Skip to content

Karácsonyi üzenet…

💖

Mi más is lenne ide illőbb üzenet, mint amit a SZÍV lapja hordoz…  

💖

Maga a szeretet kártyája. A tiszta érzések és a tiszta szándék üzenetét hordozza magában. Egyszerűen csak ilyennek kell lennie mindennek és mindenkinek. Remélem, most Karácsony napjaiban folyamatosan ebben a csodás energiában létezel és ez is hat át. Ha pedig megtapasztalod ezt a semmihez nem fogható, boldog érzést, igyekszel továbbra is megtartani és fenntartani az elkövetkező időkben is.

💖

Végül is ebben rejlik az élet lényege, abban ahogyan ezt ki tudjuk fejezni és láthatóvá tudjuk tenni magunk körül. A bensőnket tükrözi kifelé és mindazt, amit megmutatunk ebből a külvilág felé.

Hagyj időt egy kicsit befelé fordulni, keresd meg a szíved mélyén rejtőző legtisztább érzéseket és hozd is fel a felszínre őket. Mutasd meg milyen mérhetetlen érzelmi gazdagság lakozik Benned.

💖 

A szeretet mindenkiben ott lapul, akkor is ha boldogok vagyunk és akkor is ha nem. Nekünk kell megtalálni mindenben a szépet. Nyitottnak kell lenni az élet dolgaira és el kell engedni a visszahúzó energiákat, valamint azokat a címkéket, melyekkel a dolgokat minősítjük.

💖

Ez a lap, maga a szerelem lapja is. Szerelemben élsz, vagy épp vágyod megélni azt? Legyen ezen a fókuszod és ezt erősítsd magadban minden szinten. Minél többet foglalkozol vele, annál erősebben teremtheted meg magad körül. Ne is legyen más esélye, csak megerősödni és megvalósulni. Olyan, mint egy többszörös energiabomba, hiszen a mostani napok energiája támogatja ezt is. Ezek a tiszta szeretet napjai.

💖

Békés, boldog, szeretetteljes Ünnepet kívánok!

💖