fontosak lesznek a megérzéseink ebben a hónapban, figyeljünk oda minden apró intuícióra, bátran hallgassunk rájuk, hiszen mi másért kapnánk őket, mint, hogy vezessenek az utunkon. Gondolkodjunk előre, térképezzük fel a lehetőségeinket, legyünk kreatívak majd hintsük el mindezt a sok gondolatot, ötletet magunk körül. Remélhetőleg így minél több helyre, több emberhez eljuthatnak, sosem tudhatjuk hol találunk rá valami jó dologra, vagy ki lesz vevő a mi dolgainkra. Alkothatunk is, legyen az valami kézműves dolog otthon a lakásban, vagy a kertben akár. Éljük ki művészi hajlamainkat valamiben, mutassuk meg magunkat a környezetünknek.

 

Csodás májust kívánok!