Skip to content

MÁJUS havi előrejelzés… / jobb oldali kirakás /

 

Szinte minden kirakás alkalmával leírom, hogy különböző élethelyzetekben vagyunk valamennyien, így mások a történések is az életünkben. Természetesen nem vonatkozhat mindenkire minden egyes kirakás, de a tartalmában igyekszem mindig többféle értelmezést is adni, ezzel segítve titeket, hogy megtaláljátok benne a nektek szóló üzenetet.

Arra gondoltam, megadom az esélyt, hogy Ti magatok válasszátok ki a két kirakás közül, melyik az amelyiket közelebb érzitek magatokhoz. A fedett lapokból válasszátok egy kis ráhangolódással. 

Tudom mindenkit furdal a kíváncsiság mi lehet a másikban🙂 Bízzatok a megérzéseitekben, amelyiket választottátok, az szól Nektek.

 

Ha a jobb oldali kirakást választottad…

 

Május hónap üzenete

 

 

Igazán jó lapok jöttek ki, bátran legyetek bizakodóak. 🙂 A hónap esszenciáját, lényegi üzenetét a Hold lapja szimbolizálja. Érzékenységet mutat. Ebben a hónapban valószínűleg kicsit befelé kell irányítani a fókuszt. Figyeljünk a megérzéseinkre, az érzéseinkre mert ezek tudnak vezetni bennünket a legjobban. A külvilágból érkező ingerek hatással lehetnek ránk. Van akit erősen befolyásol mit gondolnak róla mások és ez megmutatkozhat egyfajta érzékenységben. Akár még kétségeket is ébreszthet önmagával kapcsolatban. Fontos lesz mások hogyan viszonyulnak hozzánk és ezek az érzelmeinkre fognak hatást gyakorolni, ott tudnak megmutatkozni. Ne féljünk ettől, sokkal befogadóbbak leszünk rá, mint talán eddig voltunk. Van akinél ez pont fordítva lesz, a finomsága, a lágysága az, ami hatással lehet másokra. Ez nem csak nőkre jellemző, férfiak is mutathatják a gyengédebb, érzelmesebb oldalukat, amivel másképp tudnak hatni a környezetükre.

A munkánkban elkötelezettek vagyunk. Szeretjük amit csinálunk de legalábbis  fontos a számunkra. Ha nincs munkája valakinek, akkor megvan a lehetősége egy új munkahelyhez, ahol szerződést köthet és hosszabb távra elköteleződhet. Akinek a munkája része, maga a szerződéskötés, az legyen optimista, most adottak hozzá a lehetőségek. Van azonban akinek ez a hónap csak a megszokott munkáról szól, amiben nincsenek nagyobb kilengések, biztosan, szinte rutinszerűen mennek a dolgai.

Anyagi vonatkozásban biztonságban leszünk ebben a hónapban. Talán nem lesznek extra bevételek, de mindenképpen stabilan állhatunk a lábunkon. Van aki most fogja elérni a céljait, amiért az elmúlt időszakban megdolgozott. Végre megjön a munkája eredménye és megnyugodhat. Amikbe eddig energiát fektetett, amiért sokat tett, az most megmutatkozik a számára. Aki pénzt vár, az számíthat rá, hogy megérkezik. 🙂

A kapcsolatainkra igazán kellemes pillanatok, sőt napok, hetek várnak. Jól fogjuk magunkat érezni, úszkálunk mint hal a vízben 🙂 Mély érzéseket fogunk átélni. Ha párkapcsolatban élsz, az egy mélyebb szintre kerülhet, ahol a mélység a szeretet, szerelem elmélyülését jelenti. Aki esetleg egyedülállóként lép a májusba, nagy esélye van egy igazán jó kapcsolatot kialakítani. Talán nagyobb lesz a nyüzsgés körülötte és ezáltal nagyobb eséllyel találhatja meg akit szeretne. Lelki mélységek megélésére van lehetőség akár párkapcsolatot, akár baráti kapcsolatokat nézünk. Valahogy minden olyan jól fog alakulni. Gondolom ezt mindenki nagyon várja már. 🙂

Mit tanácsol a kártya az előttünk álló hónapra? A kígyó lapja sokféle üzenetet rejthet. Hozzuk elő magunkból a bennünk lévő bölcsességet. Megvan a tudásunk, hogy minden előttünk álló kihívást megoldjunk. Van elég élettapasztalatunk, hogy megtaláljuk a jó utat, hogy eldönthessük mi az aminek helyet adunk az életünkben és mi az aminek nincs benne keresnivalója. Tudjuk, hogy hassunk a környezetünkre ha valamit el akarunk érni és észrevegyük azt mikor mások akarnak minket befolyásolni. Legyünk figyelmesek. Figyeljünk a saját dolgainkra, de közben ne tévesszük szem elől a minket körülvevő emberek viselkedését, vagy a szituációkat amikbe belekerülünk. Felhívja a figyelmet arra is, hogy okosan kezeljük a dolgainkat, hiszen tudjuk mit is akarunk elérni vagy megteremteni. Figyeljünk oda, hogy ne tegyünk felesleges kitérőket senki kedvéért, ahogy az elején írtam a külső hatásokra utalva. Ugyanakkor, ha mi úgy érezzük, most nem lehet egyenesen a dolgok közepébe vágni, akkor engedjük meg magunknak az óvatos és megfontolt haladást.

 

Csodás májust kívánok!