Skip to content

Kérdések és válaszok II. …

 

Folytatjuk a kérdések megválaszolását.

Továbbra is abban a sorrendben haladunk, amelyik kérdés a legtöbb szavazatot kapta. Természetesen sort kerítünk mindegyikre és remélem, ki-ki megtalálja benne a saját válaszait.

 

MIBEN LENNE FONTOS VÁLTOZTATNOM, HOGY KÖNNYEBBEN HALADJAK A CÉLJAIM FELÉ?

 

Nézzük meg mikre hívja fel a figyelmedet a lap különböző jelentésein keresztül. Melyik az a legfontosabb üzenet, amelyikben érdemes lenne változtatni, hogy elkerüld a buktatókat az utad során. Így lehetőséged lesz könnyebben célt érni, bármit is szeretnél. A legfontosabb mindig az, hogy felismerjük a probléma gyökerét.

 Tisztában vagyok vele, hogy ez nem könnyű. Ha ennél többre lenne szükséged, keress meg személyesen és együtt feltárjuk az akadályokat.

 

Hangolódj rá a kártyalapokra és válaszd azt, amelyik a leginkább megszólít.

VÁLASZTOTTÁL? 🙂 

.

.

.

 

 

KÖNYV

1.

Információ, tudás… Nézzük meg kicsit részletesebben min is kellene változtatnod. Valószínűleg nincs meg a kellő tudásod az adott dologhoz. Talán nagyon szeretnél valamit elérni, de azt érzed még annyi minden kéne hozzá. Ez persze alááshatja a magabiztosságod, hiszen ha azt érzed nincs elég információd, ha nem tudsz eléggé a dolgok mélyére látni, ha szeretnél sokkal többet tudni valamiről akkor érthető a bizonytalanságod. Szeretnél jobban érteni  valamihez? Ezzel biztosan nem vagy egyedül, hiszen az ember sosem lehet igazán elégedett önmagával. Legalább is az, aki haladni szeretne, aki szélesebb látókörre vágyik, akit érdekel sok minden és az is ami mögötte van. Tanulj, olvass, fejleszd magad bármilyen neked tetsző módon.

Lehet szereted a dolgokat magadnak megtartani. Talán titkolsz valamit. Persze lehet csak alapból egy kicsit hallgatag és zárkózott ember vagy. Mennyire tudsz megnyílni a környezetednek?  A jelen helyzetben jó lenne egy kicsit előrelépni, esetleg megmutatni magad. Ha van olyan információd amit eddig inkább megtartottál magadnak, most érdemes lenne elővenni és használni is. Merd kimondani amit gondolsz.

Elképzelhető, hogy egy kis kutatómunkába kellene fognod egy cél érdekében. Ha úgy éreznéd előled titkolnak valamit, igyekezz utánajárni és kideríteni az igazságot, mellyel új kapukat nyithatsz meg magad előtt.

 

 

NAP

2.  

Ha ezt a lapot választottad valószínűleg nem mindig látod optimistán a dolgaidat, az életedet, vagy azt amit szeretnél elérni, pedig azok mégis csak a Te vágyaid és elképzeléseid. Ha szeretnél valamit megkapni, megtapasztalni, megtanulni, megismerni …. / ide helyettesítsd be a célodat / az az alap, hogy bízol a sikerében. Pozitívabban kellene látnod és hozzáállnod. Ha szükséges, nézd meg több oldalról amit szeretnél, gondold át, tervezd újra a lehetőségeket. Válassz olyat amelyiket a legjobbnak érzed vagy gondolod és ez biztonságot fog adni. Használd a kreativitásod és legyél aktív teremtő. Sok esetben segít ha megpróbálod kicsit kívülről is nézni a dolgaidat, bár nyilván nem könnyű, mikor az ember érintett benne, de legalább próbáld meg. Az is segíthet, ha nem is gondolkozol, csak lazán hagyod, hogy a megfelelő időben megmutatkozzon a legjobb ötlet, variáció, vagy épp az a gondolat amire szükséged van. Bátran merj segítséget kérni, ha úgy érzed elakadtál. Sokszor egy kívülálló jobban átlátja a dolgokat és hasznos dolgokkal tud segíteni. Ez a lap a támogatás lapja, így lehet épp erre van szükséged.

Valószínűleg erősítened kellene az önbizalmad, a magabiztosságod, mert ezekkel sokkal könnyebben haladhatsz előre. Keresd meg magadban az erőt, a hitet. Keresd meg az utadon a fényt, ami irányt tud mutatni ha elakadtál volna.

Ez a legpozitívabb lap, így a kérdésre a válasz ennek felismerésében rejlik. Találd meg azt az erőt belül és kívül, ami segít előre!

A kártyalap aktivitást jelent, így lehet ebben kellene változtatnod. Ez persze függ attól mi a célod, legyen az több munka, utazás, mozgás, sport vagy bármifajta kreativitás ami előremozdít.

 

 

HOLD

3.

Kétségeid vannak? Itt érdemes elgondolkodni, hogy magadban vagy e bizonytalan, vagy maga a cél, vagy az elképzelésed az, amit nem érzel teljesen megvalósíthatónak. Bármelyik is vonatkozik Rád, ez igen erősen meg tud akasztani a haladásban. Ez a kettősség olyan mintha egyhelyben topognál. Mennél is de a félelmed meggátol. Bízz önmagadban! Lásd ahogy már ott állsz az út végén boldogan. A jó hír az, hogy ez nem külső akadály, csak Te magad vagy.  🙂 🙂  Támaszkodj bátran a megérzéseidre, hiszen az mélyen belőled fakad. Legtöbbször a sok gondolkodás ami elbizonytalanít. Szuperül tudjuk túlagyalni a dolgokat 🙂 Képzeld el, ha ezt a rengeteg energiát valami másra fordítanád 🙂 Önmagadra mondjuk. Hidd el, ez a legjobb befektetés.  Az intuícióink az igazi útmutatóink. Bízd rá magad!

Van aki túlzott érzékenységével fogja vissza magát. Könnyen elbizonytalanodik, ha a külső körülmények nem úgy alakulnak ahogy elgondolta. Igyekezz felkészülni mindenféle hatásra, befolyásra, hiszen bármi megtörténhet. Jó ha gyorsan tudsz reagálni a felmerülő szituációkra. Ez megint önmagadon való munkát jelent, megerősödést, konfliktuskezelést, helyzetfelismerést és alkalmazkodást. Elég ha a hold változékony, nekünk nem kell ezt követnünk 🙂 A külvilágot nem tudjuk kizárni az életünkből, de nem mindegy hogyan állunk hozzá.

Van akinek pont elfogadóbbnak kellene lennie. Finomabbnak, lágyabbnak, hiszen a hold női energiákat közvetít. Talán épp az érzékenység hiányzik ahhoz, hogy elérd amit szeretnél. Befogadóbbnak lenni a külső hatásokra, a különféle helyzetekre. Hagyd, hogy megérintsenek a dolgok kicsit jobban, mélyebben. Engedd meg, hogy az érzéseid felszínre jussanak. Mutasd ki őket, talán már csak ez az apróság hiányzik?

Bízom benne, ez az utolsó senkire sem vonatkozik, de muszáj megemlítenem. Ha lelki válságban vagy az mindent meghatároz. Ha rossz lelkiállapotban szeretnél haladni, az nem csak nem visz előre, de nagyban hátráltatni fog. Attól, hogy valamiről azt gondoljuk nem látszik, attól még ez is energia és meghatározó tud lenni. Ahogy a boldogság képes felemelni és hegyeket is megmozdítani, úgy a boldogtalanság, a depresszió mély árkokat tud ásni. Érdemes ezeket is átgondolni.

 

 

ÚT

4.

Sok kirakásban jön fel ez a lap, nyilván nem véletlenül. Sokféle üzenetet hordoz, de legfőképp egyfajta tétovaság, illetve elindulás előtti utolsó állapot. Ha az a kérdés, hogy min kellene változtatni, akkor a „hozd meg a döntést” végre 🙂 jut először eszembe. Bizonytalan vagy, bizonytalan időszak áll mögötted és remélhetőleg már tényleg mögötted van 🙂 A változtatást ebben kell meglépni, dönteni kell és menni előre. Persze itt mindig felmerül a kérdés merre is van az előre, de bízz az ösztöneidben, hallgass a megérzéseidre és lépd meg végre amit régóta halogatsz. Minél tovább tart a bizonytalanság, annál nehezebb lesz a döntés. Vállald fel és indulj a most még ismeretlen felé. Ez a lap nem hatalmas ugrást mutat, de irányváltoztatást mindenképpen. Legyenek kis lépések akár, a hangsúly a döntésen és az elinduláson van. Nem baj ha mérlegelted a lehetőségeidet, ne ostorozd magad a tétovaságért. Talán csak egy kis időt vesztettél ami majd úgyis megtérül az adott szituációban, hiszen remélhetőleg biztosabb lettél magadban, vagy abban merre is haladj tovább. De nyilván nem véletlenül olvasod e sorokat, nem véletlen a válasz keresése az adott kérdésre és a lapot sem véletlenül választottad. Akkor pedig a jelen helyzeted változásért kiállt. Dönts és lépj!

 

 

Köszönöm, hogy elolvastad. Ha úgy gondolod másoknak is hasznos lehet ez az írás, vagy bármelyik másik,  oszd meg ismerőseiddel ezt a blogot 

http://www.lenormandkartya.hu/blog/

vagy ajánld a Facebook oldalt.

https://www.facebook.com/A-Lenormand-k%C3%A1rtya-titokzatos-vil%C3%A1ga-269640387290924/

Szeretettel 😍😍

Évi