Skip to content

„Lenormandszkóp” a nyári napfordulóra…

Mit üzen a kártya?

 

Csillagászati értelemben most kezdődik a nyár. A Nap látszólagos útján épp a legmagasabban van, így a nappali világosság ma a leghosszabb. Ezt a napot szinte minden kultúrában ünneplik, mint a Fény diadalát.

Kíváncsi voltam milyen üzenet jön ma a kártyán keresztül és a következő lapokat kaptuk.

 

Mi is állhatna a kirakás középpontjában mint a Szív. 🙂 A szeretet és az érzelmek lapja. Ez a legfontosabb az életben. Éljünk szívvel mindent. Bármit is csinálunk, az érzéseink legyenek a fókuszban. Mindig arra figyeljünk ami örömet okoz, de közben legyünk nyitottak az élet dolgaira. Arra is felhívja a figyelmünket, hogy merjük kimutatni az érzelmeinket.

Hova is juthatunk ha ezen az úton haladunk? A jövőnk mindig titok egy kicsit. Talán nem ezt akartad hallani 🙂 mert kutatjuk a jövőt és szeretnénk tudni hova is tartunk, merre haladunk vagy mit hoz a sorsunk. Mindig úton vagyunk, valahonnan tartunk valahova. Menet közben pedig rengeteg a tanulnivalónk. Vannak dolgok melyek még rejtve vannak előttünk, de ettől szép ez az egész 🙂 Meg kell tanulnunk hogyan haladjunk és merre. Tudnunk kell felismerni a céljainkat. A jó hír, hogy hatalmas tudás van bennünk, amit mindig elővehetünk és mindig támaszkodhatunk is rá. Ha pedig szükségét érezzük, tanuljunk bátran. Gyarapítsuk az ismereteinket bármilyen területen és témában.

Mi az ami segíthet bennünket az úton? Ahogy az már az előző kirakásokban is többször feljött, hagyjuk hogy elmenjen az ami nem a mienk, amivel nincs dolgunk. Csak az megy el mellőlünk amire már nincs szükségünk, ami visszatart a haladástól. Engedjük meg a változást. Engedjük el a félelmeinket, hiszen mindig van választásunk, van lehetőségünk más irányt választani. Hagyjuk hátra a bizonytalanságot és bízzunk a szívünk erejében. A napi gondokat is hagyjuk hátra, előre nézzünk. Minden problémára megtalálhatjuk a megoldást, ha engedjük magunkat szárnyalni.

Mit tanácsolnak a lapok? Mi mást mint, hogy engedjük meg magunknak a változást. Minden szinten. Változzunk belül, változtassuk meg a gondolkodásunkat, ha arra van szükség. Változtassunk életmódot, helyet, bármit… Legyünk mozgásban hiszen az új dolgok így találnak ránk a legkönnyebben. Akár gyökeres változást is tehetünk az életünkben, ez kimozdíthat egy helyzetből és elénk hozhat egy másikat. Mindennek eljön az ideje, de rajtunk is múlik, hát segítsünk rá egy kicsit 🙂 Ez nem jelenti azonban azt, hogy sürgetni tudnánk a dolgokat, de legalább nem is hátráltatjuk. Ha viszont mozdulunk és lépünk, az energiák is mozgásba lendülnek körülöttünk. Kevesebb lesz az akadály, ha megértjük ezt és ezekkel összhangban cselekszünk.

 

Csodás napokat kívánok!

 

Szeretettel, Évi